1 op 1 sessies

Tijdens een 1 op 1 sessie in de praktijk gaan we samen aan de slag met jouw specifieke klachten, thema’s en verlangens. Ik begeleid je om je oude belemmerende gedachten, overtuigingen, patronen en blokkades te doorbreken.

Doordat je deze gedachten en blokkades doorbreekt, komt er ruimte en verbinding met jezelf, jouw eigen wijsheid en innerlijk weten. Hoe zou het zijn om weer vrijheid, authenticiteit, geluk en energie te ervaren en je mooiste leven te leven?

Veel van ons gedrag en uiteindelijke thema’s en lichamelijk, emotionele of mentale klachten worden gestuurd door ons onbewuste. Vaak ben je je niet eens bewust hoe of wat je iets doet en gaan de dingen op de automatische piloot. Deze onbewuste overtuigingen en patronen kunnen dat wat we werkelijk willen belemmeren, met vaak jarenlange frustratie, en lichamelijke, emotionele en mentale klachten als gevolg.  

Integreren in je dagelijks leven

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en de veranderingen zo effectief mogelijk te integreren in je dagelijks leven heb ik een aantal programma’s ontwikkeld. Deze programma’s zijn gebaseerd op 5 bewezen effectieve stappen : 

1. het lokaliseren van oude of terugkerende blokkades, trauma’s, patronen en ongemak.

2. Deze oude patronen oplossen door middel van een unieke methode waarbij je uit je hoofd gaat en weer verbinding maakt met je hartsbewustzijn en essentie. Vanuit hier kunnen de blokkades makkelijk opgelost worden. 

3. Verder vormgeven, veranderen en creëren van je leven zoals jij dit wilt.

4. Verankeren en integreren in je dagelijks leven

5. Behouden van een vrijer, gezonder en gelukkiger leven!

Elk programma bevat een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en sessies van anderhalf uur. Deze sessies plannen we in met tussenpozen van 2 – 3 weken. Dit is nodig om je goed te kunnen begeleiden en de veranderingen te integreren. Tussendoor hebben we indien nodig nog mail of telefonisch contact en je krijgt tips en adviezen mee die je thuis kunt toepassen. Wat zijn de programma’s?

1: kort en krachtig!

Tijdens dit programma gaan we samen aan de slag om in vrij korte tijd je blokkades en patronen te doorbreken. Wat is er inbegrepen?

 • een gratis telefonisch kennismakingsgesprek
 • 5 live sessies 1 op 1 in de praktijk van anderhalf uur
 • 9 uur coaching
 • clearings
 • lichaamswerk
 • energiewerk
 • affirmatie/meditatie/healing opname speciaal voor jou op maat specifiek op jouw thema/behoefte die je thuis tussen de sessies door kunt luisteren om zo de veranderingen nog beter te integreren
 • nazorg online gesprek na einde programma

Tarief: EUR 900,= Betaling in termijnen mogelijk

 

2. Levensgeluk in je dagelijks leven

Hoe zou het zijn om (weer) gelukkig te zijn met jezelf en je leven? Wat is geluk eigenlijk? En wat is dit voor jou? Hoe ga je dit bereiken, ook als er moeilijke tijden in je leven zijn? En hoe blijf je dan bij jezelf en behoud je je energie?

Tijdens dit programma ga je ontdekken wat geluk is voor jou en hoe je dit stap voor stap kunt ervaren en behouden! Dit programma is inclusief:

 • een gratis telefonisch kennismakingsgesprek
 • 7 live sessies 1 op 1 in de praktijk van minimaal anderhalf uur
 • 1 weekend live 1 op 1 inclusief 2 lunches 
 • totaal 23 uur coaching
 • clearings
 • lichaamswerk
 • energiewerk
 • affirmaties op maat
 • meditatie/healing opname speciaal voor jou op maat om thuis tussen de sessies te luisteren en de veranderingen nog beter te integreren
 • online nazorg gesprek via zoom na afloop programma

 

Tarief: EUR 2250,=Betaling in termijnen mogelijk

Losse sessies na een programma zijn ook mogelijk in overleg. Het soort sessie wordt in overleg op maat aangepast.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is verschillend naar wens en wat er nodig is. De ervaring leert dat er gemiddeld per thema 3 – 5 sessies nodig zijn om blokkades en oude patronen los te laten. Wil je blijvende veranderingen, meer integreren in je dagelijks leven en je gelukkiger voelen met jezelf en je leven? Dan zijn er vaak meer coachingssessies nodig, al naar gelang jouw vitaliteit, commitment en het soort thema.

