Homeopathie Den Haag

Een persoonlijke behandeling helemaal op jou afgestemd, dat bied ik ook door middel van klassieke homeopathie in mijn praktijk in Den Haag. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht hetzelfde als die van een ander, jij ervaart ze op jouw eigen manier.

In veel situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden. Uit de beschrijving van jouw klachten, karaktereigenschappen en andere zaken die kenmerkend voor jou zijn, vorm ik mij een beeld en kies hier een passend homeopathisch middel bij. Na ongeveer een maand hebben we het vervolgconsult en bespreken we hoe het is gegaan en het vervolgtraject.

Het karakteristieke van de klassiek homeopathische aanpak is dat het een natuurlijke geneeswijze is zonder bijwerkingen waarbij de symptomen niet worden onderdrukt, maar er aan de totale gezondheid wordt gewerkt.

Homeopathische Consulten Den Haag

Consulten zijn mogelijk live in de praktijk, maar ook online via Zoom of Skype of per telefoon.

Mijn consulten worden als NVKH geregistreerd klassiek homeopaat door het merendeel van zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar.

Voor registratie door de NVKH dienen leden te blijven voldoen aan de eisen ten aanzien van onder andere nascholing en praktijkvoering. De registratie staat dus borg voor permanent kwalitatief hoogstaande homeopathische gezondheidszorg. Een klachten- en tuchtrechtprocedure maakt deel uit van het NVKH kwaliteitsbeleid. Met klachten kunt u terecht bij de beroepsvereniging NVKH. De NVKH werkt hierin samen met Quasir. Tevens ben ik aangesloten als registertherapeut bij RBCZ met licentie 170208R

AGB code praktijk: 90014126

AGB code zorgverlener: 90035207

KvK nr: 27355057

Soorten behandelingen

Kennismaking

Ben je nieuw in mijn praktijk? Dan beginnen al mijn sessies met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van max 30 minuten.

Hebben we een klik en wil je graag verder? Dan bied ik diverse mogelijkheden:

 3 consulten van 60 -75 minuten      € 425,=         

 5 consulten van 60 – 75 minuten     € 675,=  (meest gekozen) 

Tarieven zijn inclusief het homeopathische middel

Is het nodig om na een pakket nog verder te gaan? Of wil je preventief aan je gezondheid werken? Dan kun je weer een pakket van 3 of 5x herhalen of  bijvoorbeeld voor het voordelige loyaliteitspakket gaan. Een los consult is dan ook mogelijk. Een eenmalig consult na het pakket van 3 of 5x is € 150,= 

 

Bestaande cliënten

Loyaliteit

Ben je al eerder geweest in mijn praktijk? Dan bied ik het loyaliteitspakket aan: 5 consulten voor het speciale tarief van € 650,= te gebruiken binnen 6 maanden. 

Bovengenoemde los consult is uiteraard ook mogelijk als je bekend bent in mijn praktijk met mijn werkwijze. 

Klik hieronder als je graag meer info of een kennismakingsgesprek wilt! 

Alleen recept homeopathisch middel of nasturen:

EUR 35,=

Hallo Janny, Wat ben ik blij met jou!, Eerst voor mezelf 11 jaar geleden en het werkte. Nu eenmaal een dochtertje ben ik weer bij je terecht gekomen, 2 keer een behandeling voor haar en het gaat weer helemaal top! Wij zijn zo blij met jou, ben je ooit weer eens nodig dan weten we je zeker te vinden. Groet

Melanie,
Den Haag -