Homeopathie

Speciaal najaarstarief in de maanden nov en dec 2023: alle consulten en behandelingen nu € 88,= in plaats van € 150,=

Al mijn consulten worden door veel zorgverzekeraars vergoedt in de aanvullende zorgverzekering. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar. 

 

Homeopathie

Bij bewust leven, innerlijke rust ervaren en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.

Een persoonlijke behandeling helemaal op jou afgestemd, dat bied ik ook als homeopaat. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht hetzelfde als die van een ander, jij ervaart ze op jouw eigen manier.

In veel situaties kan een homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden. Uit de beschrijving van jouw klachten, karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor jou zijn, vorm ik mij een beeld en kies hier een passend homeopathisch middel bij. Na ongeveer een maand hebben we het vervolgconsult en bespreken we hoe het is gegaan en het vervolgtraject.

Het karakteristieke van de homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid wordt gewerkt.

Consulten zijn mogelijk live in de praktijk, maar ook online via Zoom of Skype of per telefoon. 

Wil je graag meer lezen en weten over de mogelijkheden en ervaringen van mensen met homeopathie? Kijk dan op mijn andere website: Homeopathie Innergy of op de website van de beroepsvereniging www.nvkh.nl

Vind je het leuk om ook zelf meer over homeopathie te weten? Regelmatig organiseer ik cursussen “help jezelf met homeopathie” over wat je zelf kunt doen bij kleine kwaaltjes en ongelukjes. Binnenkort ook een online versie hiervan. Kijk bij Agenda voor nieuwe data: https://www.innergyforlife.nl/agenda/

 Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. De registratie staat borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg. Een klachten- en tuchtrechtprocedure maakt hier ook deel van uit. 

Mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende ziektekostenverzekering. Informeer zelf over de hoogte bij je verzekering.

Meer informatie over werkwijze en tarieven vind je hier:

https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/

 
 

Hallo Janny, Wat ben ik blij met jou!, Eerst voor mezelf 11 jaar geleden en het werkte. Nu eenmaal een dochtertje ben ik weer bij je terecht gekomen, 2 keer een behandeling voor haar en het gaat weer helemaal top! Wij zijn zo blij met jou, ben je ooit weer eens nodig dan weten we je zeker te vinden. Groet

Melanie,
Den Haag -