retraites

Trainingen, workshops & Reizen

Tijd voor jezelf!

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! Ik organiseer regelmatig lezingen, trainingen, workshops, bewustzijnsweekenden en bewustzijnsreizen. Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens bij onderstaand aanbod of er iets passends voor je bij zit of bel/mail me dan kijken we samen wat het beste past voor jou.

 

Workshops en classes

Access Bars Class  22 september Zutphen , 27 oktober en 3 november Den Haag

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Tijdens deze class geef én ontvang je 2 Bars sessies en ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven zowel privé als in je praktijk.
Locatie: 27 oktober : Bloom House of Health, Den Haag.

Locatie 22 sept: Gorssel of Zutphen.

Duur: 1 dag
9.45 uur – 17.30 uur Deelnamekosten bij 1e deelname € 300,= Bij 2e of 3e deelname € 150,=. Bars Class voor kinderen t/m 15 jaar is gratis (met betalende volwassene) Bars Class voor jongeren van 16 en 17 jaar € 150,= Minimaal 2 deelnemers. Aanmelden kan hier: https://www.innergyforlife.nl/contact/

 

 

 

23 oktober 2019 Touch your Innergy Den Haag: tijdens deze 4-wekelijkse training leer je hoe je weer (meer) in verbinding komt met jezelf. Hoe je blokkades die dit verhinderen kunt vrijgeven en omkeren en je vrijer wordt om je eigen toekomst vorm te geven. Je krijgt een voorproefje van Touch of Matrix, Access Bars, ontvangt je eigen persoonlijke meditatie mantra van Deepak Chopra en leert wat deze methodieken voor jou kunnen betekenen en hoe je ze kunt inzetten. Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Duur: 4 weken/avonden van 3 uur Tarief: € 225,= incl. BTW , koffie/thee en persoonlijke mantra.

Locatie: Koninginnegracht 28 in Den Haag.  https://www.innergyforlife.nl/contact/

Voor meer info of aanmelden: janny@innergyforlife.nl of tel 06-41176105

 

 

25 oktober 2019 Heal your Innergy  : thema hoofdpijn/migraine  gedurende 3 sessies van 1x per week 2 – 2,5 uur, kun je in een groep van maximaal 6 personen een gemeenschappelijk thema/klacht inbrengen en veranderen. Een thema of klacht kan bijvoorbeeld migraine zijn of hooggevoeligheid en is iedere maand verschillend. Het bijzondere van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie die er heerst op dat moment. Daardoor kunnen processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller gaan. Je zult ervaren dat toeval niet bestaat, het thema wat bij de ander speelt, is vaak ook een (h)erkenning bij jou. Duur: 3 avonden van 19.00 – 21.30 uur. Minimaal 2 deelnemers. Tarief : € 195,= voor 3 behandelingen inclusief koffie/thee en BTW. Locatie: Koninginnegracht 28 in Den Haag  https://www.innergyforlife.nl/contact/
Voor meer info of aanmelden: janny@innergyforlife.nl of tel 06-41176105

 

 

24 november en 1 december 2019 Groepsmatrix powered by Touch of Matrix DH Reset jezelf! Tob je met angsten, pijn, ziekte of stress? Verlang je naar rust, balans, vrijheid en verbinding met jezelf? Jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen en (familie) patronen? En op een laagdrempelige manier kennismaken met Touch of Matrix? Dan is deze dag iets voor jou! Touch of matrix doet namelijk voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! We werken die dag in een kleine groep. Het bijzondere en versterkende van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie van dat moment. Hierdoor kunnen processen waar je in je eentje lastig doorheen komt makkelijker en sneller verwerkt en opgelost worden. Je ontvangt deze dag een Touch of matrix behandeling én leert zelf een aantal basis tools touch of matrix om bij te dragen aan het proces van anderen als je dat wilt. Dit is ook het unieke en onderscheidende t.o.v. andere workshops. Om een optimaal resultaat te bewerkstelligen zijn er 2 sessies.

