Vrede

Vrede. Veel mensen zijn ernaar op zoek. Ja natuurlijk ook wereldvrede, maar dat is niet waar ik het hier over heb. Alles begint namelijk bij jezelf. Ik heb het hier over vrede in jezelf, een innerlijke vrede, rust en vertrouwen. In het woord tevreden zit ook het woord vrede en daar ligt de sleutel. Wie teVREDEnheid ervaart, ervaart vaak ook rust en vertrouwen.

De laatste jaren zie je veel over manifesteren, je ziet heel veel voorbijkomen op bijvoorbeeld social media. Maar ook main stream media/ reclame kan er wat van. Het is allemaal niet goed genoeg en er wordt vaak een gevoel van tekort of angst gecreëerd.  Je beste leven, betekent dat dat dan je leven NU niet goed is? Vanuit mijn visie richt je je dan op een gevoel van tekort, van niet goed genoeg, niet genoeg doen, niet genoeg hebben, niet goed genoeg zijn om er maar een paar te noemen. Producten zijn niet goed genoeg, je business is niet goed genoeg, je relaties…het kan altijd beter, mooier, dynamischer, spiritueler etc. etc.

Betekent dit dan dat je geen verlangens en dromen moet hebben? Nee, dat is niet zoals ik het bedoel. Hoewel ik wel geloof dat de hype van manifestatie zoals ie de afgelopen jaren verscheen, geen stand meer houdt in de nieuwe tijd. Dat heeft zijn langste tijd gehad.

Maar vanuit welke fundering ga je dan wel creëren en manifesteren? Vanuit dat oude gevoel van tekort, niet goed genoeg zijn? Of vanuit innerlijke vrede, rust en vertrouwen? Mijn visie is die vanuit een sterke fundering, een stevige basis. Weten dat het helemaal goed is zoals het NU is en van daaruit je verdere dromen en verlangens actualiseren vanuit vertrouwen, rust en vrede. Daar ontstaan wonderen, dan is alles mogelijk. 🙏🏻

Liefs,

Janny

Deel dit bericht