Cliënten vertellen

Een deep dive sessie van Janny, in 2 dagen 5 behandelingen, is een echte traktatie gebleken. Het is persoonlijk, op maat gemaakt en het heeft een stukje van mezelf blootgelegd waar ik voorheen nog niet bij kon.

Juist omdat er doelgericht en op maat gewerkt is met verschillende technieken werd ik geholpen om mijn beschermende muurtje af te breken, mezelf toe te staan om zichtbaar en dicht bij mijn authentieke zelf te komen, meer ruimte te ervaren om te zijn, energieker, totaal relaxed en blijer met mezelf.

Ik heb gemerkt dat kleuren en mensen stralender zijn geworden en ikzelf ook toegankelijker ben geworden, een bijzondere ervaring en een echte aanrader. Dankjewel Janny ! Monique Annink

,

In juli 2020 heb ik voor het eerst bij Janny een Bars klas gedaan. Wat een ervaring! Ik zat in een moeilijke fase in mijn leven, maar met iedere bars behandeling ging ik me beter voelen. Aan het eind van de dag ben ik met heel veel energie en moed weer naar huis gegaan.

Access consciousness heeft me nooit meer losgelaten. Ik heb nog een paar andere korte cursussen bij Janny gedaan zoals de facelift en bodyprocessclass en daarna de foundation class: wat een fantastische tools krijg je daar toch weer mee. Je kan er de rest van je leven mee vullen en het laat je nooit meer los! HWHNBDD?

Ik ben in mijn (fysiotherapie) praktijk regelmatig cliënten gaan behandelen met Access Bars. Resultaten? Mensen voelen zich sterker, nemen makkelijker beslissingen, pijn vermindert en ze komen gewoon lekkerder in hun vel te zitten. Het is echt een mooie reset van je hele systeem.

Toen ik begin dit jaar een forse ontsteking aan mijn knie had, ben ik voor behandeling bij Janny geweest. Ik dacht dat ik het allemaal wel zelf kon oplossen, maar wat is het heerlijk om zelf zo’n behandeling te krijgen. Die knie pijn/ontsteking? Die is nooit meer teruggekomen!

Dus ja, Janny, voor mij ben jij en je klassen een ongelooflijke verrijking geweest en ik hoop hier nog veel van mee te krijgen! Dank je wel.

Patricia van de Ven

,
Ook online kun je heel goed een persoonlijk gesprek voeren en werken aan uitdagingen in je leven. Tenminste, dat heb ik zelf nu een aantal keer kunnen ervaren. Samen met Janny heb ik deze keren vooral gewerkt met ‘coaching en clearingen’. Dit is een effectieve manier waar je op een diep niveau en heel bewust beperkende overtuigingen loslaat. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden die ik eerst niet zag.
Fijn om te merken dat wat eerst een beperking lijkt nu toch ook weer onverwachte mogelijkheden biedt: een online gesprek EN je hoeft je huis niet uit!” mei 2020
,

Op aanraden van een vriendin heb ik bij Innergy for life de cursus van zoeken naar vinden gevolgd. Het werd een bijzondere ontmoeting en ervaring; in een kleine groep maakten we een ontdekkingstocht naar wie je bent en wat je echt ervaart en voelt van binnen. Janny hielp ons dmv oefeningen en meditaties los te komen van ‘oude’ niet meer bruikbare overtuigen die verankerd zijn in jezelf. De cursus heeft mij bewust gemaakt van de kracht van mijn gedachten en hoe ik deze positief kan omdraaien naar innerlijke energie, kracht en levensvreugde! Ik besef nu des te meer hoe mijn ziel het nodig heeft om gevoed te worden met positieve gedachten en energie. In de waan van elke dag schiet dat er vaak bij in. Het is net als bij mijn gitaar, ik ben weer goed afgestemd en dat voelt en klinkt goed. Dank daarvoor! H. Den Haag

 

,

Van zoeken naar vinden was voor mij een praktische cursus waarin allerlei handreikingen gedaan werden om dichter bij mijn kern te komen en te blijven. Het heeft mij geholpen in het proces van oude overtuigingen los laten en transformeren. Bijzonder was het om mee te maken dat er in de groep zoveel gelijkgestemden waren die allen vooruit wilde komen in het meer leven vanuit je ware zelf – vrij ‘zijn’ en voorbij beperkingen die je jezelf uiteindelijk oplegt. Stap voor stap is dat mogelijk!

