Informatie

Werkwijze

Mensen van alle leeftijden en in elke levensfase komen bij mij voor een 1 op 1 consult of een groepssessie live of online, met lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Daarnaast organiseer ik ook retraites, geef ik groepstrainingen en organiseer ik lezingen. Zie voor meer informatie de verschillende pagina’s op deze website onder aanbod. Voor een overzicht van de verschillende evenementen en activiteiten is er de agenda.

Afspraak

Een afspraak maken voor een consult is gemakkelijk en kan via de het contactformulier op de website, per e-mail of via de telefoon. Naast het maken van een afspraak op werkdagen is het maken van een afspraak op zaterdag ook mogelijk.

Eerste consult

Na het maken van de afspraak ontvang je een intakeformulier. Deze stuur je ingevuld en ondertekend terug per e-mail of neem je mee naar de eerste afspraak, zodat ik een goed beeld kan krijgen van jouw klachten en de situatie. Tijdens het eerste consult hebben we een uitgebreid gesprek en leer ik je zo goed mogelijk kennen, dit eerste consult duurt ongeveer anderhalf uur. Mijn doel hierbij is een zo  volledig mogelijk beeld te krijgen van jou en de totale gezondheidstoestand en situatie, om zo de best passende behandeling voor jou  te kunnen bepalen. Kortom, het is de bedoeling om een totaalbeeld van jou als (uniek) persoon te krijgen. Dit gebeurt in een persoonlijke sfeer van rust, aandacht en geduld.

Behandeling

Nadat we dit gesprek hebben we gevoerd, bepalen we de best passende combinatie van behandeling/sessie voor jou en jouw klachten. Evt. kies ik  het best passende homeopathisch middel voor je uit, die je in principe gelijk meekrijgt of kort na de eerste afspraak krijgt opgestuurd.  Vanzelfsprekend krijg je tips mee om thuis e.e.a. toe te passen en na gemiddeld twee weken is er een nieuw contactmoment. Dit kan zijn een telefonische follow up, e-mail, whatsapp of Skype/Facetime.  De termijn waarop een vervolgconsult wordt afgesproken, is afhankelijk van de klachten en situatie en bedraagt gemiddeld 2 – 4 weken.

Klachten

Met welke klachten en thema’s kun je terecht?
Enkele voorbeelden:

 • Chronische klachten: hoofdpijn/migraine, allergieën, reuma, maag-, darm-, menstruatie- en overgangsklachten, huidproblemen, oorklachten.
 • Acute klachten: ongevallen, (oor)ontstekingen, griep, sportblessures.
 • Mentale problemen: angsten, (oud)verdriet, rusteloosheid, examenvrees, faalangst moedeloosheid, burnout, slaapproblemen, examenvrees.
 • Zogenoemde vage klachten: “ik zit niet lekker in mijn vel”, klachten vanwege HSP, onzeker voelen, stress.
 • Familie thematiek
 • Relatie issues
 • Loopbaan / levensdoel / zingeving vraagstukken

Herstel

Met een op maat gemaakt traject  wordt het onbewuste vaak bewust en kan het zelfherstellend vermogen gestimuleerd worden  wat in principe kan leiden tot balans en herstel of vermindering van klachten. Gaandeweg kan men over het algemeen meer energie en veerkracht ervaren, de fysieke en mentale weerstand wordt verhoogd. De ervaring leert dat de behandelingen vaak gepaard gaan met innerlijke groei en bewustwording.

Locaties

Cromhoutlaan 77 in Rijswijk en 
Koninginnegracht 28 in Den Haag (workshops en trainingen)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 18.00 uur

Zaterdag
09.30 – 14.00 uur

Tarieven m.i.v. januari 2021

 • Alle sessies live in de praktijk 75-90 minuten.                 € 140,=              
 • Access Bars losse sessies  los 60 min                               € 98,=                                                      pakket 4x 375,= of 10x € 890,= ipv 980,=                                      
 • Access Bars losse sessies live 75-90 minuten                 € 140,=                                           pakket 4x € 550,= of 10x € 1195,= ipv € 1400,=
 • Access Bars losse sessies live 30 minuten                      € 60,-
 • Online/tel sessies 1 op 1 max 45-60 min                          € 98,= 
 • Online touch of matrix groepssessies 45 – 60 min          € 49,= of € 39,= per keer bij 10 x 
 • Vervolgconsult homeopathie live in de praktijk :            € 140,-
 • 1e uitgebreid consult homeopathie live in de praktijk   € 195,-
 • Acuut of online/tel consult homeopathie max 30 min  € 70,-
 • nasturen homeopathisch middel                                       € 35,-
 
Consult alleen op afspraak 
De homeopathische consulten worden vergoedt in de aanvullende verzekering . informeer zelf bij uw zorgverzekeraar. 

Telefonisch spreekuur

Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Tel: 06-41 17 61 05

Annuleren

Bij verhindering tenminste 24 uur van te voren berichten s.v.p., daar anders de afspraak in rekening wordt gebracht.

Kwaliteit

Ik vind het belangrijk dat de door mij geboden diensten blijven voldoen aan de hoogste kwaliteit. De volgende onderdelen ondersteunen dit uitgangspunt:

 • Ik ben geregistreerd en erkend lid bij beroepsvereniging NVKH. Voor registratie door de NVKH dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure  maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid. Met klachten kunt u terecht bij de beroepsvereniging NVKH. De NVKH werkt hierin samen met Quasir
 • Intervisie en uitwisseling met collega-therapeuten.
 • Bij- en nascholing en ondersteuning vanuit het Touch of Matrix-opleidingscentrum, Access Consciousness, Deepak Chopra Center en de NVKH.
 • Aanvullende opleidingen en cursussen.
 • KvK nr: 27355057