Wat bied ik aan?

1 op 1 sessies live in de praktijk en online

Meer info of afspraak maken: https://www.innergyforlife.nl/contact/

 
DECEMBER aanbieding: 

Wil jij graag meer ontspannen de feestdagen tegemoet en makkelijker bij jezelf blijven ondanks de drukte en alles wat je vanuit je omgeving merkt? Loslaten wat je niet meer dient en energetisch opschonen? Dat kan! Deze maand kun je een behandeling/sessie ervaren voor maar € 60,= ipv € 150,= hoe leuk is dat?

En wil je nu echt eens doorpakken? Boek dan 3 behandelingen deze maand en betaal maar € 150,= !

 
Behandelingen en sessies:

Wil je graag meer kwaliteit van leven ervaren? Meer bij jezelf blijven? Je patronen, blokkades en je gezondheid verbeteren? Of juist klachten voorkomen? En dat op een natuurlijke en holistische manier?  Dan heb ik diverse mogelijkheden voor je:

  • 1 losse behandeling live of online om kennis te maken met mij en mijn werkwijze of als je al bekend met mijn werkwijze
  • traject Leef! 3 behandelingen live of online
  • Innergy booster voor mind, body en soul: strippenkaart voor 3, 6 of 12 maanden
  • 1-daags private retreat
  •  Meer info: https://www.innergyforlife.nl/contact/

Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

 
Kennismaking

Ben je nieuw in mijn praktijk? Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Ervaren wat een behandeling met jou en je lichaam doet en ontdekken wat mogelijk is? Dan starten we altijd met een losse kennismakingssessie. Dit kan zowel telefonisch, via Zoom of live in mijn praktijk zijn. Deze losse sessie is € 150,= inclusief BTW. 

Hierna kun je verder met een traject van 3 behandelingen live of online:

 3 x in de praktijk     € 425,=         

 3 x online                  € 398,=

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meerdere sessies duidelijk effectiever resultaat hebben. Elke keer pak je een diepere laag en verhoog je zo het resultaat.

We plannen eerst de 3 data in en je ontvangt een intakeformulier via email; deze ontvang ik uiterlijk 1 dag voor de eerste behandeling per email weer van je retour.

Je ontvangt separaat met het intakeformulier een factuur  en deze dient voor aanvang van de behandelingen betaald te zijn.

Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Als jij de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW.

Vervolg

Na de 3 behandelingen bespreken we samen de vervolgmogelijkheden. Wil je verder verdiepen? Of komt er een ander thema/klacht naar boven? Of wil je je energie en gezondheid in goede conditie houden en preventief bezig zijn?

Dan kun je weer voor een traject gaan of een 1-daagse deep dive, al naar gelang er nodig is.

1-daags deep dive mini retreat: 2 behandelingen op maat en meer

Persoonlijk behoren deze mini retreats tot mijn favorieten! 🙂

Hoe ziet zo’n mini retreatdag eruit? Na het bespreken van het intake formulier en je wensen starten we met coaching en verandering. Daarna 2 behandelingen, aangepast naar jouw klachten/wensen. Na een korte pauze ontvang je de 2e behandeling van de dag. We bespreken kort nog even na en ik stuur je nog een audiobehandeling toe voor thuis zodat je de veranderingen thuis verder kunt integreren. De dag is van 9.30 – 13.30 uur of van 14.00 – 18.00 uur.                 Dit 1-daags mini-retreat is €395,= inclusief btw, intake, koffie/thee, sweets/snacks/fruit, 2 behandelingen in de praktijk en een audiobehandeling voor thuis 

Hoe zien deze dagen eruit?

Ik vertel je er in dit filmpje graag meer over: https://vimeo.com/585389616

Clientervaring

En dit is zoals een client deze meerdaagse deep dive onlangs ervaarde:

“Een deep dive sessie van Janny, is een echte traktatie gebleken. Het is persoonlijk, op maat gemaakt en het heeft een stukje van mezelf blootgelegd waar ik voorheen nog niet bij kon.

Juist omdat er doelgericht en op maat gewerkt is met verschillende technieken werd ik geholpen om mijn beschermende muurtje af te breken, mezelf toe te staan om zichtbaar en dicht bij mijn authentieke zelf te komen, meer ruimte te ervaren om te zijn, energieker, totaal relaxed en blijer met mezelf.

 Ik heb gemerkt dat kleuren en mensen stralender zijn geworden en ikzelf ook toegankelijker ben geworden, een bijzondere ervaring en een echte aanrader. Dankjewel Janny “!  Monique Annink

Wil je graag ook zo’n ervaring? Voor meer info of het maken van een afspraak klik hier: https://www.innergyforlife.nl/contact/

Bestaande clienten

Ben je al bekend met mij en mijn werkwijze? Dan kun je kiezen uit:

  • losse behandelingen live of online
  • traject 3 behandelingen live of online
  • 1-daagse deep dive mini retreat
  • Innergy booster mind, body & soul strippenkaart voor 3,6 of 12 maanden

In al mijn sessies en trainingen werk ik intuïtief en zet ik daarnaast mijn uitgebreide kennis en ervaring in voor een persoonlijk op jou afgestemde behandeling.