Mathilde R. april 2020

,

Wat een bijzondere ervaring die (coachings) sessies met Janny… een bijzonder fijne zelfs! Ik zou het omschrijven als een soort ‘Pokon’ voor mijn groei en persoonlijke ontwikkeling.
In totaal ben ik vier keer bij Janny geweest, en sindsdien merk ik veel verschil. Veel dingen die ik besproken heb met Janny  gaan ineens een stuk makkelijker, fijner en sneller.
Ik voel me zelfverzekerder over de dingen waar ik eerst lang over kon piekeren of waar ik nog wel eens tegenaan kon hikken. En soms schrik ik zelfs hoe daadkrachtig ik ineens vanuit mijn gevoel spreek 😉 voelt heerlijk. Dankjewel Janny!

Jorine februari 2020

,

Dankjewel Janny, ik heb de sessie ervaren als heel liefdevol, krachtig en zeer waardevol!

Karin,
Enschede -

1 op 1 sessie : Ik heb al bijna heel mijn leven, 36 jaar, last van angst en fobieën. Heb door de jaren heen ontzettend veel verschillende soorten therapieën gehad, psychologen ect en was op het punt om te beginnen met voorgeschreven medicatie totdat ik Janny/ Innergy for life tegen kwam. Ik was sceptisch omdat ik al zoveel heb geprobeerd maar stond er voor open en ben ontzettend blij dat ik haar heb gevonden! Al na 1 sessie kan ik heel eerlijk zeggen dat ik al zoveel minder last heb van mijn fobie, dat ik er zelfs aan moest wennen dat ik me zo rustig voelde in me vel en heb veel minder last van paniek aanvallen en triggers en lichamelijke bijwerkingen die mijn angst en fobie met zich meebracht. Ik kan haar echt aanraden en zeggen dat er hoop is voor mensen die alles al hebben geprobeerd zonder succes. Super bedankt voor alles Janny en de vrijheid die je me terug heb gegeven! T. Den Haag, 16 nov 19

,

Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.

Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker,
Doesburg -

Na de Bars Class heb ik twee dagen een bijzondere en helende droom gehad en voel me een soort van uitgelijnd. Stevig in het midden, standvastig en veerkrachtig tegelijkertijd. Ik ben een blij mens en voel grote dankbaarheid dat ik jou heb mogen ontmoeten. Daarna zelf mijn eerste bars sessie mogen geven en wow, wat heb ik het fijn gehad. Ontspannen, aanwezig en zo verbonden met dat wat groter is. Ik voelde kracht en kwetsbaarheid tegelijk. De client ervaarde het ook als heel bijzonder, opgeruimder en mooi. Dankjewel lieve Janny voor jouw leiding, begeleiding, jouw inspiratie en creatie en jouw wijsheid, dankjewel!

Anoniem,
Den Haag -

Hi lieve Janny, even een update 🙂 ik heb mij al 2 x geuit tegen mensen die al een paar x eerder iets onaardigs gezegd had en ik heb gereageerd dat het niet zo aardig is wat ze zegt. Dus zondag en maandag mijn stem laten horen. Wel af en toe nog een heftige huilbui en ik voel me lichter. Als mijn ademhaling raar gaat doen zeg ik mijn ademhaling is heel rustig en knip met mijn vingers. ?
Na jouw behandeling voel ik mij heel ontspannen en mezelf weer. Nu gaat het wel op en neer maar zeker lichter of er banden doorgeknipt zijn. Ik vind het nog steeds heel apart hoe het lichaam reageert op jouw vragen. Dankjewel lieverd, ik vind je een bijzonder mens❤️

Anoniem,

Ik vond het een hele fijne dag die ik heb mogen ervaren bij Innergy for Life/ Janny Jansen m.b.t. de Acces Bars Class.  Janny heeft het zeer goed uitgelegd en ik vond het een geweldige ervaring om de Bars behandeling twee maal te mogen geven en ontvangen. Ik heb ook zeker het gevoel dat er wezenlijk iets is verandert in mij, ik voel me vrijer en sta iedere ochtend vrolijk en blij op. En ik heb zelfs een filmpje gemaakt en doorgestuurd voor een sollicitatie!! Dat zou ik vroeger echt nooit hebben gedaan. Super bedankt Janny voor je gastvrijheid en zorgzaamheid bij deze training! Liefs

