Access Consciousness

Access Consciousness™

Access Consciousness™, letterlijk vertaald als “toegang tot bewustzijn”. Maar wat is bewustzijn nou eigenlijk ?

 

Bewustzijn
Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

 

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

 

Access Consciousness™ is een grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.
Access biedthandvatten om alle soorten en maten van beperkingen snel te veranderen en onder andere het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren. Wat als je nooit tot een oordeel of conclusie hoeft te komen?

Wat zijn de oneindige mogelijkheden met deze tools?
De energetische processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Verbal Processing en de “hands-on” BARS™  en Bodyprocessen maken gebruik van de energie die wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft.
Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt  los te laten.
Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn vaak op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

 

Er zijn diverse mogelijkheden met Access Consciousness die ik in mijn praktijk aanbied:

 

Access Bars™ sessie: Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? Naast de diepe ontspanning die dit biedt, kan een Bars® sessie ook verandering op alle vlakken van het leven tot stand brengen.
Access BARS™ is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Deze punten worden ook wel Access Bars™ genoemd.

Iedere Bars-sessie kan heel veel aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

 

/var/folders/_9/j4cmn0t13_v9zb70r5jgk6h80000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/blog-accesbars-wat-is-het.png

 

Wat gebeurt er tijdens en Access Bars® Sessie?
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug./var/folders/_9/j4cmn0t13_v9zb70r5jgk6h80000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/ab-foto-4.gif

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie met je hersengolven?
Wetenschappelijk hersenonderzoek  wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

 

/var/folders/_9/j4cmn0t13_v9zb70r5jgk6h80000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/ab-foto-5.jpg

 

 

Duur Access Bars sessie: 75 – 90 minuten

Investering in jezelf: € 135,=

 

Duur Access Bars sessie: 50-60 minuten € 95,=

 

Kennismakings Bars sessie 20-30 minuten € 50,=

 

 

Access Bars voor kinderen
Een Access Bars Sessie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Access Bars® is voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen kan het een positieve bijdrage leveren. Het is een geweldige, laagdrempelige methode om kinderen te helpen wanneer ze last hebben van o.a.:
Hooggevoeligheid
ADHD
ADD
dyslexie
autisme
stress
slecht slapen
angsten
hoofdpijn
De kinderen die een Access Bars® sessie voor kinderen hebben ontvangen gaan merken dat ze minder last hebben van hun klachten, meer rust en ruimte in hun hoofd ervaren, betere concentratie hebben en vaak betere resultaten op school behalen.

Hoe ziet een Access Bars® sessie voor kinderen eruit?
Terwijl je kind ligt of zit (kleding blijft aan), raak ik zachtjes 32 Bars® punten aan op het hoofd. Praten mag, maar het hoeft niet- het maakt voor de werking ervan niets uit. De duur van de sessie hangt af van de leeftijd van het kind, maar de lengte van een sessie is altijd korter dan bij een volwassene omdat kinderen over het algemeen opener staan in het leven en daardoor voldoet een kortere behandeling.

 

Access Bars™ Class de eerste class van Access Consciousness™ :  

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende gebieden in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, relaties etc… Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot dat specifieke gebied.
Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.
Het bijzonder aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen, maar je gaat het tevens zelf ervaren! Je ontvangt en geeft deze dag 2 sessies, hoe mooi is dat?!

 

Iedereen kan het leren
Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. Ik leer je deze dag waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

 

Officieel erkend certificaat
Aan het einde van de dag krijg je een officieel erkend Access Bars Practitoner certificaat waarmee je direct, betaald of onbetaald, mensen sessies kunt geven zowel privé als in je praktijk.

 

Inhoud van deze dag:
Tijdens deze 1-daagse class leer je de Bars te geven en de 32 drukpunten met   gemak te vinden.
Je ontvangt het officiële Access Consciousness Bars handboek.
Je ontvangt een geplastificeerde kaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe je ze kunt vinden, handig als naslagwerk.
Je krijgt instructie en informatie waar de 32 drukpunten zitten en wat ze inhouden. Je ontvangt een opname van de punten die ik inspreek.
Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dain Heer) van Access Consciousness
Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling
Je ontvangt 2 keer een Access Bars behandeling
Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Bars

Aan het einde van de dag ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen gaan behandelen
Als je wilt kun je lid worden van mijn besloten Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar ik andere interessante tools met je zal delen.

 

Lees hier hoe anderen de Bars class ervaren hebben:

Ik vond het een hele fijne dag, de Access Bars Class die ik heb mogen ervaren bij Janny/Innergy for  Life.  Janny legt het allemaal zeer goed uit en ik vond het een geweldige ervaring om de Bars behandeling twee maal te mogen geven en ontvangen. Ik heb ook zeker het gevoel dat er wezenlijk iets is verandert in mij, ik voel me vrijer en sta iedere ochtend vrolijk en blij op. En ik heb zelfs een filmpje gemaakt en doorgestuurd voor een sollicitatie!! Dat zou ik vroeger echt nooit hebben gedaan. Super bedankt Janny voor je goede uitleg, gastvrijheid en zorgzaamheid bij deze training, absoluut een aanrader! Liefs, Lorraine

 

eerstvolgende Bars classes 2019:

21 juli 2019 Den Haag

22 september 2019 Gorssel

Duur: 10:30-17:30 uur

 

Investering in jezelf:
€ 300,- (bij herhaling € 150,-)
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.
* De prijzen die worden gerekend zijn in januari 2018 vastgestelde prijzen vanuit Access Consciousness en zijn wereldwijd overal hetzelfde.

 

Access® Body Processen

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?
Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Blokkades worden op een zachte manier vrijgegeven en het lichaam kan hierdoor zijn/haar oorspronkelijke functionaliteit terug vinden. Het is een vorm van energetisch lichaamswerk, anders dan bijv. reiki, acupunctuur of acupressuur. Het verschil is dat de Access Body processen helpen je om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken én om hierdoor mogelijkheden vrij te maken die eerst niet mogelijk leken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.
Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er ruimte en mogelijkheid voor heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. De cellen en moleculen van ons lichaam worden beïnvloed door het spanningsveld waarin zij zich begeven. Door dit spanningsveld en de informatie rondom de cellen te veranderen, is het lichaam in staat om te veranderen en te herstellen. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

 

Voor wie een Access® Body Process Behandeling?
Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid zijn voor verandering.

 

Veel mensen kiezen voor een Access® Body Process behandeling om:
Het immuunsysteem te activeren en te versterken, bijvoorbeeld als je vaak ziek of verkouden bent
Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken
De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen
Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien
PTSD (Post Traumatisch Stress Disorder)
Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan
Individuele of zieke organen te behandelen (Divers)
Preventief ter algehele ontspanning en om spanning en blokkades los te laten voordat ze zich verder gaan opslaan in je lichaam.

 

Hoe ziet een Access Body Process behandeling eruit?
Voordat we beginnen met een sessie gaan we in gesprek over wat je uit de sessie zou willen ontvangen. Wat is je wens, je “bestelling?
Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 – 90 minuten is de sessie voorbij.
Wanneer de sessie afgelopen is kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. Je krijgt indien nodig nog wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Body Process Behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om gedurende een aantal weken wekelijks een Access Body Process behandeling te ontvangen.

 

Duur behandeling: 75-90 minuten

Investering in jezelf:
€ 135,= incl. BTW 75-90 minuten

€ 95,= incl BTW 50-60 minuten