De ervaring leert dat veel clienten het fijn vinden om vaker te komen, preventief of voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling en als levensstijl voor het ervaren en behouden van een lichter en gelukkiger leven.

Tot 1 oktober 2020 zijn losse sessies Access Bars, Access Body Process, Access Energetic facelift,  Touch of Matrix, Coaching of homeopathie ook nog mogelijk. Meer hierover lees je onderaan deze pagina. 

Vanaf 1 oktober zal ik bovengenoemde sessies alleen nog geïntegreerd in een programma op maat aanbieden omdat dit bewezen beter resultaat en voldoening geeft dan af en toe een losse behandeling. Losse sessies zijn nog wel mogelijk na een programma of als je al eerder bewustzijns- en energiewerk bij mij hebt gedaan.

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW, tips en adviezen voor thuis en tussen de sessies door 1x email /app contact indien nodig.

Access consciousness sessies

Access Bars™ sessie

Wat is nou precies een ACCESS BARS™ SESSIE?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? 

Access® Body process sessie

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Access® Energetic Facelift sessie

Access Energetic Facelift: De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.  

Je kunt kiezen voor een sessie van 50 – 60 minuten of een sessie van 75 – 90 minuten . 

Tarieven

Tarief: € 100,= voor een sessie van 50 – 60 minuten.

Tarief: € 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Access® Coaching & Clearing sessie

Slapeloosheid en maar blijven malen…Ken je dit? Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor er meer rust in je hoofd komt, je mindset verandert, dingen helderder worden en inzichten ontstaan. Deze sessies zijn zowel live 1 op 1 in de praktijk als op afstand via Skype/Zoom vanuit jouw eigen huis mogelijk!

Tarief: EUR 100,= voor een sessie van 50-60 minuten

Een Access Coaching en Clearing Sessie combineer ik ook vaak met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is.

Tarief: 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Touch of Matrix sessie

Last van angsten, onzekerheden of steeds maar terugkerende lichamelijke klachten? Touch of Matrix helpt! Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.
Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Behandeling is mogelijk 1 op 1 live in de praktijk of ook op afstand via Zoom/Skype of telefoon in je eigen huis. 

Tarief: € 100,= voor een sessie van 50 – 60 minuten.

Tarief: € 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Rust in je hoofd sessies

Druk, druk, druk! Herken je dit? Loop je jezelf voorbij en heb je last van stress?  Hoe zou het zijn om in korte tijd,  20 – 30 minuten te ontladen en te ontspannen op een makkelijke en relaxte manier? Dan zijn deze sessies echt iets voor jou! Tijdens het aanraken van een aantal punten op je hoofd die overeenkomen met bepaalde levensgebieden kun je je gedachten, spanning en stress loslaten en de dingen meer van een afstand bekijken ipv dat je er midden in zit. 

Ook uitermate geschikt bij examenvrees, als stressrelease en preventief om burn-out te voorkomen.       

Tarieven:

€ 50,= per losse sessie van 20-30 minuten.

Onderhoudstraject van 4 sessies per maand € 175,= 

Preventie traject 10 sessies in 12 weken: €  400,=

Groepssessies

Heal your Innergy: gedurende 3 sessies van 1x  per week 2 – 2,5  uur, kun je in een groep van maximaal 6 personen een gemeenschappelijk thema/klacht inbrengen en veranderen. Een thema of klacht kan bijvoorbeeld migraine zijn of hooggevoeligheid en is iedere maand verschillend. Het bijzondere van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie die er heerst op dat moment. Daardoor kunnen processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller gaan. Je zult ervaren dat toeval niet bestaat, het thema wat bij de ander speelt, is vaak ook een (h)erkenning bij jou.

Tarieven

Tarief: € 195,= voor 3 sessies van 2 – 2,5 uur.

Aankomende groepssessies
 1. Ontdek je mogelijkheden met Touch of Matrix: gratis intro online

  16 augustus @ 11:00 - 12:30

Homeopathie

Klassieke Homeopathie sessie

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.

Tarieven:

50-60 minuten EUR 120,-

75-90 minuten EUR 175,-

Tarieven zijn inclusief het homeopathisch middel. Homeopathische consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering.