Van overleven naar leven

Druk met de dagelijkse ratrace vergeet je weleens jezelf, Euhh.. by the way…jezelf…wie is dat eigenlijk? Je gaat gewoon door met werk, kinderen, sociaal leven, misschien ben je inmiddels ook mantelzorger voor je ouders en oh ja, eigenlijk moet je ook nog mediteren voor de broodnodige rust en sporten voor je conditie, want dat is goed voor je! Toch…? Je probeert met alle macht alle ballen hoog te houden… Herken je dit?

STOP! STOP, TAKE A DEEP BREATH, OBSERVE, PROCEED….

Zijn de betekenissen die je aan het woord stop kunt geven leerde een aantal jaren geleden inspirator en leraar Deepak Chopra mij. Hoe zou het zijn als je dit nu even doet? Even een moment voor jou?

Zelf herken ik dit namelijk ook, ondanks dat ik mediteerde, yoga en nog veel meer andere “gezonde” dingen deed. Dit veranderde in 2015 totaal toen ik kennismaakte met Touch of Matrix en later met Access Consciousness. Er gebeurde op dat moment veel in mijn leven en na deze sessies schreef ik altijd mijn ervaringen op in een “inzichten”boekje. Nadat ik in 2015 de tweede Touch of Matrix sessie had ontvangen, schreef ik op: “Wow..voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik leef”… En ja, toen was ik 49 jaar. Wat een kado was dat! Bijna 2 jaar later gebeurde ditzelfde nogmaals toen ik kennismaakte met access consciousness en ik een sessie ontving van een access facilitator. Wat ik niet had verwacht en had kunnen bedenken, er kwam nogmaals een verdieping. Wederom een prachtig kado waar ik heel dankbaar voor was en ben! Verbijsterd en vol verwondering van wat ik ervaarde en de mogelijkheden hiervan ben ik toen zelf de opleidingen gaan doen omdat ik dit gevoel, deze vrijheid, ruimte, energie en bewustzijn iedereen gun en graag wil delen. Voluit leven in plaats van overleven en (bewust) weer in je kracht . Zelf (weer) de regie over je leven durven en kunnen nemen, hoe zou dat zijn?

Ben je toe aan verandering in je leven en vind je het fijn om het liefst 1 op 1 te werken? Dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken voor een 1 op 1 consult. Naar aanleiding van jouw klachten, thema’s en wensen maken we een behandeling/sessie op maat zoals bijvoorbeeld een all level empowerment sessie. Deze sessie van 1,5 uur is een unieke combinatie van de diverse eerder genoemde methodes als Touch of Matrix, Access Consciousness en/of homeopathie, helemaal op jou en je lichaam afgestemd waarmee je op een zachte en snelle manier oude patronen en gedachten kunt loslaten zonder graven in het verleden, klachten omgekeerd kunnen worden en er weer ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden en meer vitaliteit.

Heb je al eerder een behandeling gehad of weet je precies wat je wilt en wat jij en je lichaam nodig hebben? Alleen een Touch of Matrix, Access Bars, Body Process of een homeopathisch consult kan natuurlijk ook!

Daarnaast bied ik met ingang van deze maand ook zogenaamde strippenkaarten aan, zodat het nog makkelijker wordt om de veranderingen te integreren in je lijf en in je leven. Meer weten? Neem gerust even contact op, dan kijken we samen wat het best passend is voor jou.

Deel dit bericht