Touch of Matrix

Wat is Touch of Matrix ?

Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.
Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer.

Voor wie?
Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf en kan een blokkade worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten en verder wil met je toekomst, kunnen sessies Touch of Matrix jou zeker verder helpen!

Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling/sessie eruit?
Tijdens een gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht / blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling. Het proces wordt via aanraking en verbale communicatie in beweging gezet. Het is heel licht en eenvoudig, maar tevens reuze effectief.

Hoe is Touch of Matrix ontstaan?
Het is een unieke methode die gebaseerd is op de recente ontdekkingen uit de kwantumfysica en gaat ervan uit dat aan symptomen vaak een blokkade op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau ten grondslag ligt die (onbewust) onze gevoelens, gedachten en gedrag beïnvloeden. De kwantumfysica gaat ervan uit dat alles opgebouwd is uit licht en informatie waardoor het mogelijk is om oude (ongewenste) patronen en blokkades die vastzitten in informatievelden te verwijderen door middel van zachte aanraking en gefocuste intentie. Op deze manier worden klachten / blokkades vaak op een snelle en zachte manier opgelost.
Deze unieke en prachtige methode is ontwikkeld door Günther de Jong en zorgt voor bewustwording, ontspanning, gezondheid, acceptatie, verwerking, beweging en verandering.

Computer
Om dit begrijpelijker te maken gebruikt Touch of Matrix de harde schijf van een computer als metafoor voor de mens. Alles wat je meemaakt in je leven wordt van jongs af aan opgeslagen in je lichaam, in feite als programmaatjes op een harde schijf. In eerste instantie is er niet zoveel aan de hand, maar hoe meer gebeurtenissen en ervaringen er in je leven komen, hoe meer programmaatjes er ontstaan en hoe voller je harde schijf raakt. Vaak heb je ook al programmaatjes meegekregen van je ouders of ontwikkeld tijdens conceptie, zwangerschap of geboorte. Wanneer de harde schijf vol raakt, kan, net als bij een computer, de verbinding met jezelf, jouw eigen kracht minder worden en je lichaam gaat langzamer werken.

Bij welke klachten?
Je kunt dan last krijgen van allerlei klachten, zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal niveau. Touch of Matrix is toepasbaar bij allerlei soorten klachten. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, maar ook allerlei andere klachten als whiplash, rugklachten, hoofdpijnen, slecht slapen, angsten, onzekerheid en dergelijke.

Zelfgenezend vermogen
Touch of Matrix zorgt ervoor dat jouw harde schijf als het ware wordt geformatteerd. Oude programma’s / blokkades worden verwijderd waardoor jouw zogenaamde besturingssysteem, oftewel het zelfgenezend vermogen van het lichaam, weer vrij aan het werk kan. Hierdoor komt er ruimte en beweging en dat leidt altijd tot een verandering. Met Touch of Matrix kom je (weer) in beweging en worden oude patronen, overtuigingen, pijn en emoties vervangen door nieuwe en positieve informatie waardoor het lichaam zelf aan de slag gaat om klachten te verlichten.

 

Duur Touch of Matrix sessie: 75 – 90 minuten € 135,=

Duur Touch of Matrix sessie 50 – 60 min € 95,=

 

 

Touch of Matrix examinator
De opleiding tot Touch of matrix therapeut is op dit moment alleen te volgen bij de grondlegger van Touch of Matrix Gunther de Jong in Enschede.
Naast ervaren Touch of Matrix therapeut en Groepskrachttrainer ben ik samen met Urbaan van Spauwen, Touch of Matrix Examinator.
Eerstvolgende data 2019 Touch of Matrix examens:
31 augustusZutphen
21 september Zutphen
12 oktober Den Haag
2 november Zutphen
30 november Den Haag
14 december Zutphen
Lees hier wat anderen hebben ervaren bij een groepssessie met Touch of Matrix:
Groepskracht Den Haag/Naaldwijk : Nog voordat ik de basismodule Touch of matrix had gedaan in Enschede, had ik mij al ingeschreven voor Groepskracht een week later bij Janny Jansen, niet wetende wat ik van dit alles kon verwachten :-). De 3 dagen in Enschede waren indrukwekkend, maar tot mijn verbazing de Groepskracht bijeenkomst niet minder! Ik dacht dat ik alles wel had meegemaakt tijdens de 3 dagen maar wat was dit voor mij een verdieping, nooit gedacht! Hier werd mij dmv een eenvoudige oefening pas duidelijk wat “Matrix” nu eigenlijk betekent, hoe wij met elkaar en alles om ons heen verbonden zijn, één groot netwerk. Maar ook dat wij zelf zijn opgebouwd vanuit of rondom een Matrix. Wat een ingewikkeld begrip eigenlijk…..Matrix, ik heb even gegoogeld, betekent ook “baarmoeder”, en dat vind ik eigenlijk nog de mooiste omschrijving aangezien de baarmoeder de plek is waar nieuw leven ontstaat. Maar ook een plek die “verborgen” en veilig is. Ik vind dat een mooi beeld. En zou het kunnen zijn dat wij daar op die plek- een metafoor van het verborgen onbekende – contact maken met de leegte, het kwantumveld, het veld van alle mogelijkheden en dus met oneindige schepping en creatie? Mijn ervaringen hebben mij er in ieder geval van overtuigd dat de intelligentie van mijn onderbewustzijn, waarvan ik geloof dat die mijn lichaam heeft geschapen, ook exact weet hoe het mijn lichaam geneest, herstelt en bestuurt. Ik was, en ben nog steeds, erg onder de  indruk te merken hoe gretig mijn lijf zelf aangeeft terug te willen naar de oorsprong van wie ik werkelijk ben: heel en vrij! Ook vond ik het bijzonder te merken dat de thema’s van alle deelnemers in wezen dezelfde waren. We zijn echt verbonden en één… Met speciale dank aan Janny, die samen met Monique de dag perfect heeft begeleid. Janny, zoals ik haar ken: liefdevol, betrokken, doortastend en met zeer veel humor. Maar natuurlijk jullie beiden voor deze onvergetelijke dag! Cristine