Access Consciousness

Zou jij je leven op bepaalde gebieden willen veranderen maar weet je niet hoe? Heb je al veel geprobeerd, maar loop je vast? Lees dan verder! 

Access Consciousness™
Access Consciousness™, betekent letterlijk “toegang tot bewustzijn”. Maar wat is bewustzijn nou eigenlijk ?

Bewustzijn
Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

Access Consciousness™ is een grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, die je in het dagelijks leven goed kunt inzetten! Deze zijn ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.
Access biedt handvatten om alle soorten en maten van beperkingen in je leven snel te veranderen.

Wat zijn de mogelijkheden met Access Consciousness? Uit eigen ervaring kan ik je zeggen….oneindig!

Meer weten? Klik hier voor meer info of een kennismakingsgesprek:

https://www.innergyforlife.nl/contact/ 

De processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Coaching Verbal Processing en de “hands-on” BARS™  en Bodyprocessen maken gebruik van de energie die wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft.
Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt los te laten.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn vaak op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

Meer lezen over Access Consciousness? 

https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=Tgiof1500000

 

 

 

Mogelijkheden Access Consciousness

Access Bars™ sessie

Wat is nou precies een ACCESS BARS™ SESSIE?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? 

 

Access Bars™ class 

de eerste class van Access Consciousness™

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende gebieden in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, relaties etc… Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast verwijderd zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.

Access® Foundation Class

Een 4-daagse ontdekkingsreis door je leven. Relaties, geld, loopbaan, authenticiteit, je lichaam, alle elementen m.b.t. de  “fundering” van jouw leven komt aan bod tijdens deze 4 dagen.

Wat heb je ooit besloten over geld, werk, je lichaam? Waar heb je jezelf beperkt door de overtuigingen die je eerder als waarheid aannam? Overtuigingen waarmee je bent opgegroeid, van je ouders, leraren, de maatschappij waarvan je eerder dacht dat het waar was? Door deze overtuigingen kun je in cirkels blijven draaien en steeds weer teruggetrokken worden in oude patronen terwijl je het zo graag anders wilt!

Deze class biedt zoveel tools die de deur openen naar nieuwe mogelijkheden. Zoveel processen, clearings en lichaamswerk die helpen om oude patronen te doorbreken en het te integreren in je lijf en in je leven!

Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je veel meer kunt creëren als dat je denkt? Verwondering, verandering en vrijheid is wat ik zelf ervaarde na de eerste foundation class , doe je mee?

Access® Body processen

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Access Symphony of Possibility® 

Wat zijn Access Symphony of Pissibility® sessies en hoe werkt het?

Een symphony sessie nodigt je uit om op een heel andere manier te leven. Het is niet echt een therapie of healing sessie – het is het verkennen van energieën en mogelijkheden met als doel om jou in staat te stellen te ontdekken en te erkennen dat je weet wat je weet en wat je kan kiezen en veranderen.

Een symfonie sessie stelt je in staat om helderheid en toegang te krijgen tot wat goed is voor jou en je lichaam, voorbij aan wat je ooit dacht dat waar en mogelijk was in deze realiteit.

Access® Energetic Facelift

Wat is een Access® Energetic Facelift?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.  

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

Access® Coaching & Clearing

Ken je dit? Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor je mindset verandert, dingen helderder worden en inzichten ontstaan.

Een Access Coaching en Clearing Sessie combineer ik bijna altijd met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is.

Access® Body processen

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.

Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker,
Doesburg -