homeopathie

Homeopathie

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Een persoonlijke behandeling helemaal op jou afgestemd, dat bied ik ook als klassiek homeopaat. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht hetzelfde als die van een ander, jij ervaart ze op jouw eigen manier.

Van nature beschikt de mens over energie en vitaliteit om ongemakken te overwinnen. De veeleisende levensstijl van onze tijd kan deze energie en vitaliteit echter reduceren en zelfs uitputten. Lichaam en geest raken uit balans, ziekten en andere ongemakken kunnen het gevolg zijn.

In deze situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden. Uit de beschrijving van uw klachten, uw karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor u zijn, vormt de klassiek homeopaat zich een beeld en kiest hier een passend geneesmiddel bij.

Het karakteristieke van de klassiek homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid van de persoon wordt gewerkt.
Homeopathie is geschikt voor jong en oud en in elke levensfase. Meer informatie kunt u ook vinden op de website van beroepsvereniging NVKH: www.nvkh.nl

Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen.

Kinderen en homeopathie: Ieder kind heeft wel eens wat. Je kind kan steeds verkouden zijn, oorpijn hebben of buikpijn als het uit school komt, moe zijn of intense jeuk hebben. Het kan iets acuuts zijn, maar ook iets wat al heel lang speelt. Als ouder wil je graag wat doen. Maar hoe weet je wat in zo’n situatie nu echt de beste aanpak is?

Klassieke homeopathie is een hele goede en natuurlijke mogelijkheid. Het is een zachte en zeer effectieve geneeswijze zonder vervelende bijwerkingen. Kinderen reageren vaak heel goed op homeopathische geneesmiddelen. Ze knappen weer op, raken weer in balans, krijgen meer weerstand, worden rustiger en gaan zich beter ontwikkelen. Kortom, ze staan weer in hun eigen kracht. Wil je meer weten hierover? Kijk dan ook eens op:
http://www.homeopathie-innergy.nl/1/26/kinderen/ of www.nvkh.nl

 

Mijn consulten worden als NVKH geregistreerd klassiek homeopaat door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor registratie door de NVKH dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg. Een klachten- en tuchtrechtprocedure maakt deel uit van het NVKH kwaliteitsbeleid. Met klachten kunt u terecht met de beroepsvereniging NVKH. De NVKH werkt hierin samen met de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve geneeswijzen) en met het TCZ (Tuchtcollege Complementaire Zorg).