Homeopathie

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.

Een persoonlijke behandeling helemaal op jou afgestemd, dat bied ik ook als klassiek homeopaat. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht hetzelfde als die van een ander, jij ervaart ze op jouw eigen manier.

In veel situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden. Uit de beschrijving van jouw klachten, karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor jou zijn, vorm ik mij een beeld en kies hier een passend homeopathisch middel bij. Na ongeveer een maand hebben we het vervolgconsult en bespreken we hoe het is gegaan en het vervolgtraject.

Het karakteristieke van de klassiek homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid wordt gewerkt.

Consulten zijn mogelijk live in de praktijk, maar ook online via Zoom of Skype of per telefoon. (dit laatste bij vervolgconsulten)

Wil je graag meer lezen en weten over de mogelijkheden en ervaringen van mensen met homeopathie? Kijk dan op mijn andere website: Homeopathie Innergy of op de website van de beroepsvereniging www.nvkh.nl

Vind je het leuk om ook zelf meer over homeopathie te weten? Regelmatig organiseer ik cursussen “help jezelf met homeopathie” over wat je zelf kunt doen bij kleine kwaaltjes en ongelukjes. Meer info: zie Agenda

Mijn consulten worden als NVKH geregistreerd klassiek homeopaat door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor registratie door de NVKH dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg. Een klachten- en tuchtrechtprocedure maakt deel uit van het NVKH kwaliteitsbeleid. Met klachten kunt u terecht bij de beroepsvereniging NVKH. De NVKH werkt hierin samen met Quasir. Tevens ben ik aangesloten als registertherapeut bij RBCZ met licentie 170208R

AGB code praktijk 90014126

AGB code zorgverlener 90035207

KvK nr: 27355057

Tarieven m.i.v. 1 januari 2021:

Investering 1e consult  inclusief gratis kennismakingsgesprek, uitgebreide intake, de homeopathisch middelen en check up mail/tel paar weken na het eerste consult:

EUR 195,=

Investering vervolgconsult: 

EUR 140,= 

Investering acuut consult    :

EUR 70,=

Alleen recept homeopathisch middel nasturen:

EUR 35,=

Hallo Janny, Wat ben ik blij met jou!, Eerst voor mezelf 11 jaar geleden en het werkte. Nu eenmaal een dochtertje ben ik weer bij je terecht gekomen, 2 keer een behandeling voor haar en het gaat weer helemaal top! Wij zijn zo blij met jou, ben je ooit weer eens nodig dan weten we je zeker te vinden. Groet

Melanie,
Den Haag -