Reizen

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! De reizen die ik organiseer zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien, weer verbinding met zichzelf, passies en zijn/haar unieke talenten wil ervaren. Mijn reizen staan vooral in het teken van ontspanning, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades. Daarnaast zijn ontspanning, humor, plezier en tijd hebben voor jezelf uiteraard belangrijke aspecten! Hoe zou het zijn als je leert en ervaart hoe je je grootste en mooiste wensen waar kunt maken? Daarbij genieten we van meditaties, yoga, en vernieuwende methodes zoals Touch of Matrix, Access Consciousness en natuurlijk….heerlijk eten! 

Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten, jezelf weer opladen en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens bij het aanbod in de agenda of er een voor jou passende reis gepland staat. Of mail me, dan kijken we samen wat het beste kan passen voor jou.

Wil je samen met een eigen groep of bedrijfsuitje een vernieuwend en ontspannend bewustzijnsweekend op maat ervaren? Dat kan natuurlijk ook!
Stuur me dan een bericht via het contactformulier op de contactpagina. Ik denk en kijk graag met je mee naar de mogelijkheden

Ervaring van Sandra: Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke retraite in Spanje! Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken,van het lachen!  Het was zo fijn! Bedankt lieve mensen! X

Sandra van Seters,