Wat bied ik aan?

Sessies live in de praktijk en online

In al mijn sessies en trainingen werk ik intuïtief en zet ik daarnaast mijn uitgebreide kennis en ervaring in voor een persoonlijk op jou afgestemde sessie.

Hiervoor maak ik  gebruik van diverse vormen van behandelmethoden waarmee ik hele goede ervaringen heb zoals de hieronder genoemde Touch of Matrix, homeopathie, en Access Consciousness barsbodyprocessen, coaching clearing  en meditatie. 

Losse sessies zijn mogelijk,  de ervaring leert wel dat een traject vaker meer resultaat en voldoening geeft. Ik adviseer minimaal 3 sessies voor beter en blijvender resultaat.  

Ik bied live en online / telefonisch de volgende sessies aan:

Live in de praktijk:

 • Touch of Matrix
 • Access Bars 
 • Access body process 
 • Access energetic facelift
 • Access SOP sessies
 • Homeopathie

Online of telefonisch:

 • Touch of Matrix 1 op 1
 • Touch of Matrix groepssessies
 • Coaching en Clearing
 • Access SOP sessies
 • Homeopathie

Meer informatie over de genoemde mogelijkheden vind je onderaan deze pagina of op de desbetreffende pagina van de methodieken zelf.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

 De ervaring leert dat er gemiddeld per thema 3 – 5 sessies nodig zijn om blokkades, belemmeringen en oude patronen los te laten. Wil je blijvende veranderingen, meer integreren in je dagelijks leven en je gelukkiger voelen met jezelf en je leven? Dan zijn er vaak meer sessies nodig, al naar gelang jouw vitaliteit, commitment en het soort thema.

Klachten voorkomen en preventief aan je gezondheid en welzijn werken

De ervaring leert dat veel clienten het fijn vinden om vaker te komen, preventief om (chronische) klachten te voorkomen of voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling en als levensstijl voor het ervaren en behouden van een lichter, gelukkiger en gezonder leven.

Genoemde tarieven zijn voor particulieren  inclusief BTW, tips en adviezen voor thuis en bij trajecten tussen de sessies door 1x email /app contact indien nodig.

Voor zakelijk/praktijk zijn de tarieven exclusief BTW.

Trajecten:

Kort en Krachtig

In korte tijd gaan we samen aan de slag om vrijheid te ervaren, je blokkades en patronen te doorbreken en om te buigen naar wat je wel wenst. Inclusief:

 • een gratis telefonisch kennismakingsgesprek
 • 3 live of online sessies 1 op 1 helemaal op maat voor jou 
 • meditatie met clearings opname specifiek op jouw thema/behoefte en/of klacht die je thuis tussen de sessies door en na afloop kunt luisteren om zo de veranderingen nog beter te integreren
 • nazorg en evaluatie online gesprek paar weken na einde programma

Tarief: EUR 550,=

Betaling in termijnen mogelijk

Levensgeluk in je dagelijks leven

Hoe zou het zijn om (weer) gelukkig te zijn met jezelf en je leven? Wat is geluk eigenlijk? En wat is dit voor jou? Hoe ga je dit bereiken, ook als er moeilijke tijden in je leven zijn? En hoe blijf je dan bij jezelf en behoud je je kracht en energie?

Tijdens dit unieke levensgeluktraject ga je ontdekken wat geluk is voor jou en hoe je dit stap voor stap kunt ervaren, integreren en behouden! Dit programma is inclusief:

 • een gratis telefonisch kennismakingsgesprek
 • 6 live of online sessies 1 op 1 
 • 1 weekend van 10 – 16 uur live 1 op 1 inclusief 2 lunches 
 • meditatie met clearings opname speciaal voor jou op maat om thuis tussen de sessies te luisteren en de veranderingen nog beter te integreren
 • online nazorg gesprek via zoom na afloop programma

Tarief: EUR 2395,=

Betaling in termijnen mogelijk

No excuses, no bullshit!

Een Premium VIP Intensive traject

No excuses, no bullshit! Een intensief jaartraject op maat waarin ik je intensief begeleid om je doelen helder te krijgen, meer of weer in je kracht te komen, te veranderen wat je kiest te veranderen en dit te integreren en te behouden in je dagelijks leven.

Alleen voor mensen die er echt voor willen gaan en die zich niet meer willen laten tegenhouden door hun eigen beperkingen, overtuigingen, excuses en ” verhalen”. Serieus geïnteresseerd? 

Sessies:

Access consciousness sessies

Access Bars™ sessie

Wat is nou precies een ACCESS BARS™ SESSIE?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren?

Tarieven:

€ 98,= per losse sessie van 50-60 minuten 

€ 140,= per losse sessie van 75-90 minuten 

Onderhoudstraject van 4 sessies per maand van 75-90 minuten € 550,= ipv € 640,=

Onderhoudstraject van 4 sessies per maand van 60 minuten € 375,= ipv 398,=

Preventie traject: 10 sessies van 75-90 min in 12 weken:€ 1195 = ipv € 1400,=

Preventie traject: 10 sessies van 60 minuten in 12 weken: € 890,= ipv € 980,=

Bij preventie trajecten is betaling in termijnen mogelijk. Alle tarieven zijn voor particulieren inclusief BTW. Voor zakelijk gebruik zijn de bedragen exclusief BTW. 

