Informatie

Werkwijze

Tarief per 1 januari 2024: € 95,=

Mijn behandelingen worden door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar.

Voor wie?

Mensen van alle leeftijden en in elke levensfase komen bij mij voor een 1 op 1 consult of een groepssessie live of online, om weer meer kwaliteit van leven te ervaren op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast organiseer ik ook retraites, geef ik groepstrainingen en organiseer ik lezingen. Zie voor meer informatie de verschillende pagina’s op deze website onder aanbod. Voor een overzicht van de verschillende evenementen en activiteiten is er de agenda.

Afspraak

Kennismaking

Benieuwd of ik iets voor jou en je gezondheid en energie kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. https://www.innergyforlife.nl/contact/ 

 
Werkwijze

Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Ervaren wat een behandeling met jou en je lichaam doet en ontdekken wat mogelijk is? Dan starten we vaak eerst met een gratis telefonische kennismaking.  We maken nader kennis met elkaar, bespreken wat het thema is en waar je graag naartoe wilt.  We plannen een 1e afspraak in en je ontvangt van mij een factuur en intake formulier. Dit intake formulier ontvang ik uiterlijk 1 dag voor onze eerste afspraak per email van je retour.

Hierna kun je eventueel kiezen voor een traject om de resultaten blijvend te integreren. Maar een losse sessie kan natuurlijk ook. Lees hier meer over alle mogelijkheden : https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/

 
Diepere laag

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meerdere sessies duidelijk effectiever resultaat hebben. Elke keer pak je een diepere laag en verhoog je zo de kans op het beste resultaat. 

 
Persoonlijke behandeling

Ik geloof niet in standaard protocollen. Iedereen is uniek en daarom werk ik in al mijn sessies en trainingen intuïtief en zet ik daarnaast mijn uitgebreide kennis en ervaring in voor een persoonlijk op jou afgestemde behandeling.

Een afspraak maken is gemakkelijk en kan via het contactformulier op de website, per e-mail of via de telefoon. 

Eerste afspraak

Na het maken van de 1e afspraak ontvang je een intakeformulier en de factuur. Het intake formulier stuur je ingevuld en ondertekend terug per e-mail.  Tijdens onze eerste afspraak bespreken we het intake formulier en je klachten en verlangens. Hierna gaan we verder met de behandeling. Kortom, het is de bedoeling om een totaalbeeld van jou als (uniek) persoon te krijgen. Dit gebeurt in een persoonlijke sfeer van rust, aandacht en geduld.

Behandeling

Na deze 1e behandeling  bespreken we samen de verdere mogelijkheden. Wil je graag verder verdiepen, je gezondheid en welzijn nog meer in balans brengen en houden? Of juist preventief werken? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat meerdere behandelingen duidelijk effectiever resultaat hebben. 

3 – 5 vervolgsessies kan dan ook een logische vervolgstap zijn voor het beste resultaat. 

Klik hier voor het maken van een afspraak of meer info:

https://www.innergyforlife.nl/contact

Klachten

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Enkele voorbeelden:

 • Preventief: ter voorkoming van klachten, om lekker in je vel te blijven
 • Chronische klachten: hoofdpijn/migraine, allergieën, reuma, maag-, darm-, menstruatie- en overgangsklachten, huidproblemen, oorklachten.
 • Acute klachten: ongevallen, (oor)ontstekingen, griep, sportblessures.
 • Mentale problemen: angsten, (oud)verdriet, rusteloosheid, examenvrees, faalangst moedeloosheid, burnout, slaapproblemen, examenvrees.
 • Zogenoemde vage klachten: “ik zit niet lekker in mijn vel”, ” ik weet niet wat ik wil”, klachten vanwege HSP, onzeker voelen, stress.
 • Familie thematiek
 • Relatie issues
 • Loopbaan / levensdoel / zingeving vraagstukken

Herstel

Met meerdere behandelingen wordt het onbewuste vaak bewust en kan het zelfherstellend vermogen gestimuleerd worden  wat in principe leidt tot balans en herstel of vermindering van klachten. Gaandeweg kan men over het algemeen meer energie en veerkracht ervaren, de fysieke en mentale weerstand wordt verhoogd. De ervaring leert dat meerdere  behandelingen vaak gepaard gaan met innerlijke groei en bewustwording en beter resultaat.

Locaties

Cromhoutlaan 77 in Rijswijk 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 18.00 uur

Zaterdag
09.30 – 14.00 uur

Tarieven m.i.v. 1 januari 2024

1e telefonische kennismaking GRATIS              

 • 1x consult/behandeling live of online                 € 95=  
 • 3 x consult/ behandelingen live of online          € 275,=
 • 5 x consult/behandelingen live of online           € 450,=
 • Separaat nasturen homeopathisch middel        €   37,50       
 • Kort consult/sessie max 30 minuten                  €   50,= 
 
Tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijk gebruik. Consult alleen op afspraak. Al mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoedt in de aanvullende verzekering. Informeer zelf bij uw verzekering. Omdat deze vergoeding vanuit de aanvullende verzekering gaat is het eigen risico niet van toepassing. 

Telefonisch spreekuur

Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Tel: 06-41 17 61 05

Annuleren

Bij verhindering tenminste 24 uur van te voren berichten s.v.p., daar anders de afspraak in rekening wordt gebracht.

Kwaliteit

Ik vind het belangrijk dat de door mij geboden diensten blijven voldoen aan de hoogste kwaliteit. De volgende onderdelen ondersteunen dit uitgangspunt:

 • Ik ben geregistreerd en erkend vergoedbaar lid bij beroepsvereniging CAT. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure  maakt deel uit van dit lidmaatschap. Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering
 • Intervisie en uitwisseling met collega-therapeuten.
 • Bij- en nascholing en ondersteuning vanuit het Touch of Matrix-opleidingscentrum, Access Consciousness, Deepak Chopra Center 
 • Aanvullende opleidingen en cursussen.
 • KvK nr: 27355057
 • BO nr.: 63282021-10-08
 • AGB code:90035207