Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Foundation Class Den Haag/Rijswijk

27 juli 2023 @ 10:00 - 17:00

€1.125,00 – €2.250,00

De Foundation class bestaat uit 3,5  interactieve dagen, waarbij alles mbt de fundering van je leven aan de orde komt. Denk aan familie, relaties, gezondheid, lichaam, werk, seks, je toekomst, geld, enz. We benaderen alle onderwerpen vanuit bewustzijn, en bewustzijn omvat alles zonder oordeel.

Je hebt al een Access Bars Class gedaan. Dat is een voorwaarde om deel te nemen. In de Foundation leer je ook een aantal andere bodyprocessen, die helend en voedend zijn voor je lichaam. Je krijgt een handleiding met veel extra handvatten voor je dagelijks leven en de bodyprocessen.

Hoeveel wil jij veranderen in je leven? Of denk je dat dat toch niet lukt? Of dat het gewoonweg onmogelijk is? Of dat je te oud bent? Of dat je lichaam niet meer mee kan?

De Foundation laat je zien dat er altijd meer mogelijkheden zijn; dat zelfs jij in beweging durft te komen; dat er veel meer lukt dan je ooit voor mogelijk hield…..

Ik help je door vragen te stellen, met stiltes, met verbale processen (clearings) en bodyprocessen.
Uiteindelijk ben jij het zelf die, tot je eigen verbazing, andere keuzes gaat maken, in beweging gaat komen.Het is een class waarbij alles er mag zijn. Een lach en een traan, een prachtig avontuur, naar meer van jou. Naar meer geluk, naar meer overvloed, naar meer ontplooiing van wie jij werkelijk bent.
De Class gaat door bij minimaal 2 deelnemers.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 juli 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€1.125,00 – €2.250,00
Evenement Categorie:

Organisator

Innergy for life

Locatie

Den Haag/Rijswijk