Touch of Matrix ervaringen

Ik heb al 36 jaar last van angst en fobieën. Heb door de jaren heen ontzettend veel verschillende soorten therapieën gehad, psychologen ect en was op het punt om te beginnen met voorgeschreven medicatie totdat ik Janny en Innergy for Life tegen kwam. Ik was sceptisch omdat ik al zoveel heb geprobeerd maar stond ervoor open en ben ontzettend blij dat ik haar heb gevonden. Want al na 1 sessie kan ik heel eerlijk zeggen dat ik al zoveel minder last heb van mijn fobie dat ik er zelfs aan moest wennen dat ik me zo rustig voelde in me vel. Heb veel minder last van paniek aanvallen en triggers en lichamelijke bijwerkingen die mijn angst en fobie met zich meenam. Ik kan haar echt aanraden en zeggen dat er hoop is voor mensen die alles al hebben geprobeerd zonder succes. Super bedankt voor alles Janny en de vrijheid die je me terug heb gegeven.

– T nov 19 Den Haag

 

Dankzij de sessies bij Janny van Innergy for Life ben ik eindelijk na jaren op een punt beland waarop ik het gevoel heb dat de wereld letterlijk en figuurlijk voor mij openstaat. Sinds mijn jeugd heb ik enorm veel last gehad van reisziekte en na 2 sessies is dit als sneeuw voor de zon verdwenen. Elke reis (met vliegtuig, auto of bus) die ik onlangs heb gemaakt, verliep vlekkeloos. Ik voelde me heel kalm en ontspannen en kon genieten van alles om mij heen, iets wat voorheen niet voor mogelijk werd gehouden, is waarheid geworden en daar ben ik haar onbeschrijflijk dankbaar voor!

– MM feb 2017 Den Haag

 

Ik wil nog heel graag met je delen dat ik nog elke dag de positieve effecten van de sessies ondervind die ik bij jou heb gehad. Ik ben daar zo ontzettend blij mee! Het voelt echt als een touch of magic , ik voel me weer helemaal mezelf en zoveel vrijer! Eerst zorgde je ervoor dat mijn externe wereld groter werd doordat ik voor het eerst ontspannen en vrij kan reizen en nu is ook mijn innerlijke wereld veel groter en durf ik nieuwe uitdagingen aan te gaan. Echt super blij!  

– MM mei 17

 

Dat wonderen bestaan is vanaf nu een feit!

– N. dec 2016

 

Via Janny ben ik in contact gekomen met Touch of Matrix, een van de mogelijkheden in haar praktijk. Een bijzondere manier om belastende thema’s op te sporen en om deze los te laten, om psychisch en lichamelijk ‘op te ruimen’. Dit gebeurt op een snelle en doeltreffende manier. Janny begeleidt je hierin op een prettige, zachte en tegelijk krachtige manier. Tijdens de behandeling was er een sfeer van rust en warmte, waardoor ik vertrouwen voelde en me kon overgeven aan het zich ontvouwende proces. Na deze behandelingen heb ik een gevoel van vrijheid, ik voel me meer ontspannen en meer mezelf.

– BS sept 2016 Amsterdam

Het is echt zo mooi wat er gebeurd. De pijnen in m’n lichaam lossen op. Ik heb het gevoel dat jij en ik het samen hebben gedaan. Ik ben al 2,5 bezig los te komen ervan maar er was een doorbraak nodig en het gaat sinds dat ik bij je ben geweest in een stroomversnelling. Al is het in de nacht nog niet zo ver, maar wat er overdag gebeurd is heel groots. Er komt zoveel ruimte, vreugde en rust vrij. Ik ben zo dankbaar.

– JG april 2017

 

De sessie met Janny heeft mij ontzettend veel gegeven. Ik voel me sinds de sessie veel en veel meer in mijn lichaam staan en de snelheid waarmee dingen veranderen is precies wat ik zo graag wilde! Voel ook echt dat het nog doorwerkt. Deze techniek past prachtig in deze nieuwe tijd, echt wow! Dankjewel Janny!! Dankjewel voor je liefdevolle energie en begeleiding waardoor ik me ontzettend veilig en vertrouwd voelde in deze sessie vol verandering en licht! 

– Elenoor mei 2018

 

“Hi lieve Janny, even een update ☺️ ik heb mij al 2 x geuit tegen mensen die al een paar x eerder iets onaardigs gezegd had en ik heb gereageerd dat het niet zo aardig is wat ze zegt. Dus zondag en maandag mijn stem laten horen. Wel af en toe nog een heftige huilbui en ik voel me lichter. Als mijn ademhaling raar gaat doen zeg ik mijn ademhaling is heel rustig en knip met mijn vingers. 😉


Na jouw behandeling voel ik mij heel ontspannen, vrijer en weer mezelf. Nu gaat het wel op en neer maar zeker lichter of er banden doorgeknipt zijn. Ik vind het nog steeds heel apart hoe het lichaam reageert op jouw vragen. Dankjewel lieverd, ik vind je een bijzonder mens❤️”

 

Dank, dank, dank voor de Energetic Empowerment behandeling van gister. Bij thuiskomt zei mijn man (die normaal niet zo veel met dit soort dingen heeft): hoe is het met je? Je zie er weer heel anders uit ! Vandaag had ik een collega aan de telefoon ( kon mij niet zien en ik had niets verteld) : wat klink je goed. Alert, scherp, helderder etc. Nou ja !?! In ieder geval: veel dank, maar dat had ik al gezegd. 

– J  MG nov 18 Deventer

 

Ook al kende ik de manier van werken niet vanuit Touch of Matrix, ik voelde mij direct veilig bij Janny om mijzelf open te stellen voor de mogelijkheden die deze methode bied. Haar ervaring en deskundigheid merk je direct aan alles. Ook haar integere en liefdevolle begeleiding bij het vrijkomen van meerdere gevoelens en emoties was heel prettig. Waarbij ze je alle ruimte geeft om het transformatie proces vanuit rust te ervaren. Dank je wel lieve Janny voor deze bijzondere ervaring die ervoor zorgde dat ik zoveel meer ruimte en vrijheid in mijzelf ervoer, heerlijk gewoon!

– ML okt 18 Dieren

Touch of matrix den haag ervaringen

Touch of Matrix Den Haag- informatie & kosten

Touch of Matrix sessie 75 – 90 minuten
Investering in jezelf:  € 150,=

Touch of Matrix sessie 50-60 minuten
Investering in jezelf:  € 100,=

Online Touch of Matrix sessie 50-60 minuten
Investering in jezelf:  € 60,=