Touch of Matrix groepskracht Naaldwijk

Een korte uitleg, een voorstelronde en direct aan de slag om met elkaar op een makkelijke manier in verbinding te komen En Ja hoor , ik voelde de verbinding vrij snel. Een enorme warmte door mijn lichaam. Ontzettend fijn om te voelen dat ik met een groep van  8 andere personen zo’n sterke verbinding voel.

Op het bord werd gezet wat mijn klacht was en daarna wat ik graag zou willen. Met een meditatie ronde  kwam ik tot mijzelf. De mooie woorden die door Janny werden uitgesproken raakte mij enorm. Er kwam een flinke emotie los en ik begon te huilen. De rest was nog in stilte bezig. Ik probeerde mijn harde gesnik  in te houden, maar het mocht er zijn. Om de meditatie af te luisteren deed ik toch mijn ogen open en kreeg ik een tissue om mijn mascara van mijn wangen te vegen. Ik wist niet eens meer precies welke woord  mij raakte, maar de emotie kwam los en moest er uit.

Na de huilbui voelde ik mij enorm ontspannen. Mijn ogen waren dicht, mijn lichaam was aan het bewegen en mijn oren hoorde de rest om mij heen. Het voelde goed en vertrouwd. Mijn benen gingen alle kanten op, wat een vrijheid voelde ik opkomen. Tot mijn proces voorbij is voelde ik dat het goed zat en deed ik mijn ogen weer open. Wat een ontspanning.

Een korte wandeling in een verfrissende regenbui naar een heerlijk verzorgde lunch die op op ons stond te wachten. Weer teruggekomen in de ruimte voelde ik mij ontspannen, bijgekomen en in mijn kracht om verder te gaan. Het leuke is dat je elkaar ook mag helpen in het proces. Wat vond ik het leuk om anderen te helpen. Alles wat in mij opkwam en wat te maken had met de persoon voerde ik uit. Wat een fijne samenwerking van beide kanten.

Na alles wat ik had geleerd, ervaren, ontwikkeld en gedaan sloten we af met een grote groepshug. De sterke verbinding die ik voelde werd nog krachtiger op dat prachtige liedje. Wat een ervaring. Met dit ontspannen en vrije gevoel stapte ik weer in de auto naar mijn gezin in Rotterdam. Ontzettend bedankt en tot de volgende keer. Liefs,