retraites

Trainingen, workshops & Reizen

Nieuwsbrieven : regelmatig schrijf ik nieuwsbrieven. Dingen die mijzelf bezig houden, inspireren en waarmee ik anderen hoop te inspireren. Vind je het leuk om je te laten inspireren en wil je ook graag op de hoogte blijven? Meld je dan vrijblijvend aan voor mijn nieuwsbrief, je kunt je uiteraard ten alle tijde weer afmelden.

Nieuwsbrief 2/19
Druk met de dagelijkse ratrace vergeet je weleens jezelf, Euhh.. by the way…jezelf…wie is dat eigenlijk?

Je gaat gewoon door met werk, kinderen, sociaal leven, misschien ben je inmiddels ook mantelzorger voor je ouders en oh ja, eigenlijk moet je ook nog mediteren voor de broodnodige rust en sporten voor je conditie, want dat is goed voor je! Toch…? Je probeert met alle macht alle ballen hoog te houden… Herken je dit?

STOP! Stop, Take a deep breath, Observe, Proceed…. Hoe zou het zijn als je dit nu even doet? Even een moment voor jou?

Zelf herken ik dit namelijk ook, ondanks dat ik mediteerde, yoga en nog veel meer andere “gezonde” dingen deed. Dit veranderde in 2015 totaal toen ik kennismaakte met Touch of Matrix en later met Access Consciousness.
Er gebeurde op dat moment veel in mijn leven en na deze sessies schreef ik altijd mijn ervaringen op . Nadat ik in 2015 de tweede Touch of Matrix sessie had ontvangen, schreef ik op: “Wow..voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik leef”… En ja, toen was ik 49 jaar. Wat een kado was dat!
Bijna 2 jaar later gebeurde ditzelfde nogmaals toen ik kennismaakte met access consciousness en ik een sessie ontving van een access facilitator. Wat ik niet had verwacht en had kunnen bedenken, er kwam nogmaals een verdieping. Wederom een prachtig kado waar ik heel dankbaar voor was en ben!

Verbijsterd en vol verwondering van wat ik ervaarde en de mogelijkheden hiervan ben ik toen zelf de opleidingen gaan doen omdat ik dit gevoel, deze vrijheid, ruimte, energie en bewustzijn iedereen gun en graag wil delen. Voluit leven in plaats van overleven en (bewust) weer in je kracht. Zelf (weer) de regie over je leven durven en kunnen nemen, hoe zou dat zijn? Hoe zou je leven eruit zien als je eerst voor jezelf zou zorgen?

Ben je toe aan verandering in je leven en vind je het fijn om het liefst 1 op 1 te werken? Dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken voor een 1 op 1 consult. Naar aanleiding van jouw klachten, thema’s en wensen maken we een behandeling/sessie op maat zoals bijvoorbeeld een all level empowerment sessie. Deze sessie van 1,5 uur is een unieke combinatie van de diverse eerder genoemde methodes als Touch of Matrix, Access Consciousness en/of homeopathie, helemaal op jou en je lichaam afgestemd waarmee je op een zachte en snelle manier oude patronen en gedachten kunt loslaten zonder graven in het verleden, klachten omgekeerd kunnen worden en er komt weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden en meer vitaliteit.

Heb je al eerder een behandeling gehad of weet je precies wat je wilt en wat jij en je lichaam nodig hebben? Alleen een Touch of Matrix, Access Bars, Body Process of een homeopathisch consult kan natuurlijk ook!

Daarnaast bied ik met ingang van deze maand ook zogenaamde trajectkaarten aan, zodat het nog makkelijker wordt om de veranderingen te integreren in je lijf en in je leven. Meer weten? Stuur even een mailtje of bel gerust, dan kijken we samen wat het best passend is voor jou.

De komende maanden organiseer ik naast de 1 op 1 consulten ook weer de volgende workshops, lezingen en trainingen:

Proeverij van bewustzijn: Gratis kennismakings- en ervaringsmiddag 7 april Scheveningen:
Onder het genot van een hapje en drankje laat ik je op een laagdrempelige manier kennismaken om blokkades met gemak en plezier los te laten en meer energie, ruimte en balans te ervaren, hoe leuk is dat? Ik vertel er wat over en nog leuker… ik laat je het zelf ervaren!

