Touch of Matrix: weer het gevoel dat je leeft!

Alle behandelingen € 95,=

Mail gerust voor een afspraak: nhttps://www.innergyforlife.nl/contact/

Wat is Touch of Matrix?

Last van angsten, onzekerheden of een frozen shoulder? Wil je energetisch opschonen, dingen loslaten wat je niet meer dient? Touch of Matrix helpt! Magisch, dynamisch, vernieuwend, snel en diepwerkend.  Doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Blokkades en beperkingen worden helder en komen in beweging.

Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.

 Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Voor wie?

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf en kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, weer zelfverzekerder en lekkerder in je lijf en meer in je kracht wil voelen en preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten kunnen sessies Touch of Matrix jou zeker verder helpen!

Herken je jezelf hierin? Neem dan gerust contact op:

https://www.innergyforlife.nl/contact

 
Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling eruit? 

Touch of Matrix behandelingen zijn mogelijk 1 op 1, in groepen en op online of telefonisch op afstand.

We  bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht / blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling. Het proces wordt via aanraking en verbale communicatie in beweging gezet. Het is heel licht en eenvoudig, maar tevens reuze effectief.

Meer weten?

https://www.innergyforlife.nl/contact/

 
Online behandeling   

Een afstandsbehandeling online of telefonisch  is ook zeer effectief, net zoals als we bij elkaar in dezelfde ruimte zouden zijn. We nemen ook dan je thema en wensen door tijdens het intakegesprek en daarna help ik je om de energie weer te laten stromen, waardoor blokkades en klachten oplossen of verbeteren.

Vrijheid

Wil je meer vrijheid, bewustzijn en acceptatie, ontspanning, gezondheid, authenticiteit en de kracht om je eigen levenspad te volgen? Loslaten wat je niet meer dient? Dan is dit zeker iets voor jou. kom het eens ervaren, je bent van harte welkom!

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Hoe is Touch of Matrix ontstaan?

Het is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica en gaat ervan uit dat aan symptomen vaak een blokkade op diverse niveaus aan ten grondslag zitten. Deze niveaus zijn:

 • lichamelijk
 • mentaal 
 • emotioneel  
 • spiritueel niveau, Touch of Matrix werkt op al deze niveaus tegelijk in tegenstelling tot bijv. een fysiotherapeut die op fysiek niveau werkt.

Kwantumfysica

Dit kan (onbewust) onze gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie waardoor het mogelijk is om oude (ongewenste) patronen en blokkades die vastzitten in informatievelden te verwijderen door middel van bewustwording, zachte aanraking en gefocuste intentie. Op deze manier worden (oude) trauma’s, klachten / blokkades vaak op een snelle en zachte manier opgelost.

Deze unieke en prachtige methode is ontwikkeld door Günther de Jong en zorgt voor :

 • bewustwording
 • ontspanning
 • gezondheid
 • acceptatie
 • verwerking van trauma’s 
 • beweging en
 • verandering

Computer

Om dit begrijpelijker te maken gebruikt Touch of Matrix de harde schijf van een computer als metafoor voor de mens. Alles wat je meemaakt in je leven wordt van jongs af aan opgeslagen in je lichaam, in feite als programmaatjes op een harde schijf. In eerste instantie is er niet zoveel aan de hand, maar hoe meer gebeurtenissen en ervaringen er in je leven komen, hoe meer programmaatjes er ontstaan en hoe voller je harde schijf raakt. Vaak heb je ook al programmaatjes meegekregen van je ouders of ontwikkeld tijdens conceptie, zwangerschap of geboorte. Wanneer de harde schijf vol raakt, kan, net als bij een computer, de verbinding met jezelf, jouw eigen kracht minder worden en je lichaam gaat langzamer werken.

Bij welke klachten?
Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau. Touch of Matrix is toepasbaar bij allerlei soorten klachten. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, maar ook allerlei andere klachten als whiplash, rugklachten, hoofdpijnen, slecht slapen, angsten, onzekerheid en dergelijke.

Zelfgenezend vermogen
Touch of Matrix zorgt ervoor dat jouw harde schijf als het ware wordt geformatteerd. Oude programma’s / blokkades worden verwijderd waardoor jouw zogenaamde besturingssysteem, oftewel het zelfgenezend vermogen van het lichaam, weer vrij aan het werk kan. Hierdoor komt er ruimte en beweging en dat leidt altijd tot een verandering. Met Touch of Matrix kom je (weer) in beweging en worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om klachten te verlichten.

Meer ontdekken? Zelf een behandeling ervaren? Neem gerust contact op:

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Heb je na het lezen over deze unieke, snelle en praktische methode het gevoel:  dit wil ik zelf ook leren? Dat kan! Neem dan een kijkje op de website van de grondleggers voor hun unieke opleiding:

http://www.touchofmatrixopleiding.nl

 

Touch of Matrix logo

Ook al kende ik de manier van werken niet vanuit Touch of Matrix, ik voelde mij direct veilig bij Janny om mijzelf open te stellen voor de mogelijkheden die deze methode bied.
Haar ervaring en deskundigheid merk je direct aan alles. Ook haar integere en liefdevolle begeleiding bij het vrijkomen van meerdere gevoelens en emoties was heel prettig. Waarbij ze je alle ruimte geeft om het transformatie proces vanuit rust te ervaren. Dank je wel lieve Janny voor deze bijzondere ervaring die ervoor zorgde dat ik zoveel meer ruimte en vrijheid in mijzelf ervoer, heerlijk gewoon!

ML,
Dieren -

Touch of Matrix - informatie & kosten

Volgende ToM evenementen:

Touch of Matrix GroepsMatrix therapeut en examinator

De opleiding tot Touch of matrix therapeut is op dit moment alleen te volgen bij de grondlegger van Touch of Matrix Gunther de Jong in Holtheme.
Naast ervaren Touch of Matrix (A) therapeut en GroepsMatrixtherapeut ben ik samen met Urbaan van Spauwen, ook Touch of Matrix examinator van Nederland