Access Bars: 32 punten voor welzijn en geluk

Wat is Access Bars nou eigenlijk? Wel, heel simpel eigenlijk:  

B  allast loslaten

A  fstand nemen

R  elax

S  impel

 32 punten op je hoofd die door subtiele aanraking daarvan veranderingen op fysiek, mentaal, emotioneel  en spiritueel vlak kunnen teweegbrengen. Ben jij klaar om ballast los laten, afstand te nemen van je (beperkende) gedachten en emoties, meer te relaxen op een simpele manier?  Zonder urenlange praatsessies? Welkom bij Access Bars!

 Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders en mijn leven is een stuk makkelijker”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? 

Access bars welzijn en geluk

32 punten op je hoofd die staan voor bepaalde levensgebieden en die, als ze zachtjes worden aangeraakt, jou moeiteloos en gemakkelijk helpen loslaten wat jou niet meer dient. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen over bijv. geld, lichaam, controle, veroudering, creativiteit ed. die je onbewust  hebt opgeslagen. Het activeren van deze punten gaat door deze licht aan te raken en de energie te laten stromen. Dit laat de elektrische spanning los van alle gedachten en overtuigingen die je ooit hebt opgeslagen. Access Bars is als het ontladen van een batterij of het defragmenteren van een computer. 

 

Access Bars kan verandering geven bij onder andere:

 • Stress in hoofd en lichaam
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Doorbreken belemmerende patronen
 • Angsten
 • Burn out
 • Depressie
 • Adhd/add
 • Hypergevoeligheid
 • Hoofdpijnen
 • Examenvrees
 • Concentratieproblemen
 • Herstel na ziekte

Hoe geef ik woorden aan een methode die mij Beyond Words, voorbij het gesproken woord, heeft geholpen om los te komen uit gedachtencirkels en steeds terugkerende emoties en gevoelens? Het heeft me bevrijd uit de greep van angst voor armoede en tekort, die mij en vele vrouwen in mijn geschiedenis, gevangen heeft gezet. Het heeft me rustiger en levenslustiger gemaakt, zachter en vreugdevoller. En zoveel meer dan dat!

Ik voel me zoveel ruimer van binnen en van buiten. Ik beweeg me letterlijk makkelijker voort en begeef me op plekken die ik voorheen vermeed. Onbevangen en vrij. Maar ook in mijn lijf voelt het zoveel ruimer en lichter. Ik heb meerdere stappen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau gezet en ik was me niet bewust dat deze gebieden van lichaam nog zoveel verstrakking kende. En ergens ook wel…Onbewust heeft dit me geïnspireerd om op zoek te gaan naar iets dat of iemand die me kon helpen om de vastgezette energie in mijn lichaam vanuit zachtheid weer te laten stromen. Ik voel dan ook grote dankbaarheid dat Janny op mijn pad is. Dat ik van haar heb mogen leren over Access Consciousness en deze helende methodiek mag doorgeven aan andere vrouwen die op mijn pad zijn en komen.

foto: Sunny Gardeur
Hentje Metz bestseller auteur van Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker,
Doesburg -