Coaching & Clearing Sessie Den Haag

Coaching en clearing zijn eigenlijk een standaard onderdeel in mijn sessies.

Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien!Deze sessies zijn mogelijk zowel 1 op 1 live in de praktijk of online via Zoom/Skype op afstand!

Omdat veel van ons gedrag wordt bepaald door ons onbewuste, kunnen we vaak door onze oude beperkende overtuigingen en patronen worden belemmerd om dat te bereiken wat we werkelijk willen. Tijdens ons coachingsgesprek doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor er rust in je hoofd komt.  Ook je mindset verandert, dingen worden helderder worden en inzichten ontstaan.Je wordt je (weer) bewust en kunt de stappen zetten die nodig zijn om te bereiken wat je echt wilt bereiken. 

Ik maak hierbij onder andere gebruik gemaakt van Access Verbal Processing®  in gespreksvorm en de Access Clearing Statement. Lees hier meer over de Access Clearing statement: www.theclearingstatement.com

De energie van gedachten, gevoelens, emoties, ervaringen en patronen die jij wilt veranderen worden ongedaan gemaakt bij het punt van waar het ooit ontstaan is en het mooie is…. je hoeft het met je hoofd niet te weten! Wat je niet meer dient, wordt uit de weg geruimd en zo ontstaat er ruimte voor verandering en andere keuzes.

Voorbij het denken

Het mooie aan dit proces is dat het voorbij aan het denken/je hoofd gaat. Je hoeft het probleem of beperking dus niet cognitief te begrijpen! Als je het met je hoofd had kunnen oplossen had je het al gedaan toch? Het gaat puur over de bereidheid om dingen los te laten.

Mede hierdoor is het een heel simpele en uiterst effectieve manier om diepgewortelde oordelen en blokkades op te ruimen. Na het doen van de verbale clearings komt vaak vanzelf naar boven welke andere keuzes je kunt maken en welke andere mogelijkheden er zijn. Een Coaching Sessie combineer ik vaak met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is,

Voor wie ?

  • Voor iedereen die blokkades, vastgeroeste patronen en beperkende gedachtepatronen wil doorbreken.
  • Voor iedereen die trauma’s, depressie of oordeel bij zich draagt.
  • Voor iedereen die verandering wil

 

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar wat Access Consciousness, Coaching, Access Bars of een Access Body Process sessie voor je kan betekenen? Of wil je eerst even kijken of er een klik is? Dat kan, maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek: 

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Coaching & Clearing sessie informatie & kosten

Kennismaking

Ben je nieuw in mijn praktijk? Dan beginnen al mijn sessies met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van max 30 minuten.

Hebben we een klik en wil je graag verder? Dan bied ik diverse mogelijkheden:

 3 sessies in 1 maand van 75 – 90 minuten     € 425,=         

 5 sessies in 2 maanden van 75 – 90 minuten.                               € 675,=  (meest gekozen) 

Wil je na een pakket nog lekker verder? Of preventief aan je gezondheid werken? Dan kun je weer een pakket van 3 of 5x herhalen of  bijvoorbeeld voor het voordelige loyaliteitspakket gaan. Een losse sessie is dan ook mogelijk. Deze losse sessie is € 150,= 

 

Bestaande cliënten

Loyaliteit

Ben je al eerder geweest in mijn praktijk? Dan ontvang je 100 euro korting en bied ik het loyaliteitspakket aan: 5 sessies voor het speciale tarief van     € 650,= te gebruiken binnen 6 maanden. 

Bovengenoemde losse sessie is uiteraard ook mogelijk als je bekend bent in mijn praktijk met mijn werkwijze. 

Klik hieronder als je graag meer info of een kennismakingsgesprek wilt! 

Tarieven zijn inclusief BTW voor particulieren en tussendoor app en mail contact indien nodig

Voor een soortgelijk online traject gelden andere tarieven. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

https://www.innergyforlife.nl/contact/