Hiervoor maak ik  gebruik van diverse bewustzijns- en healingsmethoden waarmee ik hele goede ervaringen heb zoals de hieronder genoemde Touch of Matrix, homeopathieAccess Consciousness barsbodyprocessen, coaching clearing  en Healy helende frequentietherapie/

Alle tarieven zijn inclusief mijn voorbereidingstijd, BTW voor particulieren en indien nodig een contactmoment via app of mail tussen de behandelingen door.

Klik hier voor het maken van een afspraak of meer info:

https://www.innergyforlife.nl/contact

 
Klachten voorkomen

De ervaring leert dat veel clienten het fijn vinden om vaker te komen, preventief om (chronische) klachten te voorkomen of voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling en als levensstijl voor het ervaren en behouden van een lichter, gelukkiger en gezonder leven. Bij een auto wacht je tenslotte ook niet totdat ie total loss is, dus waarom ook niet voor jou en je lijf preventief onderhoud?

klik hier om een afspraak te maken https://www.innergyforlife.nl/contact/

Methoden waar ik o.a. mee werk:

Access Consciousness:

Access Bars™ sessie

Wat is nou precies een ACCESS BARS™ SESSIE?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren?

Access® Body process 

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Access® Energetic Facelift 

Access Energetic Facelift: De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.   

Coaching & Clearing live en online

Slapeloosheid en maar blijven malen…Ken je dit? Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor er meer rust in je hoofd komt, je mindset verandert, dingen helderder worden en inzichten ontstaan. Deze sessies zijn zowel live 1 op 1 in de praktijk als op afstand via Skype/Zoom/tel vanuit jouw eigen huis mogelijk!

Een Access Coaching en Clearing Sessie live in de praktijk combineer ik ook vaak met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is.

Touch of Matrix live of online

Last van angsten, onzekerheden of steeds maar terugkerende lichamelijke klachten zoals een frozen shoulder? Touch of Matrix helpt! Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.
Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Behandeling is mogelijk 1 op 1 live in de praktijk of ook op afstand via Zoom/Skype/videobellen  of telefoon vanuit het comfort van je eigen huis. 

Tarief 1 op 1 live behandeling: zie boven bij introductie sessie

Online groepssessie tarief:  39,= voor een online groepssessie van 60 minuten inclusief BTW voor particulieren. Of maak gebruik van het voordeel tarief van € 198,= voor 6 online sessies. Zie agenda voor data. 

 

Groepssessies

Van onrust naar rust: online empowerment sessie  Voel je ook zoveel van anderen? Ervaar je onrust en heb je het gevoel dat je jezelf ergens bent kwijtgeraakt?  Blijft je hoofd maar malen of zit je gewoon niet zo lekker in je vel? Dan is deze online groepssessie iets voor jou! Hoe zou het zijn om de ballast en ruis te kunnen loslaten en vanuit rust en vertrouwen weer te contacten met je intuïtie, je innerlijk weten?  Iedere laatste dinsdag van de maand op een laagdrempelige manier in het comfort van je eigen omgeving ontspannen, loslaten wat je niet meer dient en weer rust, ruimte en verbinding met jezelf ervaren.

Wat gaat het jou brengen als je dit zou kiezen? Deze online sessies zijn elke laatste dinsdagavond van de maand van 20.00 – 21.00 uur. In een groep van minimaal 4 en maximaal 20 personen  maken we verbinding via Zoom.  Jij sluit lekker je ogen, ontspant en laat het maar gebeuren…loslaten wat niet meer dient en ruimte maken voor wat je wel wilt… Het bijzondere van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie die er heerst op dat moment. Daardoor kunnen processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller gaan. Je zult ervaren dat toeval niet bestaat, het thema wat bij de ander speelt, is vaak ook een (h)erkenning bij jou.

Ook aan te raden als aanvulling op de live sessies in de praktijk voor het nog makkelijker bereiken én behouden van de gewenste resultaten. 

Je kunt op ieder moment meedoen.

Regelmatig bijwonen van deze online sessies geeft een bewezen effectiever resultaat.

Bij deelname aan minimaal 6 online groepssessies betaal je geen € 234,= maar € 198,= in totaal.  

Tarieven

Tarief: €39= per online groepssessie . of € 198,= voor 6 sessies voor als je nog meer resultaat wilt en minimaal 6x meedoet. Meer mag natuurlijk ook 🙂

Homeopathie

Klassieke Homeopathie 

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.