Gelukkig nieuw begin

Een nieuw jaar is aangebroken! Een jaar waarin je weer allerlei keuzes kunt maken! Eerlijk gezegd heb ik daar niet zoveel mee om dat perse op 1 januari te doen… Vanuit mijn visie is eigenlijk elk moment een nieuw begin en op elk moment, zelfs elke paar seconden kun je een nieuwe keuze maken en vragen: Wat wil ik nou eigenlijk echt? En soms weet je gewoon niet wat je nou echt wilt..staat je hoofd er niet naar of lopen de dingen anders als dat je ooit met je hoofd had kunnen bedenken…

Na een jaar vol vernieuwingen en veranderingen voelde ik de behoefte om weer eens een nieuwsbrief met jullie te delen.

Recentelijk verhuisd naar het Oosten van Nederland had ik er in eerste instantie voor gekozen om ook in het Westen nog mijn praktijk aan te houden en later wel te kijken hoe het zich zou ontwikkelen. En het ontwikkelt zich mooier als dat ik ooit met mijn hoofd van tevoren had kunnen bedenken! Op dit moment is mijn praktijk zich zo aan het uitbreiden dat ik ervoor heb gekozen om weer voor een groot gedeelte in Den Haag te werken. Ditmaal in een prachtig pand bij Bloom, House of Health op de Koninginnegracht in Den Haag. Een heerlijke locatie, waar ik naast de individuele consulten/sessies Homeopathie, Touch of Matrix, Access Bars en Symphony of possibilities, tegenwoordig ook regelmatig trainingen, groepssessies, workshops en andere events organiseer.

Alles om je weer ontspannen, gezonder, energieker en meer in je kracht te laten voelen! Voluit leven, doen wat je werkelijk wilt doen en zijn wie je eigenlijk wilt zijn ondanks en met alle hectiek, hoe zou dat zijn?

Heb je op dit moment lichamelijke klachten,voel je je uitgeput en moe of voel je je goed en wil je dit behouden en lekker preventief aan de slag? Ook dat kan!

Naast de vertrouwde en bekende 1 op 1 consulten organiseer ik de komende maanden ook de volgende workshops, lezingen en trainingen. Kijk direct in de agenda op de website voor de aankomende activiteiten.

Deel dit bericht