Access® Energetische Facelift behandeling Den Haag

Speciale najaarsaanbieding: in de maanden november en december 2023 alle behandelingen voor € 88,= ipv € 150,= 

Mijn behandelingen worden als CAT geregistreerd therapeut door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar.

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken?  Maak dan hier je afspraak: https://www.innergyforlife.nl/contact

 

Wat is een energetische facelift?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.  

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

Voor wie is Access® Energetische Facelift?
  • Iedereen die lekkerder in zijn of haar vel wil zitten en er jonger uit wil zien, zonder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen
  • Schoonheidsspecialisten, massage en wellness therapeuten die het willen ervaren en inzetten in hun praktijk
  • Huidspecialisten en artsen
  • Herstel na cosmetische chirurgie. Het effect van deze behandeling is verjonging en revitalisatie van de cellen van binnenuit.

Het ontdoet je lichaam van de effecten van veroudering. Het verjongt en je huid ziet er strakker uit. Het kan ook bijdragen aan een sneller herstel na cosmetische chirurgie. Je ziet er direct jonger uit en het resultaat werkt nog na in de dagen na de behandeling.