Meer Access Consciousness

Zou jij je leven op bepaalde gebieden willen veranderen maar weet je niet hoe? Lees dan verder! 

Access Consciousness™
Access Consciousness™, betekent letterlijk “toegang tot bewustzijn”. Maar wat is bewustzijn nou eigenlijk ?

Bewustzijn
Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

Access Consciousness™ is een grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, die je kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Deze zijn ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer. En bieden zoveel gemak! 
Access biedt handvatten om alle soorten en maten van beperkingen in je leven snel te veranderen.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor een gratis kennismakingsgesprek: 

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Mogelijkheden Access Conciousness

De processen en technieken van Access Consciousness zijn verbaal, de kracht van woorden (coaching en clearing, het opruimen en doorbreken van oude patronen) en manueel, de BARS™  en Bodyprocessen.

Naast Access Bars bied ik in Den Haag en op locatie ook nog de volgende Access Consciousness mogelijkheden:

 

Meer lezen over Access Consciousness ?

Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.

Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker,
Doesburg -