Lorraine,
Den Haag -

Het is alleen al heerlijk om bij zo’n lief en zacht persoon op de tafel te mogen liggen om een bars sessie te ontvangen. Janny kan heel goed de energie opmerken waar de bewuste aandacht naar toe mag gaan. Het klopt altijd helemaal precies. Er zijn weinig tot geen woorden nodig of Janny heeft de essentie van wat er aan bewustwording geshift/ inzichtelijk gemaakt mag worden helder. Heel fijn is dat. Dank je wel lieve Janny voor wie jij bent!

Anoniem,

Eindelijk weer een vrolijk kindje zonder eczeem en jeuk! Ons kindje kreeg bij 3 maanden eczeem. We hebben van alles geprobeerd . Een speciaal  dieet, hormoonzalven en zelf een chinese kruidenkuur. De hormoonzalf hielp altijd maar tijdelijk en zodra we niet meer smeerden kwam het meteen weer terug. De invloed van zijn eczeem beheerste ons leven. Vooral de slapeloze nachten door de jeuk waren vreselijk. Door het verhaal van Daan te hebben gelezen op de website van Janny kregen we weer wat hoop.

Ik ben toen op consult geweest en heb in een uur het meeste verteld over zijn gesteldheid.  Hij heeft toen het eerste homeopathisch middel gekregen. De eerste paar dagen reageerde hij erop. Hij kreeg ergere eczeem in zijn gezicht en kreeg ook bultjes over zijn lichaam. Na 4 dagen begon zijn eczeem af te nemen en ook de jeuk. Hij kon beter slapen en was steeds vrolijker. Ook zijn gedrag veranderde. Hij speelde ineens zelf en was minder verdrietig. Na de 2e week leek hij echt grote sprongetjes te maken. Nu krijgt hij elke week 1 korrel en we zien al grote verbeteringen. Wij zijn ontzettend blij dat Janny ons een bijpassend middel heeft gegeven die super aanslaat! Veel mensen zeggen dat het beter gaat en dat zijn huid zo mooi is en dat zijn gedrag ook is veranderd. Wij hebben nu ook wat rust gevonden en hopelijk blijft er vooruitgang in zitten. Dankjewel Janny!

G.,
Den Haag -

Dank, dank, dank voor de Energetic Empowerment behandeling van gister. Bij thuiskomt zei mijn man (die normaal niet zo veel met dit soort dingen heeft): hoe is het met je? Je zie er weer heel anders uit ! Vandaag had ik een collega aan de telefoon ( kon mij niet zien en ik had niets verteld) : wat klink je goed. Alert, scherp, helderder etc. Nou ja !?! In ieder geval: veel dank, maar dat had ik al gezegd.  🙂

MG,

Hallo Janny, Wat ben ik blij met jou!, Eerst voor mezelf 11 jaar geleden en het werkte. Nu eenmaal een dochtertje ben ik weer bij je terecht gekomen, 2 keer een behandeling voor haar en het gaat weer helemaal top! Wij zijn zo blij met jou, ben je ooit weer eens nodig dan weten we je zeker te vinden. Groet

Melanie,
Den Haag -

Touch of Matrix groepskracht Naaldwijk

Een korte uitleg, een voorstelronde en direct aan de slag om met elkaar op een makkelijke manier in verbinding te komen En Ja hoor , ik voelde de verbinding vrij snel. Een enorme warmte door mijn lichaam. Ontzettend fijn om te voelen dat ik met een groep van  8 andere personen zo’n sterke verbinding voel.

Op het bord werd gezet wat mijn klacht was en daarna wat ik graag zou willen. Met een meditatie ronde  kwam ik tot mijzelf. De mooie woorden die door Janny werden uitgesproken raakte mij enorm. Er kwam een flinke emotie los en ik begon te huilen. De rest was nog in stilte bezig. Ik probeerde mijn harde gesnik  in te houden, maar het mocht er zijn. Om de meditatie af te luisteren deed ik toch mijn ogen open en kreeg ik een tissue om mijn mascara van mijn wangen te vegen. Ik wist niet eens meer precies welke woord  mij raakte, maar de emotie kwam los en moest er uit.

