Access® Energetische Facelift behandeling

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.  

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

Voor wie is Access® Energetische Facelift?

– Iedereen dit lekkerder in zijn of haar vel wil zitten en er jonger uit wil zien zonder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen
– Schoonheidsspecialisten, massage en wellness therapeuten die het willen ervaren en inzetten in hun praktijk
– Huidspecialisten en artsen
– Herstel na cosmetische chirurgie
Het effect van deze behandeling is verjonging en revitalisatie van de cellen van binnenuit. Het ontdoet je lichaam van de effecten van veroudering. Het verjongt en je huid ziet er strakker uit. Het kan ook bijdragen aan een sneller herstel na cosmetische chirurgie. Je ziet er direct jonger uit en het resultaat werkt nog na in de dagen na de behandeling.

Access Energetic Facelift informatie & kosten

Access Energetic Facelift sessie  50 – 60 minuten 

Investering in jezelf: € 100,=

Access Energetic Facelift sessie 75 – 90 minuten
Investering in jezelf:  € 140,=

Access Energetic Facelift class hele dag 

Investering in jezelf: €  260,= inclusief uitgebreide handleidingen.

Herhaling met 50% korting:  € 130,=

 

ACCESS® Energetic Facelift Class

De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. En je kunt het nu ook zelf leren en gebruiken in je praktijk, schoonheidssalon of wellness centrum!

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. Is hier iets aan te doen? JA !!!

De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Wat kun je verwachten van de Energetische Facelift Class? 

Vaak zien we dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, jonger en er zachter uitziet, en een diepe ontspanning.

Voor deze class zijn er geen vereisten of ervaring nodig. 
Tijdens deze class geef en ontvang je 2 volledige sessies, je ontvangt een handleiding en een voorbeeldkaart hoe de Energetische Facelift te geven. 
Na voltooiing van deze class ben je een Access Energetische Facelift Practitioner en mag je dit proces tegen betaling aan anderen geven.

Wat voor mogelijkheden geeft dit lichaamsproces voor schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, beautysalons, sauna’s? Kom en geniet van een heerlijke class!

Kosten voor deze cursus van één dag € 260,= (vastgestelde tarieven door Access Consiousness wereldwijd). Inclusief uitgebreide handleidingen.

Bij herhaling 50% korting: € 130,=.