Duur: 2 ochtenden van 10.30 – 13.30 uur.  Tarief : € 69,= per dag inclusief koffie/thee en BTW. Bij betaling van beide sessies in 1x betaal je € 129,=   Locatie: Koninginnegracht 28 in Den Haag https://www.innergyforlife.nl/contact/
Voor meer info of aanmelden: janny@innergyforlife.nl of tel 06-41176105

 

 

Behandelingen in mijn praktijk worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar in de aanvullende verzekering. Omdat het vanuit de aanvullende verzekering gaat is het eigen risico niet van toepassing. Informeer zelf bij je verzekeraar.

 

Vind je het leuk om (een van ) deze dagen te ervaren en/of heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar janny@innergyforlife.nl of app/bel: 06-41 17 61 05

 

Reizen

De reizen die ik organiseer zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien, weer verbinding met zichzelf, passies en zijn/haar unieke talenten wil ervaren. Onze retraites staan vooral in het teken van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades. Daarnaast zijn ontspanning, humor, plezier en tijd hebben voor jezelf uiteraard belangrijke aspecten! Hoe zou het zijn als je leert en ervaart hoe je je grootste en mooiste wensen waar kunt maken? Daarbij genieten we ook van meditaties, yoga, Touch of Matrix, Access Consciousness en heerlijk eten!

 

Reizen 2019:

meer info volgt binnenkort!

 

Reizen 2018: 

Moving from head to heart 7-daagse retraite van 8 sept t/m 14 sept 2018 in Italië

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd, ontspanning en de dagelijkse stress even los laten? Weer verbinding met jezelf en je gevoel en ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en je ogen weer van stralen? Ga dan met ons mee op deze unieke reis en ontdek de kracht van het bewegen van hoofd naar hart. Een echte verwenweek op een prachtige locatie in Italië met yoga, heerlijk eten, meditatie, ademhalingsoefeningen, ontspanning door inspanning en krachtige bewustzijns- en healing tools als Touch of Matrix en Access consciousness. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om blokkades los te laten, je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer met gemak en liefdevol verbinding te leggen met je hart.

Dagelijks staan er diverse soorten yogalessen, meditaties, sportieve activiteiten, Touch of Matrix en Access Consciousness op het programma. Daarnaast zijn er massages en individuele (coaching) sessies en wandelingen bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad en de wellnessruimte, stilte te ervaren en te genieten van de prachtige omgeving. Tijdens deze retraite verblijf je een week lang in het prachtige Mandali retreat center, boven op een berg met uitzicht op Lago d’ Orta.

Mandali Retreat Center.
Mandali is een prachtig nieuw retraite centrum, gelegen hoog op de rotsen aan de rand van het Lago d’Orta, in Noord Italië. Op slechts één uur rijden van Milaan. Het is een ‘not for profit’ centrum, gebouwd door de Mandali Foundation. Mandali komt van het Sanskriet Mandala, wat cirkel, verbinding en gemeenschap betekent. De architectuur is geïnspireerd op nabijgelegen middeleeuwse Italiaanse dorpjes. Door de hoge ligging en het gebruik van natuurlijke en plaatselijke materialen, zoals marmer en oud hout, ademt het centrum een serene en magische sfeer.
Het centrum biedt ruimte aan 60 gasten in prachtige kamers met uitzicht op het meer of de tuin. De bijgebouwen bestaan uit smaakvol ingerichte kamers en appartementen met pure materialen en aardse kleuren. In het hoofdgebouw is het restaurant met terras, waar drie keer per dag een heerlijke vegetarische maaltijd wordt bereid. De ‘tea corner’ heeft een selectie van diverse Yogi theeën, verse gember/citroen thee, fruit, noten, dadels, gember, citroen en verse munt. Naast de yoga- en meditatieruimte is er ook een stiltekamer en een. Op het stilteterras zijn knusse hoekjes met lounge bedden en zitzakken ingericht om je terug te trekken en in stilte te genieten van het adembenemende uitzicht.
Om de ontspanning en activatie van lichaam en geest te steunen is er veel aandacht besteed en het ontwerp en de inrichting van de spa, met een sauna, stoombad, een zwembad met uitzicht over de bergen en een buiten jacuzzi die uitkijkt over het meer. In de spa zijn tegen betaling diverse massages en behandelingen te boeken.
Het juweel van Mandali is de tempel in hart van het landgoed. Met de grote tempelruimte beneden en de prachtige Maria Dome boven, die wordt verlicht door een handgemaakte glazen kroonluchter uit Venetië.

