In juli 2020 heb ik voor het eerst bij Janny een Bars klas gedaan. Wat een ervaring! Ik zat in een moeilijke fase in mijn leven, maar met iedere bars behandeling ging ik me beter voelen. Aan het eind van de dag ben ik met heel veel energie en moed weer naar huis gegaan.

Access consciousness heeft me nooit meer losgelaten. Ik heb nog een paar andere korte cursussen bij Janny gedaan zoals de facelift en bodyprocessclass en daarna de foundation class: wat een fantastische tools krijg je daar toch weer mee. Je kan er de rest van je leven mee vullen en het laat je nooit meer los! HWHNBDD?

Ik ben in mijn (fysiotherapie) praktijk regelmatig cliënten gaan behandelen met Access Bars. Resultaten? Mensen voelen zich sterker, nemen makkelijker beslissingen, pijn vermindert en ze komen gewoon lekkerder in hun vel te zitten. Het is echt een mooie reset van je hele systeem.

Toen ik begin dit jaar een forse ontsteking aan mijn knie had, ben ik voor behandeling bij Janny geweest. Ik dacht dat ik het allemaal wel zelf kon oplossen, maar wat is het heerlijk om zelf zo’n behandeling te krijgen. Die knie pijn/ontsteking? Die is nooit meer teruggekomen!

Dus ja, Janny, voor mij ben jij en je klassen een ongelooflijke verrijking geweest en ik hoop hier nog veel van mee te krijgen! Dank je wel.

Patricia van de Ven