Na de huilbui voelde ik mij enorm ontspannen. Mijn ogen waren dicht, mijn lichaam was aan het bewegen en mijn oren hoorde de rest om mij heen. Het voelde goed en vertrouwd. Mijn benen gingen alle kanten op, wat een vrijheid voelde ik opkomen. Tot mijn proces voorbij is voelde ik dat het goed zat en deed ik mijn ogen weer open. Wat een ontspanning.

Een korte wandeling in een verfrissende regenbui naar een heerlijk verzorgde lunch die op op ons stond te wachten. Weer teruggekomen in de ruimte voelde ik mij ontspannen, bijgekomen en in mijn kracht om verder te gaan. Het leuke is dat je elkaar ook mag helpen in het proces. Wat vond ik het leuk om anderen te helpen. Alles wat in mij opkwam en wat te maken had met de persoon voerde ik uit. Wat een fijne samenwerking van beide kanten.

Na alles wat ik had geleerd, ervaren, ontwikkeld en gedaan sloten we af met een grote groepshug. De sterke verbinding die ik voelde werd nog krachtiger op dat prachtige liedje. Wat een ervaring. Met dit ontspannen en vrije gevoel stapte ik weer in de auto naar mijn gezin in Rotterdam. Ontzettend bedankt en tot de volgende keer. Liefs,

Esther,

Ook al kende ik de manier van werken niet vanuit Touch of Matrix, ik voelde mij direct veilig bij Janny om mijzelf open te stellen voor de mogelijkheden die deze methode bied.
Haar ervaring en deskundigheid merk je direct aan alles. Ook haar integere en liefdevolle begeleiding bij het vrijkomen van meerdere gevoelens en emoties was heel prettig. Waarbij ze je alle ruimte geeft om het transformatie proces vanuit rust te ervaren. Dank je wel lieve Janny voor deze bijzondere ervaring die ervoor zorgde dat ik zoveel meer ruimte en vrijheid in mijzelf ervoer, heerlijk gewoon!

ML,
Dieren -

Ervaring van Bianca najaarsretraite: de Touch of Matrix najaarsretraite was mijn allereerste retraite, die ik vrij last minute geboekt heb. Na een periode van twijfel kwam er een signaal, waardoor het duidelijk werd dat het echt de bedoeling is om te gaan en wat ben ik blij dat ik naar dat signaal, heb geluisterd!Ik heb voor de retraite 2 behandelingen  ontvangen, dus was vrij nieuw op dit gebied. Ik rolde van de ene verbazing in de andere verbazing en ben echt heel enthousiast geraakt over deze techniek. Ik heb mooie processen beleefd en mogen bijdragen aan mooie processen van anderen, in een hele liefdevolle veilige setting.  Vooral dat laatste is voor mij belangrijk en ik vind dan ook zo dankbaar dat ik tijdens deze retraite heb geleerd en ervaren dat loslaten ook heel licht kan zijn. Kan me nog goed herinneren dat ik keek naar de vlonder waar de anderen nog in proces waren en ik de schoonheid zag van het loslaten en de liefde die daar de stuwende kracht achter was. Ik heb mijn zachte kant hier mogen omarmen en me bewust geworden dat dit mijn kracht is. Dat ik ook nog antwoord kreeg op mijn prangende vraag en zeker hoe, was een prachtig cadeau ❤ Dit allemaal in een prachtige omlijsting met yoga in de ochtend, mooie meditaties en prachtige teksten en muziek bij het avondeten. En natuurlijk niet te vergeten de waanzinnig lekkere maaltijden en de prachtige locatie en liefdevolle verzorging door de mensen van 123ole Wil je jezelf een geweldig mooi cadeau geven, ga dan mee op één van de volgende retraites!! Günther, Ria, Janny en Dennis ik draag jullie een warm ❤ toe en hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwennen met deze geweldige retraites. Dank dank dank…..veel liefs Bianca

Bianca,

Deepak Chopra Primordial Sound Meditatie class Den Haag – Het is een voorrecht om bij Janny de cursus PSM te volgen. Janny zorge voor een ontspannen en open sfeer zodat de meditatie methodiek en de informatie die eran ten grondslag ligt uitstekend kan worden geoefend en opgenomen. De keuze om te leren mediteren en dit een vast onderdeel van je leven te maken is best heel spannend en life-changing. Tijdens de cursus heb ik veel uiteenlopende vragen gehad war Janny heel deskundig en respectvol mee is omgegaan. Zij straalt een rust uit die je op je gemak stelt en creëert ruimte voor (zelf) reflectie. Ik kan Janny van harte aanbevelen voor de cursus PSM. Zij heeft alle kwaliteiten om een ieder die meer rust, balans en structuur in zijn of haar dagelijkse leven wil aanbrengen, goed op weg te helpen.

