Access Bars™ behandeling Den Haag

In de maanden november en december 2023 zijn al mijn behandelingen tegen een speciaal najaarstarief: 

€ 88, = voor een losse sessie i.p.v. € 150,= 

Al mijn behandelingen worden vaak vergoed door veel zorgverzekeraars in de aanvullende zorgverzekering, Informeer zelf bij je verzekeraar. 

Wil je op een laagdrempelige manier (hernieuwd) kennismaken? Mail gerust voor meer info: https://www.innergyforlife.nl/contact/

 

Wat is Access Bars?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor stressmanagement en het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een client het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? 

Access Bars™ is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

 32 punten op je hoofd die staan voor bepaalde levensgebieden en die, als ze zachtjes worden aangeraakt, jou moeiteloos en gemakkelijk helpen loslaten wat jou niet meer dient. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen over bijv. geld, lichaam, controle, veroudering, creativiteit ed. die je onbewust  hebt opgeslagen. Het activeren van deze punten gaat door deze licht aan te raken en de energie te laten stromen. Dit laat de elektrische spanning los van alle gedachten en overtuigingen die je ooit hebt opgeslagen. 

Iedere Access Bars-behandeling kan heel veel aan beperkingen loslaten en  heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen!  In het ergste geval zul je je voelen alsof je een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in meer mogelijkheden. 

Wil jij dit ook? Dat kan!

Meer info of afspraak maken:

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® behandeling?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

vervormde cellen herstellen

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® behandeling met je hersengolven?

Wetenschappelijk hersenonderzoek  wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.  

Access Bars informatie & kosten

Meer info vind je hier: 

https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/

 

Klik hieronder als je graag meer info of  een kennismakingsgesprek wilt! 

https://www.innergyforlife.nl/contact/

Access Bars voor kinderen

Een Access Bars Sessie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Access Bars® is voor alle leeftijden, dus ook voor kinderen kan het een positieve bijdrage leveren. Het is een geweldige, laagdrempelige methode om kinderen te helpen wanneer ze last hebben van o.a.:

  • Hooggevoeligheid
  • ADHD
  • ADD
  • dyslexie
  • autisme
  • stress
  • slecht slapen
  • angsten
  • hoofdpijn


De kinderen die een Access Bars® sessie voor kinderen hebben ontvangen gaan merken dat ze minder last hebben van hun klachten, meer rust en ruimte in hun hoofd ervaren, betere concentratie hebben en vaak betere resultaten op school behalen.

Hoe ziet een Access Bars® sessie voor kinderen eruit?

Terwijl je kind ligt of zit (kleding blijft aan), raak ik zachtjes 32 Bars® punten aan op het hoofd. Praten mag, maar het hoeft niet- het maakt voor de werking ervan niets uit. De duur van de sessie hangt af van de leeftijd van het kind, maar de lengte van een sessie is altijd korter dan bij een volwassene omdat kinderen over het algemeen opener staan in het leven en daardoor voldoet een kortere behandeling.