Touch of Matrix Cursus Den Haag

Groepsmatrix powered by Touch of Matrix: verander dat wat je niet meer wilt,
ervaar de kracht van samen!

Als je iets zou willen veranderen in je leven wat zou dat dan zijn?
Hoe zou het zijn als je loslaat wat jou niet meer dient? Wat verandert er dan voor jou?

  • dan komt er ruimte in je hoofd
  • dan weet je dat er nieuwe mogelijkheden naar je toekomen
  • dan ervaar je meer vrijheid, energie, rust en vertrouwen

Tijdens deze Groepssessies welke elke keer een ander thema hebben, ontdek, leer en creëer je in een kleine groep van max 6 personen een andere, meer wenselijke realiteit.

Je ontdekt:

  • de basisprincipes van Touch of Matrix
  • hoe krachtig je zelfhelend vermogen is
  • hoe bewustzijn zich verhoudt tot je gezondheid en leven
  • hoe je door het maken van bepaalde keuzes een andere, meer wenselijke realiteit creëert
  • hoe je met gemak oude patronen, aannames, conclusies, angsten en overtuigingen los kunt laten
  • hoe sterk en krachtig de invloed van het collectief/de groep is

 

Wat kun je verwachten? Hieronder een ervaring van een van de deelnemers:
 
” De kennismaking met Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven en in je werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Ik raad het iedereen aan die een effectieve manier zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. “
 

Verandering verzekerd! Ben jij eraan toe? Klik hier…

Touch of Matrix Groepsmatrix Ervaringen

Touch of Matrix Groepsmatrix Den Haag

Ik dacht dat ik alles wel had meegemaakt maar wat was dit voor mij een verdieping. Nooit gedacht! Hier werd mij door middel van een eenvoudige oefening pas duidelijk wat ‘Matrix’ nu eigenlijk betekent, hoe wij met elkaar en alles om ons heen verbonden zijn, één groot netwerk.

Maar ook dat wij zelf zijn opgebouwd vanuit of rondom een matrix. Wát een ingewikkeld begrip eigenlijk… Matrix, ik heb even gegoogeld, betekent o.a. ook ‘baarmoeder’, en dat vind ik eigenlijk nog de mooiste omschrijving aangezien de baarmoeder de plek is waar nieuw leven ontstaat.

Maar ook een plek die ‘verborgen’ en veilig is. Ik vind dat een mooi beeld. En zou het kunnen zijn dat wij daar op die onbewust bekende en tegelijk onbekende en onbegrijpelijke plek – een metafoor van het verborgen onbekende – contact maken met de leegte, het kwantumveld, het veld van alle mogelijkheden en dus met oneindige schepping en creatie?

Mijn ervaringen hebben mij er in ieder geval van overtuigd dat de intelligentie van mijn onbewustzijn, waarvan ik geloof dat die mijn lichaam heeft geschapen, ook exact weet hoe het mijn lichaam geneest, herstelt en bestuurt. Ik was, en ben nog steeds, erg onder de indruk te merken hoe gretig mijn lijf zélf aangeeft terug te willen naar de oorsprong van wie ik werkelijk ben: heel en vrij!

Ook bijzonder te merken dat de thema’s van alle deelnemers in wezen dezelfde waren. We zijn echt verbonden en één.

Met speciale dank aan Janny, die samen met Annemiek de dag perfect heeft begeleid. Janny, zoals ik haar ken: liefdevol, betrokken, doortastend en met zeer veel humor. Maar natuurlijk jullie beiden dank voor deze onvergetelijke dag!

– Christine

 

Touch of Matrix groepsmatrix Naaldwijk

Een korte uitleg, een voorstelronde en direct aan de slag om met elkaar op een makkelijke

manier in verbinding te komen En Ja hoor , ik voelde de verbinding vrij snel. Een enorme warmte door mijn lichaam. Ontzettend fijn om te voelen dat ik met een groep van 8 andere personen zo’n sterke verbinding voel. Op het bord werd gezet wat mijn klacht was en daarna wat ik graag zou willen.

Met een meditatie ronde kwam ik tot mijzelf. De mooie woorden die door Janny werden uitgesproken raakte mij enorm. Er kwam een flinke emotie los en ik begon te huilen. De rest was nog in stilte bezig. Ik probeerde mijn harde gesnik in te houden, maar het mocht er zijn.

Om de meditatie af te luisteren deed ik toch mijn ogen open en kreeg ik een tissue om mijn mascara van mijn wangen te vegen. Ik wist niet eens meer precies welke woord  mij raakte,  maar de emotie kwam los en moest er uit. Na de huilbui voelde ik mij enorm ontspannen. Mijn ogen waren dicht , mijn lichaam was aan het bewegen en mijn oren hoorde de rest om mij heen. Het voelde goed en vertrouwd.

Mijn benen gingen alle kanten op, wat een vrijheid voelde ik opkomen. Tot mijn proces voorbij is voelde ik dat het goed zat en deed ik mijn ogen weer open. Wat een ontspanning. Een korte wandeling in een verfrissende regenbui naar een heerlijk verzorgde lunche die op  op ons stond te wachten.

Weer teruggekomen in de ruimte voelde ik mij ontspannen, bijgekomen en in mijn kracht om verder te gaan. Het leuke is dat je elkaar ook mag helpen in het proces. Wat vond ik het leuk om anderen te helpen. Alles wat in mij opkwam en wat te maken had met de persoon voerde ik uit. Wat een fijne samenwerking van beide kanten.

Na alles wat ik had geleerd, ervaren, ontwikkeld en gedaan sloten we af met een grote groepshugg. De sterke verbinding die ik voelde werd nog krachtiger op dat prachtige liedje.

Wat een ervaring. Met dit ontspannen en vrije gevoel stapte ik weer in de auto naar mijn gezin in Rotterdam. Ontzettend bedankt en tot de volgende keer.

– Liefs, Esther

Groepsmatrix touch of matrix Den Haag

Touch of Matrix cursus Den Haag tarieven

Groepsmatrix fast forward dag van 10 – 13.30 uur € 69,=  27 maart 2022 eerstvolgende dag!

Check voor data de Agenda