Touch of Matrix Groepskracht fast forward 28 april in Zutphen en 7 juli in Den Haag: Voor wie in korte tijd samen met de kracht van de groep zijn of haar blokkades wil oplossen om zelf weer helderheid te krijgen, nieuwe of andere keuzes te maken en zo zelf weer aan het roer van het leven te staan. Ontspanning, inzicht, plezier en je lichter en vrijer voelen zijn resultaten van deze middag. Deze dag is geschikt voor iedereen, zowel bekend als onbekend met Touch of Matrix. Je ontvangt een Touch of Matrix behandeling en je krijgt ook uitleg en tools om bij te dragen aan anderen als je dat wilt.
Tijden van 13.00 – 16.00 uur.
Bijdrage : EUR 65,- inclusief koffie/thee.

Access Bars classes 26 mei Den Haag en 14 april Zutphen:
De eerste en bekendste class van Access Consiousness. Access Bars is een heerlijke ontspannende behandeling voor iedereen die graag meer rust, ruimte en ontspanning wenst in het hoofd en lichaam. Het is een unieke manier om zonder praten oude gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.
Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, makkelijk alles loslaten wat jou belemmert? Naast de gewone bars behandelingen/sessies die ik geef, leer ik je ook graag hoe je zelf de Bars kunt gaan geven. Tijdens deze dag leer ik je de Bars en geef én ontvang je twee bars behandelingen, hoe fijn is dat? Na afloop ben je Bars practioner, ontvang je een certificaat en kun je zelf bars geven zowel privé als in je praktijk. Data: 20 januari 2019 Den Haag en 10 februari 2019 Zutphen van 10.00-18.00 uur. Bijdrage: 1e deelname EUR 300,—, 2e of 3e deelname EUR 150,- kinderen t/m 15 jaar gratis. (vastgestelde tarieven wereldwijd door Access Consciousness)

16 t/m 18 mei Talk to The Entities beginners Class Scheveningen met Merlijn Wolsink CF:
Wil jij alles leren over jouw bewustzijn, waarnemingsvermogen en capaciteiten? Clearing van belemmerende en negatieve gedachten, gevoelens emoties en energieën en informatie? Praktisch leren omgaan met hoe open je bent voor alle energieën van het leven? Dan is deze class iets voor jou! Meer info en aanmelden via website Merlijn: www. handsonaccess.nl

4-daagse Access Foundation Class 30 april t/m 2 mei Den Haag met Merlijn Wolsink CF:
Het fundament van de Access Consciousness classes en een logisch vervolg op de Access Bars classes. Zit jij vast in je leven? Weet je niet meer wat je wilt of hoe je het kunt veranderen omdat het uitzichtloos lijkt?Wil jij je losmaken van beperkingen en het leven creëren wat jij wilt leven? Deze 4-daagse class geeft je tools van wat er allemaal mogelijk is. Het ontdoet het fundament van beperkingen van waaruit je altijd dacht te moeten functioneren en leven. In de Foundation Class begin je te ontdekken welke gezichtspunten en visies jou belemmeren en leer je hoe je kunt kiezen om ze te veranderen vanuit ruimte, vragen en keuze ongeacht de situatie. Als je alles zou kunnen kiezen, wat zou dat dan zijn? Deze class biedt je heel veel tools en ook lichaamswerk zodat je het geleerde op een makkelijke manier kunt verwerken en integreren. Data: 28 februari t/m 3 maart 2019 van 10.00-18.00 uur.
Bijdrage 1e deelname: EUR 1400,-, 2e of meerdere keer: EUR 700,- inclusief opnames, manual, certificaat, lunch en gratis lidmaatschap Facebook foundation alumni community van Merlijn. (vastgestelde tarieven wereldwijd door Access Consciousness).

Heb je een Access bars class of een Touch of matrix groepskracht bij mij gedaan? Dan kun je trouwens als je dat leuk vindt, lid worden van mijn gratis besloten facebook groep waar je je vragen kunt stellen, dingen kunt delen met gelijkgestemden en 1x per maand een vraag en antwoord sessie of een afstandssessie ontvangt. Hoe wordt het nog leuker dan dat? ☺

Wil je meer informatie over een van bovenstaande events of een afspraak maken?

Neem een kijkje op mijn website www.innergyforlife.nl, bel 06-41176105 of mail me gerust, ik help je graag verder!

Met een innergieke groet,
Janny Jansen

PS: Heb je trouwens al mijn gratis e-book “hoe voorkom ik een energielek?” met 4 waardevolle tips hoe hier mee om te gaan al gedownload? Ik hoor graag wat je ervan vindt!

 

 

Tijd voor jezelf!