Monique,
Den Haag -

Ear problems boy 3 years/Oorproblemen jongen 4 jaar
Our son had problems with his ears since he was 2 years old. He was scratching his ear all the time, knocking his head, didn´t sleep well and on the emotional level his mood was changeable, very shy and introverted. We first went to the KNO docter in hospital but that didn-t help and we didn´t want to do surgery right away but looked for another solution. That´s how we found Janny-Innergy homeopathie. After the first remedy our son sleeped very well and was eating better. Also his emotional state changed into a happy and more extroverted, social boy. After a few times also his health of his ears improved and we just visited the KNO doctor for the last time last week and they had great news! They said that our son is still very healthy, we don´t have to come back anymore and his hearing improved from 30% loss into a normal hearing, thank you so much for your help!!

Anoniem,
Den Haag -

Jongen 1,5 jaar eczeem
Mijn zoontje Daan nu 1,5 jaar oud, heeft vorig jaar op vakantie een akelig virus opgelopen en bleef terug in Nederland erg lang rommelen. Niet slapen, onrustig in de omgang met anderen, wilde het liefst de hele dag bij mij zitten. Ik werd hierdoor volledig geconsumeerd. Daan bleef rare verschijnselen houden. Diarree die walgelijk stonk, rare rode vlekken die dik waren en schilferig. Koorts had ie ook om de paar dagen. Rode wangen. Niet meer willen eten. Overgeven. Niet meer willen drinken. Verschillende malen in het ziekenhuis op de eerste hulp, de KNO-arts en bij de huisarts gezeten. Niemand wist raad. En ik voelde me wanhopig onbegrepen door de artsen. Omdat ik begreep dat de westerse ziektezorg mij en mijn zoon niet konden gaan helpen op de voor ons juiste manier ben ik bij Janny terecht gekomen.

Janny heeft in alle rust, goed luisterend en verheldering vragen stellend Daan’s verhaal beluisterd. Zij kwam met twee korreltjes op de proppen. Daan vindt ‘t makkelijk deze korreltjes in te nemen. En wat er toen gebeurde….. Je moet t echt gezien hebben om ‘t te geloven. Ik had binnen een week weer een nacht doorgeslapen. En na een week sliepen we weer s nachts!!!! Daarnaast zweet Daan niet meer, heeft hij geen eczeem meer, zet hij veel kleine ongemakjes makkelijk weg. Waar hij eerst waanzinnig akelige luieruitslag kreeg waarvoor hij dan weer naar de huisarts moest en daar dan weer ‘n naar smeerseltje kreeg, zet luieruitslag nu niet meer door. Hij heeft meer zelfvertrouwen zodat hij nu ook meer alleen kan spelen. Hij is een mooi kereltje met een open blik naar de wereld. Hij heeft natuurlijk soms nog ongemakken die te maken hebben met die leeftijd: doorkomen van kiezen is een leuk voorbeeld. Nu zet hij dat zelf weg zonder akelige oorontstekingen etc,. Heeft ie wel een dip dan stuurt Janny mij weer korreltjes en binnen 2 dagen heb ik mijn vrolijke jonge mannetje weer terug! Ik raad elke ouder aan om eerst homeopathisch een oplossing te zoeken voor je het reguliere circuit in duikt. Antibiotica maakt veel meer kapot dan je in de gaten hebt. Vooral bij zo een mooi ongerept rein lichaam als dat van een kind is de werking van homeopathie snel en effectief!

Anoniem,

De sessie met Janny heeft mij ontzettend veel gegeven. Ik voel me sinds de sessie veel en veel meer in mijn lichaam staan en de snelheid waarmee dingen veranderen is precies wat ik zo graag wilde! Voel ook echt dat het nog doorwerkt. Deze techniek past prachtig in deze nieuwe tijd, echt wow!Dankjewel Janny!! Dankjewel voor je liefdevolle energie en begeleiding waardoor ik me ontzettend veilig en vertrouwd voelde in deze sessie vol verandering en licht!

