Workshops en Trainingen

Van zoeken naar vinden: hoe vind en blijf je bij jezelf in onrustige tijden?
8-delige cursus en groepscoaching

Van zoeken naar vinden: een ontdekkingsreis naar jezelf: 8-delige cursus en groepscoaching over authenticiteit, verbinding, de kracht en gebruik van woorden, de kracht van stilte en nog veel meer. Alles wat mij persoonlijk geholpen heeft om te helen en bij mezelf te blijven juist ook in onrustige tijden (!) heb ik gecombineerd in deze prachtige cursus.  Inclusief de laatste informatie en inspiratie gebaseerd op het event en het nieuwste boek Metahuman van Deepak Chopra en Superattractor van Gabrielle Bernstein.

 
Wat zeggen deelnemers:

Recensie Mathilde: “Van zoeken naar vinden was voor mij een praktische cursus waarin ik allerlei handreikingen ontving om dichter bij mijn kern te komen en te blijven. Het heeft mij geholpen in het proces van oude overtuigingen los laten en transformeren. Bijzonder was het om mee te maken dat er in de groep zoveel gelijkgestemden waren die allen vooruit wilde komen in het meer leven vanuit je ware zelf – vrij ‘zijn’ en voorbij beperkingen die je jezelf uiteindelijk oplegt. Stap voor stap is dat mogelijk! Echt een aanrader!” Mathilde R. april 2020

Recensie H: “Op aanraden van een vriendin heb ik bij Innergy for life de cursus van zoeken naar vinden gevolgd. Het werd een bijzondere ontmoeting en ervaring; in een kleine groep maakten we een ontdekkingstocht naar wie je bent en wat je echt ervaart en voelt van binnen. Janny hielp ons dmv oefeningen en meditaties los te komen van ‘oude’ niet meer bruikbare overtuigen die verankerd zijn in jezelf. De cursus en coaching heeft mij bewust gemaakt van de kracht van mijn gedachten en hoe ik deze positief kan omdraaien naar innerlijke energie, kracht en levensvreugde! Ik besef nu des te meer hoe mijn ziel het nodig heeft om gevoed te worden met positieve gedachten en energie. In de waan van elke dag schiet dat er vaak bij in. Het is net als bij mijn gitaar, ik ben weer goed afgestemd en dat voelt en klinkt goed. Dank daarvoor!” H. Den Haag

recensie J: 

” Met heel veel plezier heb ik de cursus Van zoeken naar Vinden bij Janny gedaan.

Ik voelde me meteen thuis bij de gelijkgestemde medecursisten. Vast geen toeval! We hadden allemaal al het een en ander aan innerlijk werk gedaan. Ieder leek zijn zoektocht grotendeels te hebben afgelegd, waardoor we meteen aan de slag konden. Omdat de cursus is gebaseerd op Janny’s eigen ontwikkelingsproces, kwam de manier waarop ze de onderwerpen naar voren bracht heel natuurlijk over.

Janny ontving ons heel gastvrij, is zorgzaam en heeft zoveel ervaring dat ze heel natuurlijk les geeft. Ze speelt goed in op wat er op dat moment leeft in de groep, in plaats van uitsluitend haar programma af te wikkelen.

De vier intensieve avonden werden afgesloten met een meditatie waardoor je weer helemaal opgeladen naar huis ging en die naar meer deden verlangen!” J, Amsterdam

Je ontvangt:
  • 12 – 14 uur coaching & healing
  • meditaties
  • clearings
  • opnames van de meditaties en clearing
  • tips en feedback

 

Duur: Deze cursus bestaat uit 4 live bijeenkomsten en 4 online sessies.

Start live bijeenkomsten is 24 september 2020. De vervolg bijeenkomsten zijn op 8 oktober, 22 oktober en 5 november.

