Access Bars Ervaringen

Wil je meer lezen over de Access Bars ervaringen van mijn klanten? Lees hieronder hun reacties:

“Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

“Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.”

– Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker. Doesburg, september 2019

“Het is alleen al heerlijk om bij zo’n lief en zacht persoon op de tafel te mogen liggen om een bars sessie te ontvangen. Janny kan heel goed de energie opmerken waar de bewuste aandacht naar toe mag gaan. Het klopt altijd helemaal precies. Er zijn weinig tot geen woorden nodig of Janny heeft de essentie van wat er aan bewustwording geshift/ inzichtelijk gemaakt mag worden helder. Heel fijn is dat. Dank je wel lieve Janny voor wie jij bent!”

“Ik vond het een hele fijne dag die ik heb mogen ervaren bij Innergy for Life/ Janny Jansen m.b.t. de Acces Bars Class.  Janny heeft het zeer goed uitgelegd en ik vond het een geweldige ervaring om de Bars behandeling twee maal te mogen geven en ontvangen. Ik heb ook zeker het gevoel dat er wezenlijk iets is verandert in mij, ik voel me vrijer en sta iedere ochtend vrolijk en blij op. En ik heb zelfs een filmpje gemaakt en doorgestuurd voor een sollicitatie!! Dat zou ik vroeger echt nooit hebben gedaan. Super bedankt Janny voor je gastvrijheid en zorgzaamheid bij deze training!”

– Liefs, Lorraine

“Na de Bars Class heb ik twee dagen een bijzondere en helende droom gehad en voel me een soort van uitgelijnd. Stevig in het midden, standvastig en veerkrachtig tegelijkertijd. Ik ben een blij mens en voel grote dankbaarheid dat ik jou heb mogen ontmoeten. Daarna zelf mijn eerste bars sessie mogen geven en wow, wat heb ik het fijn gehad. Ontspannen, aanwezig en zo verbonden met dat wat groter is. Ik voelde kracht en kwetsbaarheid tegelijk. De client ervaarde het ook als heel bijzonder, opgeruimder en mooi. Dankjewel lieve Janny voor jouw leiding, begeleiding, jouw inspiratie en creatie en jouw wijsheid.”

– Den Haag, juli 2019

Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.

Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker,
Doesburg -