Touch of Matrix Behandeling live en online

Voor wie is een Touch of Matrix behandeling?

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf en kan een blokkade of trauma worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, weer zelfverzekerder en lekkerder in je lijf en meer in je kracht wil voelen en preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten kan een behandeling Touch of Matrix jou zeker verder helpen in mijn praktijk in Den Haag (of telefonisch/online).

 

Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling eruit? 

Touch of Matrix behandelingen in Den Haag zijn mogelijk 1 op 1, in groepen en online.

 Tijdens een (tel) gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht/blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling. Het proces wordt via bewustwording, aanraking en verbale communicatie in beweging gezet. Het is heel licht en eenvoudig, maar tevens reuze effectief.

Touch of matrix behandeling

Touch of Matrix online behandelingen

Ik bied 2 mogelijkheden voor een touch of matrix online behandeling aan:

  • online 1 op 1 max 45-60 min 98,= EUR
  • online groepssessies max 45 – 60 min 49,= 
 

Een  onlinebehandeling van Touch of Matrix is ook zeer effectief, net zoals als we bij elkaar in dezelfde ruimte zouden zijn. We nemen ook dan je thema en wensen door tijdens het intakegesprek en daarna help ik je om de energie weer te laten stromen, waardoor blokkades en klachten oplossen of verbeteren.

Vrijheid

Wil je meer vrijheid, bewustzijn en acceptatie, ontspanning, gezondheid, authenticiteit en de kracht om je eigen levenspad te volgen? Dan is dit zeker iets voor jou. Kom het eens ervaren, je bent van harte welkom!

Touch of matrix behandeling Den Haag
Ook online kun je heel goed een persoonlijk gesprek voeren en werken aan uitdagingen in je leven. Tenminste, dat heb ik zelf nu een aantal keer kunnen ervaren. Samen met Janny heb ik deze keren vooral gewerkt met ‘coaching en clearingen’. Dit is een effectieve manier waar je op een diep niveau en heel bewust beperkende overtuigingen loslaat. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden die ik eerst niet zag.
Fijn om te merken dat wat eerst een beperking lijkt nu toch ook weer onverwachte mogelijkheden biedt: een online gesprek EN je hoeft je huis niet uit!” mei 2020
,

Touch of Matrix Den Haag - tarieven

Touch of Matrix behandeling live in de praktijk Deze sessie duurt ongeveer 75 – 90 minuten
Investering in jezelf:  € 140,=

Touch of Matrix behandeling online /telefonisch Deze sessie duurt ongeveer 50-60 minuten
Investering in jezelf:  € 98,=

Touch of Matrix online groepssessie: Deze sessie duurt ongeveer 45 – 60 minuten 49,= EUR                                             zie Agenda voor data!

Voor het beste resultaat adviseer ik minimaal 3 sessies.