Access Symphony of Possibility® sessies

Een symfonie van mogelijkheden voor jou, je lichaam en je leven, klinkt dat niet als muziek in je oren?

Maar… wat is dat dan? Wat is een symfony/SOP sessie?

Een symphony sessie nodigt je uit om op een heel andere manier te leven. Het is niet echt een therapie of healing sessie – het is het verkennen van energieën en mogelijkheden met als doel om jou in staat te stellen te ontdekken en te erkennen dat je weet wat je weet en wat je kan kiezen en veranderen.
Een symfonie sessie stelt je in staat om helderheid en toegang te krijgen tot wat goed is voor jou en je lichaam, voorbij aan wat je ooit dacht dat waar en mogelijk was in deze realiteit.

Een SOP sessie is persoonlijk mijn favoriete sessie, zowel om te geven als te ontvangen. Het is een unieke en hele bijzondere sessie en lastig te vangen in de “juiste” woorden wat het precies is en wat het creëert…
Dat heb je soms met bijzondere ervaringen, denk maar eens aan de schoonheid van een kunstwerk, of pakkende muziek…woorden raken dan soms bij lange na niet de essentie van het gevoel, de energie….Zo ervaar ik dit ook met een SOP sessie…Als ik er woorden aan zou moeten geven zijn dat verfijning, ontspanning, empowerment, eenheid en ruimte…

Deze unieke sessies gaan over energetisch empowerment. Alles is nl energie, dat is de kern, de bron, of hoe je het ook wilt noemen. Daar begint het, later komt het in de vorm. Wat als vanuit deze bron alle mogelijkheden beschikbaar zijn? Deze heerlijke sessies nodigen je graag uit tot verandering.
Alles is energie, licht en informatie. Alle materie bestaat uit moleculen en hiertussen bevindt zich de ruimte. hoe zou het zijn dat je hiermee kunt spelen? Met lichtheid, plezier gemakkelijk verandering tot stand kan brengen? Hoe zou het zijn als jij de componist bent van je eigen realiteit? Een energetische symfonie van mogelijkheden?

“The music is not in the notes, but in the silence between”
Wolfgang Amadeus Mozart

Dr. Dain Heer, de ontwikkelaar van deze SOP sessies, verteld je er graag meer over in onderstaand filmpje:

Wat is het verschil met een Body Process van Access Consiousness?

Daar waar bij een Bodyproces het lichaam aangeraakt wordt en die aanraking de uitnodiging is om een proces en het zelfhelend vermogen in het lichaam te activeren, wordt er bij een SOP-sessie gewerkt op het energetisch lichaam.

Beperkingen en belemmeringen worden vanuit jouw essentie uitgenodigd om meer ruimte te maken en los te laten wat jou niet meer dient.

Dit kan worden ondersteund door korte zachte aanrakingen, waardoor het tevens in het lichaam kan doorwerken en het lichaam wordt betrokken in het hele proces.
Het creëert een verbinding met alles, van eenheid, rust, ruimte en innerlijk weten. Dit proces is een uitnodiging aan jou om te ontdekken wie je werkelijk bent, je mogelijkheden, dit bewust te worden en te Zijn.

Een symphony of possibilities sessie kan zowel live als online gefaciliteerd worden, een Body Process sessie is altijd live in de praktijk omdat het een hands on proces is.

Wat is het verschil met een Touch of Matrix sessie?
Daar waar bij een Touch of Matrix sessie het proces via aanraking en verbale communicatie in beweging gezet, wordt er bij een SOP sessie nadat we even kort hebben besproken wat je wilt veranderen, veelal gewerkt in stilte en vanuit ruimte, subtiliteit en eenheid. Overeenkomst is dat er bij beiden wordt gewerkt met bewustzijn en energie en beiden mogelijk zijn zowel live als online of telefonisch.

Acces Symphony of Possibility informatie & kosten

Acces Symphony of Possibility sessie live of online 

Voor meer info over tarieven klik hier: 

https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/