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! Ik organiseer regelmatig trainingen, workshops, bewustzijnsweekenden en bewustzijnsreizen. Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens bij onderstaand aanbod of er iets passends voor je bij zit of bel/mail me dan kijken we samen wat het beste past voor jou.

Workshops en classes

Access Bars Class  21 juli Den Haag en 22 september Zutphen

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Tijdens deze class geef én ontvang je 2 Bars sessies en ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven zowel privé als in je praktijk.
Locatie: 21 juli : Bloom House of Health, Den Haag.

Locatie 22 sept: nntb.

Duur: 1 dag
9.45 uur – 17.30 uur Deelnamekosten bij 1e deelname € 300,= Bij 2e of 3e deelname € 150,=. Bars Class voor kinderen t/m 15 jaar is gratis (met betalende volwassene) Bars Class voor jongeren van 16 en 17 jaar € 150,=

 

Touch of Matrix Groepskracht fast forward 7 juli 2019 Den Haag Voor wie in korte tijd (halve dag) samen met de kracht vd groep zijn of haar systeem wil resetten, blokkades wil oplossen om zelf weer nieuwe of andere keuzes te maken en zo zelf weer aan het roer van het leven te staan ! Ontspanning, inzicht, plezier en je vrijer voelen zijn resultaten van deze dag.

Deze dag is geschikt voor iedereen, zowel bekend als onbekend met Touch of Matrix. Je ontvangt een Touch of Matrix behandeling en je krijgt tools om bij te dragen aan anderen.

Meer info of aanmelden kan via janny@innergyforlife.nl of tel 06-41176105

Locatie: Bloom House of Health, Koninginnegracht 28 in Den Haag
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Prijs: € 65,= inclusief BTW/koffie/thee

Vind je het leuk om deze dag te ervaren en/of heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar janny@innergyforlife.nl of app/bel: 06-41 17 61 05

 

Reizen

De reizen die ik organiseer zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien, weer verbinding met zichzelf, passies en zijn/haar unieke talenten wil ervaren. Onze retraites staan vooral in het teken van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades. Daarnaast zijn ontspanning, humor, plezier en tijd hebben voor jezelf uiteraard belangrijke aspecten! Hoe zou het zijn als je leert en ervaart hoe je je grootste en mooiste wensen waar kunt maken? Daarbij genieten we ook van meditaties, yoga, Touch of Matrix, Access Consciousness en heerlijk eten!

 

Reizen 2019:

meer info volgt binnenkort!

 

Reizen 2018: 

Moving from head to heart 7-daagse retraite van 8 sept t/m 14 sept 2018 in Italië

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd, ontspanning en de dagelijkse stress even los laten? Weer verbinding met jezelf en je gevoel en ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en je ogen weer van stralen? Ga dan met ons mee op deze unieke reis en ontdek de kracht van het bewegen van hoofd naar hart. Een echte verwenweek op een prachtige locatie in Italië met yoga, heerlijk eten, meditatie, ademhalingsoefeningen, ontspanning door inspanning en krachtige bewustzijns- en healing tools als Touch of Matrix en Access consciousness. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om blokkades los te laten, je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer met gemak en liefdevol verbinding te leggen met je hart.

Dagelijks staan er diverse soorten yogalessen, meditaties, sportieve activiteiten, Touch of Matrix en Access Consciousness op het programma. Daarnaast zijn er massages en individuele (coaching) sessies en wandelingen bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad en de wellnessruimte, stilte te ervaren en te genieten van de prachtige omgeving. Tijdens deze retraite verblijf je een week lang in het prachtige Mandali retreat center, boven op een berg met uitzicht op Lago d’ Orta.