Tarief: tijdelijk aanbod € 129,=

Access Bars Class

Tijdens deze 1-daagse training leer je om te werken met de Access Bars®, 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende levensgebieden. Door deze drukpunten licht aan te raken kunnen alle overtuigingen die niet meer dienen voor jou en je lichaam, ontladen en loslaten. Dit zorgt voor ontspanning, innerlijke rust en verbinding met jezelf. Iedereen kan het leren en aan het einde van de dag krijg je een officieel Access Bars Practioner certificaat waarmee je direct sessies kunt geven, zowel privé als in je praktijk.

Het bijzondere aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een bars sessie kunt geven maar je gaat het ook zelf ervaren. Je ontvangt en geeft namelijk deze dag 2 sessies. Hoe mooi is dat?

Duur: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur. Minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers.

Tarieven:
€ 300,= (bij herhaling € 150,=), inclusief BTW, syllabus en certificaat
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

De prijzen die worden gerekend zijn in januari 2018 vastgestelde prijzen vanuit Access Consciousness en zijn wereldwijd overal hetzelfde. 

Access Energetic Facelift Class

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. En je kunt het nu ook zelf leren en gebruiken in je praktijk, schoonheidssalon of wellness centrum!

Voor deze class zijn er geen vereisten of ervaring nodig. 
Tijdens deze class geef en ontvang je 2 volledige sessies, je ontvangt een handleiding en een voorbeeldkaart hoe de Energetische Facelift te geven. 
Na voltooiing van deze class ben je een Access Energetische Facelift Practitioner en mag je dit proces tegen betaling aan anderen geven.

Duur: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur. Minimaal 4 deelnemers.

Tarief : € 260,= inclusief BTW en uitgebreide handleidingen. 

Bij een herhaling van deze class ontvang je 50% korting en is het tarief € 130,=.

Access Foundation Class

Een 4-daagse ontdekkingsreis door je leven. Relaties, geld, loopbaan, authenticiteit, je lichaam, alle elementen m.b.t. de  “fundering” van jouw leven komt aan bod tijdens deze 4 dagen.

Wat heb je ooit besloten over geld, werk, je lichaam? Waar heb je jezelf beperkt door de overtuigingen die je eerder als waarheid aannam? Overtuigingen waarmee je bent opgegroeid, van je ouders, leraren, de maatschappij waarvan je eerder dacht dat het waar was? Door deze overtuigingen kun je in cirkels blijven draaien en steeds weer teruggetrokken worden in oude patronen terwijl je het zo graag anders wilt!

Deze class biedt zoveel tools die de deur openen naar nieuwe mogelijkheden. Zoveel processen, clearings en lichaamswerk die helpen om oude patronen te doorbreken en het te integreren in je lijf en in je leven! Hoe zou het zijn om te ontdekken dat je veel meer kunt creëren als dat je denkt? Verwondering, verandering en vrijheid is wat ik zelf ervaarde na de eerste foundation class , doe je mee?

Duur: 4 dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Tarief : € 1.400,= inclusief BTW. 

Help jezelf met homeopathie

Tijdens deze workshop leer je alles over eerste hulp met homeopathie en krijg je inzicht hoe je zelf op een natuurlijke manier kunt bijdragen aan het genezingsproces van je lichaam.

Hoe kun je jezelf (of je kind/partner/anderen) helpen met homeopathie? Denk aan dingen die je zelf kunt doen bij kleine ongelukken in en rond het huis. Wat kun je doen als je kind gevallen is? Of welk homeopathisch middel kan helpen bij een acute koortsaanval of griep? 

Naast het leren toepassen van de middelen krijg je handige tips voor het gebruik van huis- tuin- en keukenmiddeltjes bij ziekte en kwaaltjes. Ook belangrijk is het herkennen van alarmsignalen en te weten wanneer een afspraak bij een deskundige gewenst is.

Duur: 4 avonden van 19.30 – 21.30 uur. Minimaal 4 deelnemers.

Tarief : € 225,= inclusief BTW en uitgebreide syllabus.