Over mij

Hi lief medemens, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Als Life & Health coach en ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, groei/persoonlijke ontwikkeling en bewustwording te maken heeft. Daarnaast ben ik ook dol op dansen, reizen, sushi en natuurlijk op Dennis, mijn lieve man waarmee ik al ruim 22 jaar lief en leed samen deel.

 

 

– MIJN VERHAAL –

Al mijn hele leven ben ik bezig met gezondheid, voeding en bewustzijn. Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam. Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een zoektocht naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Mijn zoektocht naar kennis over heling door voeding, homeopathie en bewustzijn is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Ondertussen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Deze zoektocht is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

Het mens zijn heeft mij altijd gefascineerd, het fascineert mij te ontdekken wie iemand is in de meest pure vorm, vaak met een zware rugzak bij zich dragend die tijdens het leven kan ontstaan. Van deze fascinatie voor het mens zijn en van mijn interesse voor gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn heb ik mijn werk gemaakt.

Sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk Innergy for Life. Eerst gestart na een studie van 6 jaar als klassiek homeopaat, later uitgebreid met vele andere studies zoals psychologie, voedingsleer, primordial sound meditatie, Access Consciousness en Touch of Matrix. Het valt mij telkens weer op hoezeer bovenstaande geneeswijzen/bewustzijnsmethoden je leven in een stroomversnelling brengen en hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam en geest wordt geactiveerd en versterkt.

Ik word blij als ik mensen op ontdekkingsreis zie gaan en dan de rugzak van beperkende overtuigingen en patronen afgooien. Bewust worden dat ze anders kunnen kiezen en groeien tot wie ze werkelijk in essentie zijn. Meer rust, ruimte, lichtheid en vrijheid tot gevolg, hoe mooi is dat!?

 

 

MIJN MISSSIE: Het is mijn passie en missie om jou te inspireren en te empoweren en te laten zien en ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent! En dat je veel meer kunt creëren als dat je nu denkt! Met als resultaat meer plezier, lichtheid, een leuker leven en lekkerder in je vel en gezondheid!

 

Wat heb ik zoal gedaan aan opleidingen etc.?

 • Opleiding Register Homeopaat aan de School voor Homeopathie (2007)
 • Masterclass homeopathie aan het Hahnemann Instituut (2008);
 • Inleiding in de psychologie bij Open Universiteit (2009)
 • Seduction of Spirit bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Journey into healing bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Opleiding Primordial Sound Meditation Instructor bij The Chopra Center in de VS (2011);
 • Opleiding Cease therapeut van Tinus Smits (2012);
 • Seduction of Silence bij The Chopra Center in de VS (2013);
 • Kinderen en homeopathie, Didier Grandgeorge (2014);
 • Hart- en Vaatziekten Nutriphyt Gabriel de Vriendt (2014);
 • Masterclass Summoning the Sacred olv Jean Houston bij The Chopra Center in de VS (2014);
 • Opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie bij NCOI (2014)
 • Opleiding Detoxcoach bij Jacqueline van Lieshout (2015);
 • Lichter Leven Coach opleiding Bridgeman
 • Opleiding Medische Basiskennis II aan de School voor Homeopathie (2016)
 • Opleiding Touch of Matrix (A)  therapeut en examinator bij Touch of Matrix (2016).
 • Access Bars facilitator bij Access Consciousness (2018)
 • ESB en SOP (bodyprocessen) bij Dr. Dain Heer/Access Consciousness (2018)
 • 3-daagse Access Body Class bij Anthony Mattis (2019)
 • training opstellingen bij Hylke Bonnema (2019)

Om mijn kennis continue op peil te houden volg ik met grote regelmaat seminars, trainingen en masterclasses van nationaal en internationaal bekende leraren zoals Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Davidji, Wayne Dyer, Benthino Massaro, Hylke Bonnema, Gunther de Jong, Gary Douglas en Dr. Dain Heer.