Access Bars™ class

Access Bars® is een dynamische, makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten. Het is ook effectief tegen het “malen” in je hoofd en zorgt daardoor voor het verbeteren van je slaap. Ook helpt het volgen van een Access Bars class bij ADD en ADHD, voor kinderen, voor een examen enz.

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende gebieden in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, relaties etc… Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot dat specifieke gebied.

Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast verwijdert, zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten. Het ontspant en geeft je vaak een gevoel van ruimte, rust en meer mogelijkheden. 

Het bijzondere aan deze Access Bars Class is dat je niet alleen leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen, maar je gaat het tevens zelf ervaren! Je ontvangt en geeft deze dag 2 sessies, hoe mooi is dat?!

Voor wie?

  • Ouders, leraren, iedereen die met kinderen werkt
  • Massagetherapeuten
  • Lichaamswerkers
  • Gewichtsverlies experts
  • Therapeuten die meer mogelijkheden en resultaten willen
  • Coaches
  • Iedereen die in een hospice of anderszins met terminaal zieke of geriatrische patiënten werkt 
  • Iedereen die geïnteresseerd is in bewustzijn, heling, persoonlijke groei en meer mogelijkheden in het leven

Iedereen kan het leren!

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is.  Ook kinderen pakken het heel snel op, hoe leuk en handig is het als je het als gezin bij elkaar kunt toepassen!

Ik leer je tijdens deze opleiding waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

Officieel erkend certificaat
Aan het einde van deze 1-daagse Access Bars Class krijg je een officieel erkend Access Bars Practitoner certificaat waarmee je direct, betaald of onbetaald, mensen sessies kunt geven zowel privé als in je praktijk.

Access Bars class

Duur: 10:30-17:30 uur

Investering in jezelf
€ 300,- (bij herhaling € 150,-)
* 16- en 17-jarigen: € 150,-.
* 15 of jonger: Gratis. Mits ze worden begeleid door een betalende volwassene.

Check de agenda voor data en beschikbaarheid.


De prijzen die worden gerekend zijn in januari 2018 vastgestelde prijzen vanuit Access Consciousness en zijn wereldwijd overal hetzelfde.

Inhoud van de Access Bars™ class