Mandali Retreat Center.
Mandali is een prachtig nieuw retraite centrum, gelegen hoog op de rotsen aan de rand van het Lago d’Orta, in Noord Italië. Op slechts één uur rijden van Milaan. Het is een ‘not for profit’ centrum, gebouwd door de Mandali Foundation. Mandali komt van het Sanskriet Mandala, wat cirkel, verbinding en gemeenschap betekent. De architectuur is geïnspireerd op nabijgelegen middeleeuwse Italiaanse dorpjes. Door de hoge ligging en het gebruik van natuurlijke en plaatselijke materialen, zoals marmer en oud hout, ademt het centrum een serene en magische sfeer.
Het centrum biedt ruimte aan 60 gasten in prachtige kamers met uitzicht op het meer of de tuin. De bijgebouwen bestaan uit smaakvol ingerichte kamers en appartementen met pure materialen en aardse kleuren. In het hoofdgebouw is het restaurant met terras, waar drie keer per dag een heerlijke vegetarische maaltijd wordt bereid. De ‘tea corner’ heeft een selectie van diverse Yogi theeën, verse gember/citroen thee, fruit, noten, dadels, gember, citroen en verse munt. Naast de yoga- en meditatieruimte is er ook een stiltekamer en een. Op het stilteterras zijn knusse hoekjes met lounge bedden en zitzakken ingericht om je terug te trekken en in stilte te genieten van het adembenemende uitzicht.
Om de ontspanning en activatie van lichaam en geest te steunen is er veel aandacht besteed en het ontwerp en de inrichting van de spa, met een sauna, stoombad, een zwembad met uitzicht over de bergen en een buiten jacuzzi die uitkijkt over het meer. In de spa zijn tegen betaling diverse massages en behandelingen te boeken.
Het juweel van Mandali is de tempel in hart van het landgoed. Met de grote tempelruimte beneden en de prachtige Maria Dome boven, die wordt verlicht door een handgemaakte glazen kroonluchter uit Venetië.

 

Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We gaan in beweging brengen wat vast zit, zodat je weer flow in je leven én verbinding met jezelf zal ervaren.

Het hele programma is geschikt voor alle niveaus (ook als je nog geen ervaring hebt met yoga, meditatie, touch of matrix en access consciousness).

Dit is een Nederlandstalig retreat. Kamers en volpension worden via de mandali website geboekt www.mandali.org en aanmelding voor het programma gaat via:  wendy@feel-goodcompany.nl   

 

Totaal prijs 7-daags retreat: € 1.110,= – € 1.620,= inclusief alle genoemde activiteiten, maaltijden en wellness

(Deze totaalprijs bestaat uit twee delen nl: kamers /verblijf en het programma. Er zijn div kamertypes van € 510,= tot €1.020,= al naargelang je voorkeur, boek je kamer via www.mandali.org en als je dat gedaan hebt kun je je aanmelden bij wendy@feel-goodcompany.nl voor meer informatie en een hartelijk welkom!)

 

Inclusief:

  • 6 nachten accomodatie in Shared, Single, Double, Premium Rooms or Hermitages
  • Volpension: ontbijt, lunch, diner, onbeperkt fruit, water en thee
  • Vrij gebruik van wellness faciliteiten: sauna, stoombad, jacuzzi, verwarmd zwembad
  • het gehele programma/genoemde activiteiten en begeleiding

 

Niet inbegrepen:

  • Reis naar Mandali Retreat Centre (vlucht naar Malpensa International Airport)
  • Transfers naar en van Mandali Retreat Centre
  • optioneel wijngaardbezoek
  • Individuele sessies (AccesBars, Touch of Matrix, Lifestyle coaching, coachingswandelingen, personal training)
  • Massages en wellnessbehandelingen in het Body Care Center zijn op afspraak bij te boeken)

 

Reizen van en naar Mandali
Vanuit Nederland kun je zeer voordelig (EasyJet plm. €100 retour) naar Milaan Malpensa vliegen wat op ongeveer een uur rijden ligt van Mandali. Mandali heeft een overeenkomst met een lokaal taxibedrijf waarbij je met een groepje medereizigers een taxi of mini-van kunt delen. De kosten bedragen €120* voor een taxi die met drie personen gedeeld kan worden of €150* voor een mini-van die met 8 personen gedeeld kan worden (* enkele reis). Let op dat deze service alleen geldt voor Milaan Malpensa en niet voor de andere vliegvelden van Milaan!

Inschrijven


Transfer heenTransfer retour


MassagesPersonal coachingGolfenBezoek aan wijngaardGeen interesse in genoemde activiteiten

Ervaring van deelnemer moving from head to heart retreat – september 2018

Geweldige ervaring! Veel gedaan en geleerd, wat een fijne week met lieve mensen! wat een prachtige plek om tot rust te komen#❤ Mandali

Ervaring van Martine – juni 2018

De meest boeiende en mooiste reis, de reis naar binnen. Vijf dagen in hoogste contact met jezelf, werken aan jouw eigen Ik. Lachen, huilen, emoties laten vloeien. Loslaten en groeien, inderdaad de mooiste reis van mijn leven. Een heleboel nieuwe vrienden, heel veel warmte, liefde, knuffels, steun geborgenheid, gedragen worden en nog zoveel meer mogen ontvangen en voelen. Letterlijk en figuurlijk lichter worden, een reis die je vele mensen toewenst. Dit alles met een super fantastische groep en Touch of Matrix team. Ik draag jullie allemaal in mijn hart. <3

 

Ervaring van Conny – mei 2016

“Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite deed en ook de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis zou gaan. Ik had al wel 3 Touch of Matrix behandelingen gehad van Janny. Dit heeft mij veel opgeleverd in positieve zin. Ik ben echter blanco de retraite ingegaan.

