Aanbod van Innergy for Life

Voor wie?

 

Heb je het gevoel dat je vastzit? Wil je verlichting van je klachten en weer gezond en lekker in je vel voelen?  Je gezondheid verbeteren? Wil je nu echt je oude patronen doorbreken, met stress kunnen omgaan, dingen veranderen in je leven, vrijheid ervaren of een “spannende” keuze en stap nemen? Weer leven in plaats van overleven?En dat op een lichte manier, een manier helemaal van NU, de diepte in zonder veel graven of urenlange praatsessie? Uit eigen ervaring weet ik dat het kan! Je bent van harte welkom.

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Tarief per 1 januari 2024: € 95,=

Mijn consulten worden vergoedt door veel zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering. Informeer zelf bij je verzekeraar. 

Als je blijft doen wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg

Misschien heb je al veel geprobeerd, maar val je toch steeds weer terug. Als je blijft doen wat je deed, zul je krijgen wat je kreeg. Dan is een andere aanpak nodig!

 Uniek

Jij bent uniek, jouw lichaam en hoe jij met de gebeurtenissen in je leven omgaat maken jou uniek. Wat bij jou past hoeft bij een ander niet te werken.

Samen kijken we naar wat het beste past bij jouw klachten, thema’s, verlangens en wat er opgelost en verandert wil worden en op welke manier. Als je niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, de energie in je lijf en leven weer wilt laten stromen, makkelijker met stress om wil leren gaan, preventief wil werken of oude patronen achter je wilt laten dan is dit zeker iets voor jou! 

Preventief

Ook als je klachten wilt voorkomen en lekker in je vel wilt blijven ben je welkom. Als je je nog/weer goed voelt is het zaak om dit te behouden. Je wacht toch ook niet totdat je auto total loss is voordat je m naar de APK brengt! Waarom voor jou en je lichaam dan wel?

 
Mogelijkheden

Ik bied momenteel de volgende mogelijkheden aan:

  • 1 op 1 sessies live en online/telefonisch
  • groepssessies live en online
  • live trainingen
  • online trainingen

Meer weten? Bel gerust of maak eens een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om kennis te maken met mij en mijn werkwijze en de mogelijkheden. 

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Mijn visie is dat alles energie is en dat klachten in essentie opgebouwde gestagneerde energie is wat niet meer stroomt en hierdoor klachten ontstaan zoals:

  • Fysieke klachten: hoofdpijn/migraine, allergie, reuma, fybromyalgie, maag- en darmklachten, menstruatie- en overgangsklachten, huidproblemen, rugklachten
  • Emotionele klachten: (oud) verdriet, onverwerkte boosheid, verlies, onrust, onzekerheid, trauma’s, gebeurtenissen uit het verleden, gevoel van vastzitten
  • Mentale klachten: angsten, piekeren, niet weten wat je wilt, burn-out, hoog gevoelig, slaapproblemen, oude terugkerende patronen, beperkende overtuigingen, examenvrees, keuzestress
  • Energetische klachten: moeheid, HSP, familie/generatiepatronen, burn-out, verbinding met jezelf kwijt.

In al mijn sessies en trainingen werk ik intuïtief en zet ik daarnaast mijn uitgebreide kennis en ervaring in voor een persoonlijk op jouw afgestemde behandeling. Hiervoor maak ik  gebruik van diverse vormen van behandelmethoden waarmee ik hele goede ervaringen heb zoals Touch of Matrix, Access Consciousness barsbodyprocessen.

Workshops en trainingen