Wie wil je zijn?

Mensen vragen mij regelmatig wie of wat ik ben: therapeut, coach, homeopaat, facilitator, mentor, iets anders? Die vraag vind ik niet altijd makkelijk te beantwoorden, ik hou namelijk niet van hokjes/labels/definities 😃meestal antwoord ik dan: Euhh..”mezelf”  of: “alles” of: “alles wat ik kies te zijn”..

Mijn visie is namelijk dat alles energie en bewustzijn is en dat we veel meer zijn dan ons lichaam, gedachten, gevoelens en emoties. En als je je daarvan bewust bent, wordt het pas echt leuk! Dan kun je namelijk bewust kiezen en…je kunt elke keer weer opnieuw kiezen, hoe leuk is dat?

En wat doe je dan? Is een andere vraag die regelmatig wordt gesteld en ook die vraag vind ik niet altijd makkelijk om in woorden uit te drukken. Mensen hun eigen kracht en innerlijk weten laten ervaren en erop te vertrouwen, bijdragen aan een fijner leven, kwaliteit van leven. Door middel van bewustzijn de eigen geneeskracht aanspreken. Er is zoveel meer mogelijk als dat je denkt! Of zoals ze in het Engels zeggen: “Empowering people to know what they know”, een uitspraak waar ik me helemaal in kan vinden.

En hoe ziet dat er dan in de praktijk uit? Een cliënte die een burn out had gehad omschreef t onlangs in ieder geval zo:

“Hi lieve Janny, even een update ☺️ ik heb mij al 2 x geuit tegen mensen die al een paar x eerder iets onaardigs gezegd hadden en ik heb gereageerd dat het niet zo aardig is wat ze zegt. Dus zondag en maandag mijn stem laten horen en voor mezelf opgekomen. Wel af en toe nog een heftige huilbui en ik voel me lichter. Als mijn ademhaling raar gaat doen zeg ik mijn ademhaling is heel rustig en knip met mijn vingers. 😉
Na jouw behandeling voel ik mij heel ontspannen, heb meer vertrouwen en weer mezelf. Nu gaat het nog wel op en neer maar zeker lichter alsof er banden doorgeknipt zijn. Ik vind het nog steeds heel apart hoe het lichaam reageert op jouw vragen en begeleiding. Dankjewel lieverd, ik vind je een bijzonder mens❤️”

Tja, en daar word ik dan weer blij en dankbaar van 🙏🏻💖

 

Deel dit bericht