Healy

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied.
Ik verwacht er heel veel van voor de toekomst!

Wat is Healy?

Healy is het eerste draagbare frequentie apparaat met een medische certificering en is de afgelopen jaren in verschillende klinieken over de gehele wereld getest. Healy heeft medische certificaten voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Helende frequenties

Daarnaast zijn er nog veel meer behandelingen in het frequentie programma voor vele verschillende levensgebieden voor het bevorderen van gezondheid, welzijn en balans. Deze andere toepassingen van de Healy worden (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan (nog) niet wetenschappelijk is aangetoond.

Frequentie

Ook de wetenschap heeft het inmiddels erkend: alles is energie en heeft een frequentie. Ook jij en jouw lichaam hebben een frequentie ook al ben je je dat misschien niet altijd bewust. Je lichaam bestaat namelijk uit cellen en atomen die energie produceren en die functioneren op een bepaalde frequentie. De kwaliteit van onze cellen is heel belangrijk. Alles, al onze weefsels, organen, cellen, emoties en gedachten patronen hebben elk hun eigen unieke frequentie/ elektromagnetisch veld. De laatste tijd horen we vaak dat het belangrijk is om je frequentie hoog te houden en hoe doe je dat dan? Daar zijn verschillende manieren voor en de Healy is daar 1 van die je makkelijk zelf kunt toepassen.

Balans

Door verschillende oorzaken, stress, electrosmog, voeding om er maar een paar te noemen kan onze frequentie veranderen en kunnen we uit balans raken. Hoe zou het zijn om weer meer in balans, energiek en gezond te zijn? De Healy kan je daarbij helpen!

Healy behoort tot de frequentietherapie en is ontwikkeld door Marcus Schmieke, uitvinder en ontwikkelaar van de Healy- en TimeWaver-producten en Nuno Nina: een Portugese onderzoeker en therapeut. Zijn werkgebied beslaat hoofdzakelijk integratieve geneeskunst en celbiologie.

Het is een klein apparaat dat je bij je kunt dragen en dat via de medische bluetooth in verbinding staat met je smartphone. Met behulp van de smartphone wordt er een bepaalde hoeveelheid frequenties (een soort van radiogolven) naar de Healy gezonden die afgestemd is op jouw lichaam. Jouw lichaam heeft ook een bepaalde frequentie en in de meeste gevallen is deze niet optimaal. Met de Healy wordt de balans weer hersteld.

Met de uitgebreide versie van de Healy kan ik ook een screening/analyse maken van jouw gezondheidstoestand en kun je gelijk gerichtere programma’s toepassen.

Zelf toepassen

Wat ik er zo bijzonder en vernieuwend aan vind, is dat iedereen zelf de Healy thuis kan toepassen. Je bent voor je frequentie/bioresonantie behandelingen dus niet meer afhankelijk van een therapeut en kunt je gezondheid in eigen hand nemen. Het werkt fantastisch bij o.m. slaapproblemen, migraine, en alle soorten van chronische pijn.

Wat kan een Healy voor je doen?

De toepassingen van de Healy zijn zeer divers. De mogelijkheden en toepassingen van de Healy zijn in meerdere programmagroepen verdeeld, voor verschillende aspecten van je gezondheid en welzijn.

Elke programmagroep heeft een lijst programma’s voor een bepaald gebruiksgebied.

Een voorbeeld uit de vele Healy programma's

 • Slaap
  • Kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en je slaap te verbeteren.
 • Pijn/Psyche
  • Kan oplossingen voor verscheidene plaatselijke, acute of chronische pijn bieden.
 • Fitness
  • Kan je helpen bij het bereiken van je sportieve doelen.
 • Beauty
  • Kan je innerlijke en uiterlijke schoonheid bio-energetisch ondersteunen.
 • Huid
  • Kan je huid met speciale gebruiksmogelijkheden bio-energetisch ondersteunen.
 • Mentale Balans
  • Kan ondersteunen bij het in evenwicht brengen van angsttoestanden en depressies
 • Leren
  • Kan je helpen om je beter op examens en tentamens voor te bereiden, voor concentratie en geheugen.
 • Beroep
  • Kan ondersteunen bij stress om sneller en beter te ontspannen.

Ben je geïnteresseerd wat dit vernieuwende apparaatje voor jou en je gezondheid kan betekenen? Of wil je een keer een gratis analyse (live of online) ontvangen? Stuur dan even een berichtje: https://www.innergyforlife.nl/contact/

Healy porgramma's
Programma's van Healy