Informatie

Werkwijze

Mensen van alle leeftijden en in elke levensfase komen bij mij voor een 1 op 1 sessie of een groepssessie live of online, om weer meer kwaliteit van leven te ervaren. Daarnaast organiseer ik ook retraites, geef ik groepstrainingen en organiseer ik lezingen. Zie voor meer informatie de verschillende pagina’s op deze website onder aanbod. Voor een overzicht van de verschillende evenementen en activiteiten is er de agenda.

Afspraak

Kennismaking

Ben je nieuw in mijn praktijk? Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Ervaren wat een behandeling met je doet en ontdekken wat mogelijk is? We starten altijk met een losse kennismakingssessie. Dit kan zowel telefonisch, via Zoom of live in mijn praktijk zijn. We plannen een 1e afspraak in en je ontvangt van mij een factuur en intake formulier. Dit intake formulier ontvang ik uiterlijk 1 dag voor onze eerste afspraak per email van je retour. Deze losse sessie is           € 150,= inclusief BTW voor particulieren. 

Bevalt dit? Dan kun je kiezen voor een traject van 3 sessies live of online:

 3 sessies in de praktijk     € 425,=         

 3 sessies online                  € 398,=

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meerdere sessies duidelijk effectiever resultaat hebben. Elke keer pak je een diepere laag en verhoog je zo de kans op het beste resultaat. 

We plannen de 3 data in en je ontvangt separaat een factuur  en deze dient voor aanvang van de behandelingen betaald te zijn. 

Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Als jij de factuur op naam van je bedrijf wilt ontvangen wordt het bedrag verhoogd met 21% BTW.

Vervolg

Na de traject van 3 behandelingen bespreken we samen de vervolgmogelijkheden. Wil je verder verdiepen? Of komt er een ander thema/klacht naar boven? Of wil je je energie en gezondheid in goede conditie houden en preventief bezig zijn?

Dan kun je weer voor een traject gaan of een losse sessie is dan ook een mogelijkheid. Deze losse sessie is € 150,=

 

Bestaande cliënten 

Ben je al bekend met mij en mijn werkwijze? Dan kun je zowel voor een losse sessie als een traject kiezen.  

Eerdergenoemde losse sessie van € 150,=  is alleen mogelijk als je bekend bent in mijn praktijk met mijn werkwijze. 

Klik hieronder als je graag meer info of een kennismakingsgesprek wilt! 

In al mijn sessies en trainingen werk ik intuïtief en zet ik daarnaast mijn uitgebreide kennis en ervaring in voor een persoonlijk op jou afgestemde behandeling.

Een afspraak maken is gemakkelijk en kan via het contactformulier op de website, per e-mail of via de telefoon. 

Eerste afspraak

Na het maken van de 1e afspraak ontvang je een intakeformulier en de factuur. Het intake formulier stuur je ingevuld en ondertekend terug per e-mail.  Tijdens onze eerste afspraak bespreken we het intake formulier en je klachten en verlangens. Hierna gaan we verder met de behandeling. Kortom, het is de bedoeling om een totaalbeeld van jou als (uniek) persoon te krijgen. Dit gebeurt in een persoonlijke sfeer van rust, aandacht en geduld.

Behandeling

Na deze 1e behandeling  bespreken we samen de verdere mogelijkheden. Wil je graag verder verdiepen, je gezondheid en welzijn nog meer in balans brengen en houden? Of juist preventief werken? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meerdere behandelingen duidelijk effectiever resultaat hebben. 

Het traject van 3  sessies is dan ook een logische vervolgstap voor het beste resultaat. 

Klik hier voor het maken van een afspraak of meer info:

https://www.innergyforlife.nl/contact

Klachten

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Enkele voorbeelden:

 • Preventief: ter voorkoming van klachten, om lekker in je vel te blijven
 • Chronische klachten: hoofdpijn/migraine, allergieën, reuma, maag-, darm-, menstruatie- en overgangsklachten, huidproblemen, oorklachten.
 • Acute klachten: ongevallen, (oor)ontstekingen, griep, sportblessures.
 • Mentale problemen: angsten, (oud)verdriet, rusteloosheid, examenvrees, faalangst moedeloosheid, burnout, slaapproblemen, examenvrees.
 • Zogenoemde vage klachten: “ik zit niet lekker in mijn vel”, ” ik weet niet wat ik wil”, klachten vanwege HSP, onzeker voelen, stress.
 • Familie thematiek
 • Relatie issues
 • Loopbaan / levensdoel / zingeving vraagstukken

Herstel

Met meerdere behandelingen wordt het onbewuste vaak bewust en kan het zelfherstellend vermogen gestimuleerd worden  wat in principe leidt tot balans en herstel of vermindering van klachten. Gaandeweg kan men over het algemeen meer energie en veerkracht ervaren, de fysieke en mentale weerstand wordt verhoogd. De ervaring leert dat meerdere  behandelingen vaak gepaard gaan met innerlijke groei en bewustwording en beter resultaat.

Locaties

Cromhoutlaan 77 in Rijswijk en 
Koninginnegracht 28 in Den Haag (workshops en trainingen)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 18.00 uur

Zaterdag
09.30 – 14.00 uur

Tarieven m.i.v. 1 juli 2021

  • 1e kennismakingssessie live of online                € 150,=
  • Traject 3 sessies in de praktijk                             € 425,=     
  • Traject 3 sessies online                                         € 398,= 
 • Separaat nasturen homeopathisch middel                 €   35,=         
 • Losse sessie als je al bekend bent in mijn praktijk    €  150,=
 
Consult alleen op afspraak. 
De homeopathische consulten worden tot 1 januari 2022 vergoedt in de aanvullende verzekering. Na deze datum worden consulten niet meer vergoedt.  

Telefonisch spreekuur

Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Tel: 06-41 17 61 05

Annuleren

Bij verhindering tenminste 24 uur van te voren berichten s.v.p., daar anders de afspraak in rekening wordt gebracht.

Kwaliteit

Ik vind het belangrijk dat de door mij geboden diensten blijven voldoen aan de hoogste kwaliteit. De volgende onderdelen ondersteunen dit uitgangspunt:

 • Ik ben geregistreerd en erkend lid bij beroepsvereniging CAT.   Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure  maakt deel uit van dit lidmaatschap
 • Intervisie en uitwisseling met collega-therapeuten.
 • Bij- en nascholing en ondersteuning vanuit het Touch of Matrix-opleidingscentrum, Access Consciousness, Deepak Chopra Center 
 • Aanvullende opleidingen en cursussen.
 • KvK nr: 27355057