Wie is Janny

Een korte introductie over mijzelf

Hi lieve jij, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!  Ik neem je graag mee op ontdekking reis naar jezelf en je ongekende mogelijkheden.  Zelf heb ik al een aardige reis achter de rug en die ontdekkingsreis gaat nog elke dag door! Een aantal jaren geleden had ik na mijn tweede Touch of Matrix behandeling voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik pas echt leefde en dat gun ik iedereen!

Hoe zou het zijn om te ontdekken en te ervaren dat jij en je lichaam zoveel meer kunnen en weten als dat je nu denkt!?

Naast reizen 🙂 ben ik ook dol op dansen, geniet ik van mijn vrijwilligerswerk bij het Ronald MacDonaldhuis, maak ik een dansje van geluk bij de zee en het strand, geniet ik enorm van sushi, diepgaande gesprekken en lekker eten met vrienden en natuurlijk van Dennis, mijn lieve man waarmee ik al ruim 24 jaar lief en leed samen deel. 

– Mijn verhaal –

Als kind al wilde ik eigenlijk maar 1 ding: mijn moeder en anderen gelukkig maken. Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor wilde ik haar pijn wegnemen en gelukkig zien. Wat ik toen niet wist is dat ik dat nooit zou kunnen, dat kon alleen zij.  Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon er ook een zoektocht naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Mijn ontdekkingsreis naar geluk en het zelfhelend en zelfgenezend vermogen van ons lichaam en geest is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Deze reis is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

Het mens zijn heeft mij altijd gefascineerd, het fascineert mij te ontdekken wie iemand is in de meest pure vorm.  Van deze fascinatie voor het mens zijn en van mijn liefde voor groei, geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling heb ik mijn werk gemaakt.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk Innergy for Life. Eerst gestart na een studie van 6 jaar als klassiek homeopaat, later uitgebreid met vele andere studies. 

Ommekeer

De grote ommekeer kwam voor mij toen in 2015 Touch of Matrix op een bijzondere manier in mijn leven kwam. Na de 2e sessie had ik voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik leefde en dat gevoel gun ik iedereen!

Touch of Matrix therapeut

Daarom heb ik  ook gelijk de opleiding tot Touch of Matrix therapeut en Touch of Matrix groepskracht therapeut gevolgd en werk ik nu samen met Urbaan van Spauwen als examinator van Touch of Matrix in Nederland.  

Ik word blij als ik mensen op ontdekkingsreis zie gaan en dan de rugzak van beperkende overtuigingen en patronen afgooien. Bewust worden dat ze anders kunnen kiezen en groeien tot wie ze werkelijk in essentie zijn. Meer rust, ruimte, lichtheid en vrijheid tot gevolg, hoe mooi is dat!?

Mensen die een inspiratiebron voor mij waren en/of zijn zijn onder andere: Deepak Chopra, Louise Hay, Gabrielle Bernstein, Dain Heer, Gary Douglas, Oprah Winfrey en Richard Branson. 

Mijn missie

Het is mijn passie en missie om jou te inspireren en te helpen jezelf te helen en zelf de gelukkigste persoon in je leven te worden. Je  eigen zelfgenezend vermogen en kracht weer aan te spreken en bewuste keuzes te maken. Weer het gevoel hebben dat je leeft. Lekker leven in plaats van overleven ondanks de situatie waar je misschien in zit.  

Jij en jouw lichaam kunnen zoveel meer als dat je hoofd kan bedenken en als dat je nu gewend bent! Hoe zou het zijn om dat (weer) te ervaren?  

 

Wat heb ik zoal gedaan aan opleidingen etc.?

 • Opleiding Register Homeopaat aan de School voor Homeopathie (2007)
 • Masterclass homeopathie aan het Hahnemann Instituut (2008);
 • Inleiding in de psychologie bij Open Universiteit (2009)
 • Seduction of Spirit bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Journey into healing bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Opleiding Primordial Sound Meditation Instructor bij The Chopra Center in de VS (2011);
 • Seduction of Silence bij The Chopra Center in de VS (2013);
 • Kinderen en homeopathie, Didier Grandgeorge (2014);
 • Masterclass Summoning the Sacred olv Jean Houston bij The Chopra Center in de VS (2014);
 • Opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie bij NCOI (2014)
 • Lichter Leven Coach opleiding Bridgeman (2015)
 • Opleiding Medische Basiskennis II aan de School voor Homeopathie (2016)
 • Opleiding Touch of Matrix (A)  therapeut en examinator bij Touch of Matrix (2016).
 • Access Bars facilitator bij Access Consciousness (2018)
 • ESB en SOP (bodyprocessen) bij Dr. Dain Heer/Access Consciousness (2018)
 • 3-daagse Access Body Class bij Anthony Mattis (2019)
 • training opstellingen bij Hylke Bonnema (2019)
 • Spirit Junkie Masterclass bij Gabby Bernstein (2019)
 • Masterclass Infinite Possibilities bij Deepak Chopra (2019)
 • Certified Facilitator training Access Consciousness (2020)

 

 Om mijzelf te inspireren en te voeden volg ik zelf met grote regelmaat seminars, trainingen en masterclasses van nationaal en internationaal bekende leraren zoals Deepak Chopra, Wayne Dyer, Benthino Massaro,  Gabrielle Bernstein, Gunther de Jong, Gary Douglas en Dr. Dain Heer.