Op de eerste dag na het ontbijt hebben we na de geleide meditatie in de groep verbinding met elkaar gemaakt. Dit vond ik heel bijzonder, omdat je op deze manier heel snel in contact komt met de andere leden van de groep. Hierdoor voelde ik mij veilig en gezien. De sfeer ademde vertrouwen uit en ik voelde me  gesteund door de groep en kon hierdoor mee in het proces. Gaandeweg durfde ik ook meer ondersteuning te geven en op een gegeven moment voelde het ook heel normaal en vertrouwd om echt mee te doen.

De yoga was ondanks het vroege tijdstip heerlijk om te doen. De yoga staat ook in het teken van het thema van de dag, net als de meditatie. Op deze manier zit je al vrij diep in het thema wanneer Touch of Matrix begint en kunnen er aardig wat processen op gang komen.

De vrije middagen waren heerlijk, er waren workshops en uitjes georganiseerd, waaronder een wijnproeverij en middagje strand, maar je kan ook heerlijk wandelen in de omgeving. 

De locatie en de verzorging door de Bed & Breakfast was grandioos! Het eten heerlijk en de eigenaresse en de medewerkers gezellig en goedlachs.

Ik ben heel erg blij dat ik deze retraite heb mogen meemaken en ik ben Günther en Ria, Janny, Dennis en Elske (yogadocent) dankbaar voor de ervaring. De retraite heeft veel in mij losgemaakt en ik durf te stellen dat ik meer mezelf ben geworden.

 

Ervaring van Bianca – september 2016

De Touch of Matrix najaarsretraite was mijn allereerste retraite, die ik vrij last minute geboekt heb.

Na een periode van twijfel kwam er een signaal, waardoor het duidelijk werd dat het echt de bedoeling is om te gaan en wat ben ik blij dat ik naar dat signaal heb geluisterd!

 

Ik heb voor de retraite 2 Touch of Matrix behandelingen mogen ontvangen, dus was vrij nieuw op dit gebied. Ik rolde van de ene verbazing in de andere verbazing en ben echt heel enthousiast geraakt over deze techniek. Ik heb mooie processen beleefd en mogen bijdragen aan mooie processen van anderen, in een hele liefdevolle veilige setting.

 

Vooral dat laatste is voor mij belangrijk en ik vind dan ook zo dankbaar dat ik tijdens deze retraite heb geleerd en ervaren dat loslaten ook heel licht kan zijn. Kan me nog goed herinneren dat ik keek naar de vlonder waar de anderen nog in proces waren en ik de schoonheid zag van het loslaten en de liefde die daar de stuwende kracht achter was.

 

Ik heb mijn zachte kant hier mogen omarmen en me bewust geworden dat dit mijn kracht is. Dat ik ook nog antwoord kreeg op mijn prangende vraag en zeker hoe, was een prachtig cadeau <3.  Dit allemaal in een prachtige omlijsting met yoga in de ochtend, mooie meditaties en prachtige teksten en muziek bij het avondeten. En natuurlijk niet te vergeten de waanzinnig lekkere maaltijden en de prachtige locatie en liefdevolle verzorging door de mensen van 123ole

 

Wil je jezelf een geweldig mooi cadeau geven, ga dan mee op één van de volgende retraites!!

 

Günther, Ria, Janny en Dennis ik draag jullie een warm  <3 toe en hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwennen met deze geweldige retraites. Dank dank dank…..veel liefs Bianca

 

Ervaring van Sandra – september 2016

Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke TOM retraite in Spanje!

Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de TOM bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken, van het lachen!  Het was zo fijn!

Bedankt lieve mensen! X Sandra van Seters

 

Ervaring van Olga – september 2016

Ik wilde graag eens een retraite meemaken. Mijn wens was: alle ballast (waar ik last van had, ook in mijn werk) die ik gedurende mijn leven heb opgelopen kwijt te raken. Verder had ik geen enkele verwachting. De kennismaking met de Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, ook met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven. En ik ook in mijn werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Tel daarbij op het geweldige onderkomen met het meest fantastische eten ooit. Ik raad het iedereen aan die een effectieve methode zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. De mensen van Touch of Matrix zijn stuk voor stuk kanjers 🙂

Hartelijke groet, Olga