 

Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We gaan in beweging brengen wat vast zit, zodat je weer flow in je leven én verbinding met jezelf zal ervaren.

Het hele programma is geschikt voor alle niveaus (ook als je nog geen ervaring hebt met yoga, meditatie, touch of matrix en access consciousness).

Dit is een Nederlandstalig retreat. Kamers en volpension worden via de mandali website geboekt www.mandali.org en aanmelding voor het programma gaat via:  wendy@feel-goodcompany.nl   

 

Totaal prijs 7-daags retreat: € 1.110,= – € 1.620,= inclusief alle genoemde activiteiten, maaltijden en wellness

(Deze totaalprijs bestaat uit twee delen nl: kamers /verblijf en het programma. Er zijn div kamertypes van € 510,= tot €1.020,= al naargelang je voorkeur, boek je kamer via www.mandali.org en als je dat gedaan hebt kun je je aanmelden bij wendy@feel-goodcompany.nl voor meer informatie en een hartelijk welkom!)

 

Inclusief:

  • 6 nachten accomodatie in Shared, Single, Double, Premium Rooms or Hermitages
  • Volpension: ontbijt, lunch, diner, onbeperkt fruit, water en thee
  • Vrij gebruik van wellness faciliteiten: sauna, stoombad, jacuzzi, verwarmd zwembad
  • het gehele programma/genoemde activiteiten en begeleiding

 

Niet inbegrepen:

  • Reis naar Mandali Retreat Centre (vlucht naar Malpensa International Airport)
  • Transfers naar en van Mandali Retreat Centre
  • optioneel wijngaardbezoek
  • Individuele sessies (AccesBars, Touch of Matrix, Lifestyle coaching, coachingswandelingen, personal training)
  • Massages en wellnessbehandelingen in het Body Care Center zijn op afspraak bij te boeken)

 

Reizen van en naar Mandali
Vanuit Nederland kun je zeer voordelig (EasyJet plm. €100 retour) naar Milaan Malpensa vliegen wat op ongeveer een uur rijden ligt van Mandali. Mandali heeft een overeenkomst met een lokaal taxibedrijf waarbij je met een groepje medereizigers een taxi of mini-van kunt delen. De kosten bedragen €120* voor een taxi die met drie personen gedeeld kan worden of €150* voor een mini-van die met 8 personen gedeeld kan worden (* enkele reis). Let op dat deze service alleen geldt voor Milaan Malpensa en niet voor de andere vliegvelden van Milaan!

Inschrijven


Transfer heenTransfer retour


MassagesPersonal coachingGolfenBezoek aan wijngaardGeen interesse in genoemde activiteiten

Ervaring van deelnemer moving from head to heart retreat – september 2018

Geweldige ervaring! Veel gedaan en geleerd, wat een fijne week met lieve mensen! wat een prachtige plek om tot rust te komen#❤ Mandali

Ervaring van Martine – juni 2018

De meest boeiende en mooiste reis, de reis naar binnen. Vijf dagen in hoogste contact met jezelf, werken aan jouw eigen Ik. Lachen, huilen, emoties laten vloeien. Loslaten en groeien, inderdaad de mooiste reis van mijn leven. Een heleboel nieuwe vrienden, heel veel warmte, liefde, knuffels, steun geborgenheid, gedragen worden en nog zoveel meer mogen ontvangen en voelen. Letterlijk en figuurlijk lichter worden, een reis die je vele mensen toewenst. Dit alles met een super fantastische groep en Touch of Matrix team. Ik draag jullie allemaal in mijn hart. <3

 

Ervaring van Conny – mei 2016

“Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite deed en ook de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis zou gaan. Ik had al wel 3 Touch of Matrix behandelingen gehad van Janny. Dit heeft mij veel opgeleverd in positieve zin. Ik ben echter blanco de retraite ingegaan.

