Ruimte! Van hectisch en druk naar rust en harmonie

 

Heb je behoefte aan meer ruimte in je leven, je omgeving en in je hoofd?   Misschien begin je af en toe met dingen op te ruimen, in je omgeving of in jezelf maar val je steeds terug? 

Wil je leren en ontdekken hoe je meer ruimte kunt creëren?In je leven, zodat er automatisch meer ruimte komt voor JOU? Want dat dat zo werkt is helder. 

Doe dan mee met deze 5-daagse gratis online challenge en ontdek zelf hoe jij meer meer ruimte kunt creëren op verschillende gebieden!

RUIMTE! Van hectisch en druk naar rust en harmonie


Tijdens deze challenge ga je op verschillende levensgebieden ruimte creëren…ruimte in je omgeving, je spullen, denk aan kleding, boeken bijvoorbeeld maar ook ruimte in je hoofd, je lijf, werk, in relaties/sociale contacten en wat denk je van digitale ruimte zoals gebruik van internet en social media?

Want dat wat nu ruimte inneemt in je leven, past dat nog bij wie je NU bent?

Hoe zou het zijn om ruimte te maken voor dat wat nu wel of beter bij je past? En hoe pak je dit aan?

Je ontvangt iedere dag een mail met tips, meditatie, audio, video en huiswerk om zelf mee aan de slag te gaan en ik ben deze keer ook iedere dag live in een besloten fb groep voor vragen die je van te voren kunt indienen.

Het resultaat is heel aangenaam: meer tijd om leuke dingen te doen, tijd voor ontspanning, meer productiviteit en harmonie.

Wil je ook weer lekker meer tijd en energie te hebben voor spelen met je kinderen of kleinkinderen? Of heerlijk naar de sauna, schilderen, dansen of een boek lezen? Dat kan! Kies voor mijn cadeau aan jou en heb straks weer meer ruimte, energie en tijd over voor dat wat jou ontspanning en energie geeft!

Schrijf je hieronder gelijk even in en ontvang binnen 15 minuten de eerste email.   

Innergize your life, heb het fijn!

RUIMTE! Van hectisch en druk naar rust en harmonie