Touch of Matrix Behandeling live en online

Consulten zijn mogelijk live in de praktijk, maar ook online via Zoom of Skype of per telefoon. Alle sessies € 95,=

Mijn behandelingen worden door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar.

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken? Of energetisch (weer) opschonen? Maak dan hier je afspraak: https://www.innergyforlife.nl/contact

 

Voor wie is een Touch of Matrix behandeling?

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf en kan een blokkade of trauma worden behandeld zonder dat je de oorzaak hoeft te weten. Als jij niet meer langdurig wilt graven naar de oorzaak van klachten, weer zelfverzekerder en lekkerder in je lijf en meer in je kracht wil voelen en preventief wil werken of oude informatie achter je wil laten kan een behandeling Touch of Matrix jou zeker verder helpen in mijn praktijk in Rijswijk  (of telefonisch/online).

Herken jij jezelf hierin? Maak dan hier een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: 

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Hoe ziet een Touch of Matrix behandeling eruit? 

Touch of Matrix behandelingen in Den Haag zijn mogelijk 1 op 1, in groepen en online.

 Tijdens een (tel) gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we eerst het van tevoren ingevulde intakeformulier. Hierdoor word je je bewust van je precieze klacht/blokkade en formuleren we wat je graag zou willen, altijd vanuit een positieve insteek. Bijvoorbeeld: ik wil een soepele rug” of “ik ben vol zelfvertrouwen”. Vervolgens gaan we over op de behandeling. Het proces wordt via bewustwording, aanraking en verbale communicatie in beweging gezet. Het is heel licht en eenvoudig, maar tevens reuze effectief.

Touch of matrix behandeling

Touch of Matrix online behandelingen

Ik bied 2 mogelijkheden voor een touch of matrix online behandeling aan:

  • online 1 op 1 max 60 minuten
  • online groepssessies max 45 – 60 min 
 

Een  onlinebehandeling van Touch of Matrix is ook zeer effectief, net zoals als we bij elkaar in dezelfde ruimte zouden zijn. We nemen ook dan je thema en wensen door tijdens het intakegesprek en daarna help ik je om de energie weer te laten stromen, waardoor blokkades en klachten oplossen of verbeteren.

Vrijheid

Wil je meer vrijheid, bewustzijn en acceptatie, ontspanning, gezondheid, authenticiteit en de kracht om je eigen levenspad te volgen? Dan is dit zeker iets voor jou. Kom het eens ervaren, je bent van harte welkom!

Wil je Touch of Matrix ook eens ervaren? Klik dan hier:

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Touch of matrix behandeling Den Haag

Een deep dive sessie van Janny, in 2 dagen 5 behandelingen, is een echte traktatie gebleken. Het is persoonlijk, op maat gemaakt en het heeft een stukje van mezelf blootgelegd waar ik voorheen nog niet bij kon.

Juist omdat er doelgericht en op maat gewerkt is met verschillende technieken werd ik geholpen om mijn beschermende muurtje af te breken, mezelf toe te staan om zichtbaar en dicht bij mijn authentieke zelf te komen, meer ruimte te ervaren om te zijn, energieker, totaal relaxed en blijer met mezelf.

Ik heb gemerkt dat kleuren en mensen stralender zijn geworden en ikzelf ook toegankelijker ben geworden, een bijzondere ervaring en een echte aanrader. Dankjewel Janny ! Monique Annink

,

Touch of Matrix Den Haag - tarieven

Meer informatie over tarieven en mogelijkheden vind je hier:

https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/