Workshops en Trainingen

Naast de vertrouwde Access Consciousness en Touch of Matrix classes geef ik ook nog andere leuke workshops en trainingen.

Kijk hieronder naar het volledige overzicht van mijn trainingen en workshops. 

Check de agenda voor data en beschikbaarheid.

Op de hoogte blijven?

Ervaar zelf hoe het ook voor jou kan werken!
Schrijf je hier in voor mijn gratis nieuwsbrief met tips en inspiratie en blijf als eerste op de hoogte van sessies en workshops

Van zoeken naar vinden: een ontdekkingsreis naar jezelf

Nu als retraite! 

Van zoeken naar vinden: een 8-weekse ontdekkingsreis naar jezelf: 8-delige training en groepscoaching over authenticiteit, innerlijke rust, frequenties, verbinding, de kracht en gebruik van woorden, de kracht van stilte en nog veel meer.

Je ontvangt:
  •  coaching & healing 
  • meditaties
  • clearings
  • opnames van de meditaties en clearing
  • FB Community
  • tips en feedback

Duur: 8 weekse training 

Investering: € 

Access Bars Class

Tijdens deze 1-daagse training leer je om te werken met de Access Bars®, 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende levensgebieden. Door deze drukpunten licht aan te raken kunnen alle overtuigingen die niet meer dienen voor jou en je lichaam, ontladen en loslaten. Dit zorgt voor ontspanning, innerlijke rust en verbinding met jezelf. Iedereen kan het leren en aan het einde van de dag krijg je een officieel Access Bars Practioner certificaat waarmee je direct sessies kunt geven, zowel privé als in je praktijk.

Het bijzondere aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een bars sessie kunt geven maar je gaat het ook zelf ervaren. Je ontvangt en geeft namelijk deze dag 2 sessies. Hoe mooi is dat?

Duur: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur. Minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers.

Tarieven:
€ 300,= (bij herhaling € 150,=), inclusief BTW, syllabus en certificaat
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

De prijzen die worden gerekend zijn in januari 2018 vastgestelde prijzen vanuit Access Consciousness en zijn wereldwijd overal hetzelfde. 

Access Foundation Class

Een 4-daagse ontdekkingsreis door je leven. Relaties, geld, loopbaan, authenticiteit, je lichaam, alle elementen m.b.t. de  “fundering” van jouw leven komt aan bod tijdens deze 4 dagen. Daarnaast leer je deze dagen ook een aantal bodyprocessen die je gelijk thuis of in je praktijk kunt toepassen. 

Wat heb je ooit besloten over geld, werk, je lichaam? Waar heb je jezelf beperkt door de overtuigingen die je eerder als waarheid aannam? Overtuigingen waarmee je bent opgegroeid, van je ouders, leraren, de maatschappij waarvan je eerder dacht dat het waar was? Door deze overtuigingen kun je in cirkels blijven draaien en steeds weer teruggetrokken worden in oude patronen terwijl je het zo graag anders wilt!

Deze class biedt zoveel tools die de deur openen naar nieuwe mogelijkheden. Zoveel processen, clearings en lichaamswerk die helpen om oude patronen te doorbreken en het te integreren in je lijf en in je leven! Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je veel meer kunt creëren als dat je denkt? Verwondering, verandering en vrijheid is wat ik zelf ervaarde na de eerste foundation class , doe je mee?

Duur: 4 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Tarief : € 1.400,= inclusief BTW. 

Help jezelf met homeopathie

BINNENKORT ONLINE Tijdens deze workshop leer je alles over eerste hulp met homeopathie en krijg je inzicht hoe je zelf op een natuurlijke manier kunt bijdragen aan het genezingsproces van je lichaam.

Hoe kun je jezelf (of je kind/partner/anderen) helpen met homeopathie? Denk aan dingen die je zelf kunt doen bij kleine ongelukken in en rond het huis. Wat kun je doen als je kind gevallen is? Of welk homeopathisch middel kan helpen bij een acute koortsaanval of griep? 

Naast het leren toepassen van de middelen krijg je handige tips voor het gebruik van huis- tuin- en keukenmiddeltjes bij ziekte en kwaaltjes. Ook belangrijk is het herkennen van alarmsignalen en te weten wanneer een afspraak bij een deskundige gewenst is.

Duur: 4 modules

Tarief : €

 inclusief BTW en uitgebreide syllabus.