Touch of Matrix

Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.

Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Touch of Matrix sessies kunnen zowel 1 op 1 als in kleine groepen plaatsvinden (Groepskracht), al naar gelang jouw voorkeur.

Voor wie? 

Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten en verder wil met je toekomst, kan een of meerdere sessies Touch of Matrix jou zeker verder helpen!

 

Touch of Matrix sessies/behandeling
Behandelingen / sessies Touch of Matrix zijn mogelijk 1 op 1, in een kleine groep max 3-4 mensen met dezelfde klachten/thema en met max 12 mensen in een workshop. Overleg gerust als je wilt weten wat het passendst is voor jou.

 

Hoe is Touch of Matrix ontstaan? 
Het is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica en gaat ervan uit dat aan symptomen vaak een blokkade op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau ten grondslag ligt die (onbewust) onze gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie waardoor het mogelijk is om oude (ongewenste) patronen en blokkades die vastzitten in informatievelden te verwijderen door middel van zachte aanraking en gefocuste intentie. Op deze manier worden klachten / blokkades vaak op een snelle en zachte manier opgelost.
Deze unieke en prachtige methode is ontwikkeld door Günther de Jong en zorgt voor bewustwording, ontspanning, gezondheid, acceptatie, verwerking, beweging en verandering.

 

Preventief

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf en kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Daardoor kom je weer in balans en ervaar je je eigen kracht en mogelijkheden. Als jij niet meer wilt graven naar de oorzaak van klachten, preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten en verder wil met je toekomst, is Touch of Matrix uitermate geschikt voor jou!

 

Computer

Om dit begrijpelijker te maken gebruikt Touch of Matrix de harde schijf van een computer als metafoor voor de mens. Alles wat je meemaakt in je leven wordt van jongs af aan opgeslagen in je lichaam, in feite als programmaatjes op een harde schijf. In eerste instantie is er niet zoveel aan de hand, maar hoe meer gebeurtenissen en ervaringen er in je leven komen, hoe meer programmaatjes er ontstaan en hoe voller je harde schijf raakt. Vaak heb je ook al programmaatjes meegekregen van je ouders of ontwikkeld tijdens conceptie, zwangerschap of geboorte. Wanneer de harde schijf vol raakt, kan, net als bij een computer, de verbinding met jezelf, jouw eigen kracht minder worden en je lichaam gaat langzamer werken.

 

Klachten

Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau. Touch of Matrix is toepasbaar bij allerlei soorten klachten. Denk bijvoorbeeld aan een burn out, maar ook allerlei andere klachten als whiplash, rugklachten, hoofdpijnen, slecht slapen, angsten, onzekerheid en dergelijke.

 

Zelfgenezend vermogen

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jouw harde schijf als het ware wordt geformatteerd. Oude programma’s / blokkades worden verwijderd waardoor jouw zogenaamde besturingssysteem, oftewel het zelfgenezend vermogen van het lichaam, weer vrij aan het werk kan. Hierdoor komt er ruimte en beweging en dat leidt altijd tot een verandering. Met Touch of Matrix kom je (weer) in beweging en worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie.

 

Touch of Matrix 1 op 1 behandeling

Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht / blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling.
Eerst maken we verbinding, je komt in beweging , daarna verwijderen we oude informatie en verbinden we ons met de gewenste nieuwe informatie. Als dat gebeurt is, laten we los.

Duur Touch of Matrix sessie: 75 – 90 minuten € 135,=

Duur Touch of Matrix sessie 50 – 60 min € 95,=

 

 

Touch of Matrix Groepsbehandeling 
In een sessie van ongeveer 2 uur behandel ik ook groepjes van 3- 4 mensen met een zelfde klacht/thema. Doordat je in een groep werkt gaat het sneller, dieper en krachtiger. Tevens geef ik wat uitleg over de methodiek en krijg je wat handvaten mee voor thuis. Het is vaak motiverend om te zien hoe anderen behandeld worden en geeft vaak meer vertrouwen voor je eigen proces en herstel .

Prijs per persoon voor 2 uur is: 95 euro incl. btw.
Aantal deelnemers 3 – 4 personen

Mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij je zorgverzekeraar.

 

Touch of Matrix Groepskracht is ontstaan vanuit de wens en behoefte om op een laagdrempelige wijze meer mensen te bereiken om zodoende bij te dragen aan verandering en bewustzijn.

Groepskracht vindt plaats in een groep van maximaal 14 deelnemers. Je maakt kennis met de methode en – naast het feit dat je werkt aan je eigen thema’s of klachten – krijg je de grondbeginselen van Touch of Matrix aangereikt, zodat iedereen bij kan dragen aan de processen van anderen. Leren en oplossen in één!
Touch of Matrix examinator
De opleiding tot Touch of matrix therapeut is op dit moment alleen te volgen bij de grondlegger van Touch of Matrix Gunther de Jong in Enschede. Naast ervaren Touch of Matrix therapeut en Groepskrachttrainer ben ik samen met Urbaan van Spauwen, Touch of Matrix Examinator.
Eerstvolgende data 2019 Touch of Matrix examens:
14 juni Den Haag
13 juli Zutphen
24 augustus Den Haag
21 september Zutphen
12 oktober Den Haag
2 november Zutphen
30 november Den Haag
14 december Zutphen
Lees hier wat anderen hebben ervaren bij Groepskracht:
Groepskracht Den Haag/Naaldwijk : Nog voordat ik de basismodule Touch of matrix had gedaan in Enschede, had ik mij al ingeschreven voor Groepskracht een week later bij Janny Jansen, niet wetende wat ik van dit alles kon verwachten :-). De 3 dagen in Enschede waren indrukwekkend, maar tot mijn verbazing de Groepskracht bijeenkomst niet minder! Ik dacht dat ik alles wel had meegemaakt tijdens de 3 dagen maar wat was dit voor mij een verdieping, nooit gedacht! Hier werd mij dmv een eenvoudige oefening pas duidelijk wat “Matrix” nu eigenlijk betekent, hoe wij met elkaar en alles om ons heen verbonden zijn, één groot netwerk. Maar ook dat wij zelf zijn opgebouwd vanuit of rondom een Matrix. Wat een ingewikkeld begrip eigenlijk…..Matrix, ik heb even gegoogeld, betekent ook “baarmoeder”, en dat vind ik eigenlijk nog de mooiste omschrijving aangezien de baarmoeder de plek is waar nieuw leven ontstaat. Maar ook een plek die “verborgen” en veilig is. Ik vind dat een mooi beeld. En zou het kunnen zijn dat wij daar op die plek- een metafoor van het verborgen onbekende – contact maken met de leegte, het kwantumveld, het veld van alle mogelijkheden en dus met oneindige schepping en creatie? Mijn ervaringen hebben mij er in ieder geval van overtuigd dat de intelligentie van mijn onderbewustzijn, waarvan ik geloof dat die mijn lichaam heeft geschapen, ook exact weet hoe het mijn lichaam geneest, herstelt en bestuurt. Ik was, en ben nog steeds, erg onder de  indruk te merken hoe gretig mijn lijf zelf aangeeft terug te willen naar de oorsprong van wie ik werkelijk ben: heel en vrij! Ook vond ik het bijzonder te merken dat de thema’s van alle deelnemers in wezen dezelfde waren. We zijn echt verbonden en één… Met speciale dank aan Janny, die samen met Monique de dag perfect heeft begeleid. Janny, zoals ik haar ken: liefdevol, betrokken, doortastend en met zeer veel humor. Maar natuurlijk jullie beiden voor deze onvergetelijke dag! Cristine