Access® Body processen Den Haag

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Blokkades worden op een zachte manier vrijgegeven en het lichaam kan hierdoor zijn/haar oorspronkelijke functionaliteit terug vinden. Het is een vorm van energetisch lichaamswerk, anders dan bijv. reiki, touch of matrix, acupunctuur of acupressuur. Het verschil is dat de Access Body processen je op een zachte en subtiele manier helpen je om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken én om hierdoor mogelijkheden vrij te maken die eerst niet mogelijk leken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er ruimte en mogelijkheid voor heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. De cellen en moleculen van ons lichaam worden beïnvloed door het spanningsveld waarin zij zich begeven. Door dit spanningsveld en de informatie rondom de cellen te veranderen, is het lichaam in staat om te veranderen en te herstellen. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

Ook ervaren? Klik dan hier voor een kennismakingsgesprek en introductiesessie:

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Voor wie een Access® Body Process Behandeling?

Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid zijn voor verandering.

Veel mensen kiezen voor een Access® Body Process behandeling om:

  • Het immuunsysteem te activeren en te versterken, bijvoorbeeld als je vaak ziek of verkouden bent
  • Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken
  • De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen
  • Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien
    PTSD (Post Traumatisch Stress Disorder)
  • Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan
  • Individuele of zieke organen te behandelen (Divers)
  • Preventief ter algehele ontspanning en om spanning en blokkades los te laten voordat ze zich verder gaan opslaan in je lichaam.

 

Voor wie een Access® Body Process Behandeling?

Voordat we beginnen met een sessie gaan we in gesprek over wat je uit de sessie zou willen ontvangen. Wat is je wens, je “bestelling?
Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 – 90 minuten is de sessie voorbij.
Wanneer de sessie afgelopen is kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. Je krijgt indien nodig nog wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Body Process Behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om gedurende een aantal weken wekelijks een Access Body Process behandeling te ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All of life comes to me with ease, joy and glory!

Access Body Process informatie & kosten

Voor meer informatie over tarieven klik hier:

https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/

 

Klik hieronder als je graag meer info of een kennismakingsgesprek wilt! 

https://www.innergyforlife.nl/contact/