Online healing

Alles verandert momenteel in een rap tempo, niets is meer hetzelfde als twee maanden geleden. Dit kan veel angst, stress en onzekerheid opleveren. Corona kan veel vragen en reacties oproepen:

  • Hoe blijven mijn dierbaren en ik gezond?
  • Hoe betaal ik mijn rekeningen?
  • overleeft mijn bedrijf het?
  • heb ik straks nog wel een baan?
  • Mijn relatie, is dit het nou? ook je relatie staat onder druk nu je allemaal dicht op elkaar zit de hele dag
  • En hoe ziet de toekomst er straks voor mijn kinderen uit?

Veel basiszekerheden zijn op dit moment helemaal niet zeker meer en dat kan veel angst opleveren.  En dan is een live consult/sessie bij een therapeut ook niet mogelijk op dit moment…

Gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden om hulp te bieden: online healing.

Consulten en sessies op afstand zijn in deze tijd mogelijk zodat je op jouw tijd en jouw plaats toch geholpen kunt worden.

Ook handig als Corona straks weer afgelopen is als je bijvoorbeeld in het buitenland woont, slecht ter been bent of weinig tijd hebt.

Online healing: hoe werkt dat?

Volgens de kwantumfysica bestaat alles uit energie, licht en informatie en zijn we allemaal met elkaar verbonden. Je kent t vast wel:  je denkt net aan iemand en die belt je. Of je komt een kamer binnen en merkt/voelt een bepaalde sfeer en energie. Een afstandbehandeling werkt eigenlijk net zo. In de natuurkunde wordt dit fenomeen verstrengeling genoemd. In onderstaand filmpje vertelt Gregg Braden in de film Heal er meer over.

Ik bied diverse mogelijkheden voor online healing aan:

  • Online Touch of Matrix behandeling
  • Online Access® coaching en clearing sessie
  • Online healing met Homeopathie 

Online Touch of Matrix behandeling

Als touch of matrix therapeut weet ik uit ervaring dat een afstandsbehandeling zeer effectief is, net zoals als we bij elkaar in dezelfde ruimte zouden zijn. Als de afstand te groot is om naar de praktijk toe te komen, je bent slecht ter been of hebt weinig tijd dan is een afstandsbehandeling heel effectief. We nemen ook dan je thema en wensen door tijdens het intakegesprek en daarna help ik je om oude trauma’s los te laten waardoor de energie weer gaat stromen en blokkades en klachten oplossen of verbeteren.

online healing touch of matrix

Online Access® Coaching & Clearing

Coaching en clearing sessies zijn ook op afstand en online mogelijk via Zoom, Skype of telefoon. 

Zeker in deze tijden kunnen je gedachten als  cirkeltjes in je hoofd blijven draaien en je komt er zelf niet uit, hoe hard je ook je best doet. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor je mindset verandert, je meer rust ervaart, dingen helderder worden en inzichten ontstaan.

 

Homeopathie

 Homeopathische consulten zijn ook online via Zoom , Skype of per telefoon mogelijk. De werkwijze is net als live in de praktijk. Ik stuur ik je een intakeformulier toe, we bespreken de klachten, ik werk het uit en stuur je het homeopathisch middel toe.

Tarieven online healing

1 op 1 sessies 50 – 60 minuten EUR 100,=

1 op 1 sessies 75 – 90 minuten EUR 150,=

online healing stress