Workshops en Trainingen

Naast de vertrouwde Access Consciousness en Touch of Matrix classes geef ik de komende maanden ook nog andere leuke workshops en trainingen.

Kijk hieronder naar het volledige overzicht van mijn trainingen en workshops. 

Check de agenda voor data en beschikbaarheid.

Van zoeken naar vinden: een ontdekkingsreis naar jezelf

Start 8 oktober 2020

Van zoeken naar vinden: een 8-weekse ontdekkingsreis naar jezelf: 8-delige training en groepscoaching over authenticiteit, frequenties, verbinding, de kracht en gebruik van woorden, de kracht van stilte en nog veel meer.

Je ontvangt:
  •  coaching & healing live en online
  • meditaties
  • clearings
  • opnames van de meditaties en clearing
  • tips en feedback

Duur: Deze 8 weekse training bestaat uit 4 live bijeenkomsten en 4 online sessies.

Start live bijeenkomsten is 8 oktober  2020. De vervolg bijeenkomsten zijn op 22 oktober, 5 november en 19 november.

Investering: € 399,=

Step into your power & potency

Start 9 november 2020

Voor (beginnende) therapeuten, coaches, facilitators en verder iedereen die met mensen werkt en tegen bepaalde dingen aanloopt! Ik deel graag mijn 15 jaar praktijk ervaring met je!

Loop jij als (beginnend) therapeut, coach, facilitator of anderzijds tegen bepaalde problemen en uitdagingen aan in je praktijk?

Voel je je regelmatig leeggezogen tijdens of na je werk?

Vind je het leuk om meer te leren over onder andere lichaamsbewustzijn, verbinding , grenzen, uit oordeel blijven, verwachtingsmanagement? Met plezier (blijven) werken en leven?

Hoe krijg en behoud je cliënten ? En hoe dit blijvend te integreren?

Dan is deze training echt iets voor jou!

Tijdens dit half jaar traject deel ik graag mijn 15 jaar praktijk ervaring met je en   ontvang je:

6 modules/thema’s

6x een online groepscall 

6x individuele sessies waarvan 3 online en 3 live sessies

Meditaties/clearings obv thema’s

Evaluatie call online na afloop

Besloten fb groep en/of whats app groep voor support

Kleine groep voor persoonlijke aandacht.

voorbeelden uit mijn 15 jaar praktijk ervaring

Investering: normaal 1999,=EUR nu TIJDELIJK voor 1499,= EUR

Access Bars Class

Tijdens deze 1-daagse training leer je om te werken met de Access Bars®, 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende levensgebieden. Door deze drukpunten licht aan te raken kunnen alle overtuigingen die niet meer dienen voor jou en je lichaam, ontladen en loslaten. Dit zorgt voor ontspanning, innerlijke rust en verbinding met jezelf. Iedereen kan het leren en aan het einde van de dag krijg je een officieel Access Bars Practioner certificaat waarmee je direct sessies kunt geven, zowel privé als in je praktijk.

Het bijzondere aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een bars sessie kunt geven maar je gaat het ook zelf ervaren. Je ontvangt en geeft namelijk deze dag 2 sessies. Hoe mooi is dat?

Duur: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur. Minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers.

Tarieven:
€ 300,= (bij herhaling € 150,=), inclusief BTW, syllabus en certificaat
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

De prijzen die worden gerekend zijn in januari 2018 vastgestelde prijzen vanuit Access Consciousness en zijn wereldwijd overal hetzelfde. 

Access Energetic Facelift Class

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. En je kunt het nu ook zelf leren en gebruiken in je praktijk, schoonheidssalon of wellness centrum!

Voor deze class zijn er geen vereisten of ervaring nodig. 
Tijdens deze class geef en ontvang je 2 volledige sessies, je ontvangt een handleiding en een voorbeeldkaart hoe de Energetische Facelift te geven. 
Na voltooiing van deze class ben je een Access Energetische Facelift Practitioner en mag je dit proces tegen betaling aan anderen geven.

Duur: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur. Minimaal 4 deelnemers.

Tarief : € 260,= inclusief BTW en uitgebreide handleidingen. 

Bij een herhaling van deze class ontvang je 50% korting en is het tarief € 130,=.

Access Foundation Class

Een 4-daagse ontdekkingsreis door je leven. Relaties, geld, loopbaan, authenticiteit, je lichaam, alle elementen m.b.t. de  “fundering” van jouw leven komt aan bod tijdens deze 4 dagen. Daarnaast leer je deze dagen ook een aantal bodyprocessen die je gelijk thuis of in je praktijk kunt toepassen. 

Wat heb je ooit besloten over geld, werk, je lichaam? Waar heb je jezelf beperkt door de overtuigingen die je eerder als waarheid aannam? Overtuigingen waarmee je bent opgegroeid, van je ouders, leraren, de maatschappij waarvan je eerder dacht dat het waar was? Door deze overtuigingen kun je in cirkels blijven draaien en steeds weer teruggetrokken worden in oude patronen terwijl je het zo graag anders wilt!

Deze class biedt zoveel tools die de deur openen naar nieuwe mogelijkheden. Zoveel processen, clearings en lichaamswerk die helpen om oude patronen te doorbreken en het te integreren in je lijf en in je leven! Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je veel meer kunt creëren als dat je denkt? Verwondering, verandering en vrijheid is wat ik zelf ervaarde na de eerste foundation class , doe je mee?

Duur: 4 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Tarief : € 1.400,= inclusief BTW. 

Help jezelf met homeopathie

Tijdens deze workshop leer je alles over eerste hulp met homeopathie en krijg je inzicht hoe je zelf op een natuurlijke manier kunt bijdragen aan het genezingsproces van je lichaam.

Hoe kun je jezelf (of je kind/partner/anderen) helpen met homeopathie? Denk aan dingen die je zelf kunt doen bij kleine ongelukken in en rond het huis. Wat kun je doen als je kind gevallen is? Of welk homeopathisch middel kan helpen bij een acute koortsaanval of griep? 

Naast het leren toepassen van de middelen krijg je handige tips voor het gebruik van huis- tuin- en keukenmiddeltjes bij ziekte en kwaaltjes. Ook belangrijk is het herkennen van alarmsignalen en te weten wanneer een afspraak bij een deskundige gewenst is.

Duur: 4 avonden van 19.30 – 21.30 uur. Minimaal 4 deelnemers.

Tarief : € 225,= inclusief BTW en uitgebreide syllabus.