vrolijke voetjes!

Het is alweer 5 jaar geleden dat ze bij mij in de praktijk kwam. Emotioneel neemt ze nu opnieuw contact met me op. Ze heeft het gevoel het leven niet meer aan te kunnen. Voelt zich gefragmenteerd. Over-emotioneel. Voelt zich verloren. Teveel zorgen op teveel levensgebieden. Uitgeput. Gevoel dat ze alles alleen moet doen, niemand is er voor mij. Ze ervaart teleurstelling, onmacht, woede en verdriet. Moeite om haar grenzen aan te geven en te bewaken en daar is van jongsaf aan al meerdere malen overheen gegaan. Ook haar moeder had soortgelijke ervaringen. Alle basis is weg. Haar hoofd zit voel en ze ervaart een brandend gevoel in haar maag. Ze wil graag weer een aantal sessies omdat het de vorige keren haar ook goed heeft geholpen. We spreken af dit online te doen, dat geeft haar meer rust, ook in verband de zorg voor haar dochtertje.

Ze wil graag een zachter, veilig en gezonder lijf. Er voor zichzelf kunnen zijn. Weer een stevigere basis en helder hebben wat zij wil. Meer eenheid en heelheid. Kunnen zijn met haar gevoelens en emoties, het er te laten zijn zonder ertegen te vechten. Moment dat we het gesprek hebben, komt het (energetische) proces al op gang. Daarna doe ik de behandeling op afstand en hebben we na afloop nog even contact.

Ze voelt zich rustiger, alsof alles meer geïntegreerd is. De woede naar haar vader en andere mannen kwam naar boven maar ze kon het er meer laten zijn. We spreken af dat de volgende sessie over 10 dagen is en dat ze vantevoren contact kan opnemen als het nodig is. Bij de tweede sessie laat ze weten dat ze zich een stuk lichter voelt. Haar hoofd voelt vrij, de band die er maanden omheen zat is weg. Ook haar lichaam voelt vrijer, de spanning die ze ook hier maandenlang ervaarde is weg. Haar omgeving voelt nog wel als een gevecht, en daar gaan we nu mee aan de slag.

Ze wil zich nog meer vrij zijn, meer lichtheid en plezier in die stevige basis. Ruimte maken om samen met haar dochter leuke dingen te doen. Meer samen de wereld in en meer zichzelf ontwikkelen! Na de sessie hebben we nog even contact en ze vertelt met een grote lach dat ze zichzelf zag als meisje stevig in deze wereld lopen met vrolijke voetjes en daar wordt ze zo vrolijk van! Ik geef haar de tip om dit beeld vast te houden de komende tijd en bij elke stap bewust te stappen met deze vrolijke voetjes :-).

Na een week komt ze voor de laatste sessie terug. Haar dochter had al een paar keer tegen haar gezegd dat ze veel vrolijker was en was daar heel blij mee! Ook voelt ze zich rustiger en daadkrachtiger. Ze staat op het punt belangrijke beslissingen te nemen en hierin voelt ze zich nu veel zelfverzekerder, geaard en sterker in! En die vrolijke voetjes…die houdt ze erin!

Deel dit bericht