Elenoor,

Meisje 16 jr luchtwegproblemen Onze dochter van 16 jaar had last van overgevoelige luchtwegen, oftewel een lichte vorm van astma, zoals was geconstateerd door de longarts in het ziekenhuis. Er werd een welbekende puffer voorgeschreven (met hormoon), welke zij voor iedere handbalwedstrijd moest gebruiken/inhaleren, zodat haar longinhoud tijdelijk werd vergroot, waardoor ze dus minder kans had, om het benauwd te krijgen. Ondanks dat ze dit braaf deed, kreeg ze tijdens de training of wedstrijd toch behoorlijk last van hyperventilatie. Ze werd daardoor angstig om te gaan sporten. Toen kwam Janny op ons pad en we besloten bij haar een afspraak te maken. Onze dochter is 2x bij Janny langs geweest en ze sport weer met plezier, zonder angst, zonder hyperventilatie en …zonder puffer. Bedankt Janny.

A. Duijvestijn,

Ervaring van Sandra: Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke retraite in Spanje! Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken,van het lachen!  Het was zo fijn! Bedankt lieve mensen! X

Sandra van Seters,

Ik wil nog heel graag met je delen dat ik nog elke dag de positieve effecten van de sessies ondervind die ik bij jou heb gehad. Ik ben daar zo ontzettend blij mee! Het voelt echt als een touch of magic , ik voel me weer helemaal mezelf en zoveel vrijer!  Eerst zorgde je ervoor dat mijn externe wereld groter werd doordat ik voor het eerst ontspannen en vrij kan reizen en nu is ook mijn innerlijke wereld veel groter en durf ik nieuwe uitdagingen aan te gaan. Echt super blij!

MM,
Den Haag -

Het is echt zo mooi wat er gebeurd. De pijnen in m’n lichaam lossen op. Ik heb het gevoel dat jij en ik het samen hebben gedaan. Ik ben al 2,5 bezig los te komen ervan maar er was een doorbraak nodig en het gaat si da ik bij je ben geweest in een stroomversnelling. Al is het in de nacht nog niet zo ver, maar wat er overdag gebeurd is heel groots. Er komt zoveel ruimte, vreugde en rust vrij. Ik ben zo dankbaar.

JG,

Dankzij de  sessies bij Janny van Innergy for Life ben ik eindelijk na jaren op een punt beland waarop ik het gevoel heb dat de wereld letterlijk en figuurlijk voor mij openstaat. Sinds mijn jeugd heb ik enorm veel last gehad van reisziekte en na 2 sessies is dit als sneeuw voor de zon verdwenen. Elke reis (met vliegtuig, auto of bus) die ik onlangs heb gemaakt, verliep vlekkeloos. Ik voelde me heel kalm en ontspannen en kon genieten van alles om mij heen, iets wat voorheen niet voor mogelijk werd gehouden, is waarheid geworden en daar ben ik haar onbeschrijflijk dankbaar voor!

MM,
Den Haag -

Dat wonderen bestaan is vanaf nu een feit!

T.N.,

Via Janny ben ik in contact gekomen met Touch of Matrix, een van de mogelijkheden in haar praktijk. Een bijzondere manier om belastende thema’s op te sporen en om deze los te laten, om psychisch en lichamelijk ‘op te ruimen’. Dit gebeurt op een snelle en doeltreffende manier. Janny begeleidt je hierin op een prettige, zachte en tegelijk krachtige manier. Tijdens de behandeling was er een sfeer van rust en warmte, waardoor ik vertrouwen voelde en me kon overgeven aan het zich ontvouwende proces. Na deze behandelingen heb ik een gevoel van vrijheid, ik voel me meer ontspannen en meer mezelf.

BS,
Amsterdam -

Ervaring Olga retraite Noord Spanje 2016. Mijn wens was: alle ballast(waar ik last van had, ook in mijn werk) die ik gedurende mijn leven heb opgelopen kwijt te raken. Verder had ik geen enkele verwachting. De kennismaking met Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven en in je werk.  Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Ik raad het iedereen aan die een effectieve manier zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. Olga, 2016

Olga,