Op de eerste dag na het ontbijt hebben we na de geleide meditatie in de groep verbinding met elkaar gemaakt. Dit vond ik heel bijzonder, omdat je op deze manier heel snel in contact komt met de andere leden van de groep. Hierdoor voelde ik mij veilig en gezien. De sfeer ademde vertrouwen uit en ik voelde me  gesteund door de groep en kon hierdoor mee in het proces. Gaandeweg durfde ik ook meer ondersteuning te geven en op een gegeven moment voelde het ook heel normaal en vertrouwd om echt mee te doen.

De yoga was ondanks het vroege tijdstip heerlijk om te doen. De yoga staat ook in het teken van het thema van de dag, net als de meditatie. Op deze manier zit je al vrij diep in het thema wanneer Touch of Matrix begint en kunnen er aardig wat processen op gang komen.

De vrije middagen waren heerlijk, er waren workshops en uitjes georganiseerd, waaronder een wijnproeverij en middagje strand, maar je kan ook heerlijk wandelen in de omgeving. 

De locatie en de verzorging door de Bed & Breakfast was grandioos! Het eten heerlijk en de eigenaresse en de medewerkers gezellig en goedlachs.

Ik ben heel erg blij dat ik deze retraite heb mogen meemaken en ik ben Günther en Ria, Janny, Dennis en Elske (yogadocent) dankbaar voor de ervaring. De retraite heeft veel in mij losgemaakt en ik durf te stellen dat ik meer mezelf ben geworden.

 

Ervaring van Bianca – september 2016

De Touch of Matrix najaarsretraite was mijn allereerste retraite, die ik vrij last minute geboekt heb.

Na een periode van twijfel kwam er een signaal, waardoor het duidelijk werd dat het echt de bedoeling is om te gaan en wat ben ik blij dat ik naar dat signaal heb geluisterd!

 

Ik heb voor de retraite 2 Touch of Matrix behandelingen mogen ontvangen, dus was vrij nieuw op dit gebied. Ik rolde van de ene verbazing in de andere verbazing en ben echt heel enthousiast geraakt over deze techniek. Ik heb mooie processen beleefd en mogen bijdragen aan mooie processen van anderen, in een hele liefdevolle veilige setting.

 

Vooral dat laatste is voor mij belangrijk en ik vind dan ook zo dankbaar dat ik tijdens deze retraite heb geleerd en ervaren dat loslaten ook heel licht kan zijn. Kan me nog goed herinneren dat ik keek naar de vlonder waar de anderen nog in proces waren en ik de schoonheid zag van het loslaten en de liefde die daar de stuwende kracht achter was.

 

Ik heb mijn zachte kant hier mogen omarmen en me bewust geworden dat dit mijn kracht is. Dat ik ook nog antwoord kreeg op mijn prangende vraag en zeker hoe, was een prachtig cadeau <3.  Dit allemaal in een prachtige omlijsting met yoga in de ochtend, mooie meditaties en prachtige teksten en muziek bij het avondeten. En natuurlijk niet te vergeten de waanzinnig lekkere maaltijden en de prachtige locatie en liefdevolle verzorging door de mensen van 123ole

 

Wil je jezelf een geweldig mooi cadeau geven, ga dan mee op één van de volgende retraites!!

 

Günther, Ria, Janny en Dennis ik draag jullie een warm  <3 toe en hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwennen met deze geweldige retraites. Dank dank dank…..veel liefs Bianca

 

Ervaring van Sandra – september 2016

Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke TOM retraite in Spanje!

Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de TOM bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken, van het lachen!  Het was zo fijn!

Bedankt lieve mensen! X Sandra van Seters

 

Ervaring van Olga – september 2016

Ik wilde graag eens een retraite meemaken. Mijn wens was: alle ballast (waar ik last van had, ook in mijn werk) die ik gedurende mijn leven heb opgelopen kwijt te raken. Verder had ik geen enkele verwachting. De kennismaking met de Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, ook met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven. En ik ook in mijn werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Tel daarbij op het geweldige onderkomen met het meest fantastische eten ooit. Ik raad het iedereen aan die een effectieve methode zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. De mensen van Touch of Matrix zijn stuk voor stuk kanjers 🙂

Hartelijke groet, Olga