Access® Body process sessie

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Access® Energetic Facelift sessie

Access Energetic Facelift: De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.   

Tarieven

Tarief: € 140,= inclusief BTW voor particulieren voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Coaching & Clearing sessie live en online

Slapeloosheid en maar blijven malen…Ken je dit? Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor er meer rust in je hoofd komt, je mindset verandert, dingen helderder worden en inzichten ontstaan. Deze sessies zijn zowel live 1 op 1 in de praktijk als op afstand via Skype/Zoom/tel vanuit jouw eigen huis mogelijk!

Tarief: EUR 70,= voor een online of telefonische sessie van 20-30 minuten       of       EUR 120,= voor een online/tel sessie van ongeveer 50-60 minuten

Een Access Coaching en Clearing Sessie live in de praktijk combineer ik ook vaak met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is.

Tarief: 140,= inclusief BTW voor particulieren voor een live sessie in de praktijk van 75 – 90 minuten.Voor zakelijk/praktijk is het exclusief BTW

Touch of Matrix sessie live of online

Last van angsten, onzekerheden of steeds maar terugkerende lichamelijke klachten zoals een frozen shoulder? Touch of Matrix helpt! Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.
Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Behandeling is mogelijk 1 op 1 live in de praktijk of ook op afstand via Zoom/Skype/videobellen  of telefoon vanuit het comfort van je eigen huis. 

Tarief: € 98,= voor een online 1 op 1 of telefonische sessie van 50 – 60 minuten inclusief BTW voor particulieren, voor zakelijk/praktijk is het bedrag exclusief BTW

Tarief:  49,= voor een online groepssessie van 45-60 minuten inclusief BTW voor particulieren. Zie agenda voor data. Of op maat als je een groepje bij elkaar hebt. 

Tarief: € 140,= voor een live sessie in de praktijk van 75 – 90 minuten inclusief BTW voor particulieren, voor zakelijk of praktijk gebruik is t bedrag exclusief BTW.

Rust in je hoofd sessies

Last van een vol hoofd? Druk, druk, druk of word je helemaal gek van al die prikkels? Herken je dit? Loop je jezelf voorbij en heb je last van stress?  Hoe zou het zijn om in korte tijd, te ontladen en te ontspannen op een makkelijke en relaxte manier?  Tijdens het aanraken van een aantal punten op je hoofd die overeenkomen met bepaalde levensgebieden kun je je gedachten, spanning en stress loslaten en de dingen meer van een afstand bekijken ipv dat je er midden in zit. 

Ook uitermate geschikt bij examenvrees, als stressrelease en preventief om (chronische) klachten te voorkomen.       

Tarieven:

Zie hierboven bij Access Bars sessies

Bij preventie trajecten is betaling in termijnen mogelijk. Alle tarieven zijn voor particuliere inclusief BTW. Voor zakelijk gebruik zijn de bedragen exclusief BTW. 

Groepssessies

Van onrust naar rust: online empowerment sessie  Ervaar je onrust? Blijft je hoofd maar malen of zit je gewoon niet zo lekker in je vel? Dan is deze online groepssessie iets voor jou! Iedere laatste dinsdag van de maand op een laagdrempelige manier in het comfort van je eigen omgeving ontspannen, loslaten wat je niet meer dient en weer rust, ruimte en verbinding met jezelf ervaren.

Wat gaat het jou brengen als je dit zou kiezen? Deze online sessies zijn elke laatste dinsdagavond van de maand van 20.00 – 2100 uur. In een groep van minimaal 4 en maximaal 20 personen  maken we verbinding via Zoom.  Jij sluit lekker je ogen, ontspant en laat het maar gebeuren…loslaten wat niet meer dient en ruimte maken voor wat je wel wilt… Het bijzondere van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie die er heerst op dat moment. Daardoor kunnen processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller gaan. Je zult ervaren dat toeval niet bestaat, het thema wat bij de ander speelt, is vaak ook een (h)erkenning bij jou.

Ook aan te raden als aanvulling op de live sessies in de praktijk voor het nog makkelijker bereiken én behouden van de gewenste resultaten. 

Je kunt op ieder moment meedoen.

Regelmatig bijwonen van deze online sessies geeft een bewezen effectiever resultaat.

Bij deelname aan minimaal 6 online groepssessies betaal je geen € 296,= maar € 245,= in totaal.  

 

Tarieven

Tarief: €49= per online groepssessie . of € 245,= ipv € 296,= voor als je nog meer resultaat wilt en minimaal 6x meedoet. 

Aankomende groepssessies
 1. Vertrouwen in je lichaam, een Access Body Process

  16 mei @ 10:00 - 17:00

Homeopathie

Klassieke Homeopathie sessie

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.

Tarieven:

50-60 minuten EUR 120,-

75-90 minuten EUR 175,-

Tarieven zijn inclusief het homeopathisch middel. Homeopathische consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering.