Intensive 1 op 1 sessies

Tijdens een intensive 1 op 1 sessie in de praktijk gaan we samen aan de slag met jouw specifieke klachten, thema’s en verlangens. Ik begeleid je om je oude belemmerende gedachten, overtuigingen, patronen en blokkades te doorbreken.

Doordat je deze gedachten en blokkades doorbreekt, komt er ruimte en verbinding met jezelf, jouw eigen wijsheid en innerlijk weten. Hoe zou het zijn om weer vrijheid, authenticiteit, geluk en energie te ervaren en je mooiste leven te leven?

Veel van ons gedrag en uiteindelijke thema’s en lichamelijk, emotionele of mentale klachten worden gestuurd door ons onbewuste. Vaak ben je je niet eens bewust hoe of wat je iets doet en gaan de dingen op de automatische piloot. Deze onbewuste overtuigingen en patronen kunnen dat wat we werkelijk willen belemmeren, met vaak jarenlange frustratie, en lichamelijke, emotionele en mentale klachten als gevolg.  

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik een aantal trajecten ontwikkeld gericht op diverse thema’s en klachten. Deze levensthema’s betreffen: energie/werk/relaties: 

  1.  Van hooggevoelig naar hoogbewust, weer in je kracht! Heb je last van hooggevoeligheid, angsten, onzekerheden. Ben je moe, heb je last van lichamelijke ongemakken en ben je de verbinding met jezelf kwijt? Wil je weer plezier, balans, energie en zingeving in je leven ervaren? Dan is dit traject iets voor jou!
  2.  Leef je talent:  Sta je op een kruispunt in je leven en je werk? Wil je graag je passies en talenten vinden en leven? Erachter komen wat je levensdoel is? Weer met plezier werken? Kies dan dit traject!
  3.  In harmonie en verbinding met jezelf en anderen: Verlies je jezelf in relaties? loop je steeds tegen dezelfde valkuilen aan? Speelt familie en generaties een rol? Wil je andere keuzes maken als je ouders? Je verbinden met jezelf en anderen in vertrouwen en met gemak? Dan kan dit traject jou helpen!

Je kiest dat traject wat het beste bij jouw thema en klachten past. Een combinatie van bovenstaande is ook mogelijk. Kom je er niet helemaal uit, dan kunnen we het daar over hebben tijdens ons kennismakingsgesprek.

Elk traject bevat een gratis telefonisch kennismakingsgesprek en 3 sessies van 75-90 minuten. Deze sessies plannen we in met tussenpozen van ongeveer 2 weken. Tussendoor hebben we indien nodig nog mail of telefonisch contact en je krijgt tips en adviezen mee die je thuis kunt toepassen. 

Tarief: EUR 450,= 

Losse sessies na een traject zijn ook mogelijk. Het soort sessie wordt persoonlijk op maat aangepast.

Tarief: EUR 150,= 

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dat is verschillend naar wens en wat er nodig is. De ervaring leert dat er gemiddeld 3 – 5 sessies nodig zijn, al naar gelang jouw vitaliteit, commitment en het soort thema.

Veel clienten vinden het fijn om vaker te komen, preventief of voor persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. 

Een losse sessie Access Bars, Access Body Process, Access Energetic facelift,  Touch of Matrix, Coaching of homeopathie is  ook mogelijk. Meer hierover lees je onderaan deze pagina

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW, tips en adviezen voor thuis en tussen de sessies door 1x email /app contact indien nodig.

Access consciousness sessies

Access Bars™ sessie

Wat is nou precies een ACCESS BARS™ SESSIE?

Access Bars is een makkelijke en subtiel diepwerkende methode die nuttig is voor het verminderen van stress, depressie, angsten en ideaal voor het stoppen van het “malen” in je hoofd. Het kan je slaap verbeteren, voor ADD en ADHD, bij kinderen voor examens. 

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Of zoals een cliënt het onlangs omschreef: “ik heb meer afstand van mijn gedachten en emoties, ik ben ze niet, ik ervaar ze totaal anders”. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? 

Access® Body process sessie

Wat zijn Access® Body Processen en hoe werkt het?

Access Consciousness heeft meer dan 50 lichaamsprocessen ontdekt die het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen vrijmaken. Ervaringen uit het verleden worden vaak opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen allerlei klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit tot (sneller) herstel en te veranderen.

Access® Energetic Facelift sessie

Access Energetic Facelift: De Energetische Facelift van Access Consciousness is een manier van verjongen zónder botox, chirurgische ingrepen of andere medische niet natuurlijke ingrepen. Hoe wordt het nog makkelijker dan dit?

De energetische facelift gezichtsbehandeling is een fantastische manier om het gezicht te verjongen en het vertoon van veroudering terug te draaien. Tijdens deze behandeling plaats ik mijn handen op je gezicht, hals en borst. Het is een energetische methode, geheel pijnloos, en meestal voel je je tijdens en na de behandeling direct ontspannen. Je ligt tijdens deze behandeling gekleed op een massagetafel – draag kleding die de hals niet bedekt.  

Je kunt kiezen voor een sessie van 50 – 60 minuten of een sessie van 75 – 90 minuten . 

Tarieven

Tarief: € 100,= voor een sessie van 50 – 60 minuten.

Tarief: € 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Access® Coaching & Clearing sessie

Slapeloosheid en maar blijven malen…Ken je dit? Er zijn van die tijden dat je cirkeltjes in je hoofd blijft draaien en er zelf niet uitkomt, hoe hard je ook je best doet. Als je bovenop je eigen berg zit is het vaak lastig om de dingen op te lossen van jezelf. Soms heb je dan even iemand anders nodig om de dingen in een ander perspectief te zien! Tijdens een coachingsgesprek en een verbale energie clearing sessie doen we een energetische schoonmaak van de mentale en gevoelsmatige blokkades waardoor er meer rust in je hoofd komt, je mindset verandert, dingen helderder worden en inzichten ontstaan. Deze sessies zijn zowel live 1 op 1 in de praktijk als op afstand via Skype/Zoom vanuit jouw eigen huis mogelijk!

Tarief: EUR 100,= voor een sessie van 50-60 minuten

Een Access Coaching en Clearing Sessie combineer ik ook vaak met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Proces Sessie, zodat ook je lichaam meegaat in de verandering. Daarnaast krijg je tips en tools om hier thuis verder mee aan de slag te gaan, zodat de verandering blijvend is.

Tarief: 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Touch of Matrix sessie

Last van angsten, onzekerheden of steeds maar terugkerende lichamelijke klachten? Touch of Matrix helpt! Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en updaten doet voor een computer! Helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken zonder langdurig te hoeven graven naar de oorzaak van de klachten.
Het is een eenvoudige en moderne complementaire bewustzijnsmethode om je gezondheid te behouden (preventief) en/of weer gezond te worden. Breed inzetbaar voor herstel van lichamelijke, mentale en emotionele klachten alsmede thema’s als het vinden van je passie, loopbaan, familiethema’s, verlies, persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer. Behandeling is mogelijk 1 op 1 live in de praktijk of ook op afstand via Zoom/Skype of telefoon in je eigen huis. 

Tarief: € 100,= voor een sessie van 50 – 60 minuten.

Tarief: € 150,= voor een sessie van 75 – 90 minuten.

Rust in je hoofd sessies

Druk, druk, druk! Herken je dit? Loop je jezelf voorbij en heb je last van stress?  Hoe zou het zijn om in korte tijd,  20 – 30 minuten te ontladen en te ontspannen op een makkelijke en relaxte manier? Dan zijn deze sessies echt iets voor jou! Tijdens het aanraken van een aantal punten op je hoofd die overeenkomen met bepaalde levensgebieden kun je je gedachten, spanning en stress loslaten en de dingen meer van een afstand bekijken ipv dat je er midden in zit. 

Ook uitermate geschikt bij examenvrees, als stressrelease en preventief om burn-out te voorkomen.       

Tarieven:

€ 50,= per losse sessie van 20-30 minuten.

Onderhoudstraject van 4 sessies per maand € 175,= 

Preventie traject 10 sessies in 12 weken: €  400,=

Groepssessies

Heal your Innergy: gedurende 3 sessies van 1x  per week 2 – 2,5  uur, kun je in een groep van maximaal 6 personen een gemeenschappelijk thema/klacht inbrengen en veranderen. Een thema of klacht kan bijvoorbeeld migraine zijn of hooggevoeligheid en is iedere maand verschillend. Het bijzondere van een groep is dat je enorm kunt profiteren van de collectieve energie die er heerst op dat moment. Daardoor kunnen processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller gaan. Je zult ervaren dat toeval niet bestaat, het thema wat bij de ander speelt, is vaak ook een (h)erkenning bij jou.

Tarieven

Tarief: € 195,= voor 3 sessies van 2 – 2,5 uur.

Aankomende groepssessies
  1. ontdek je mogelijkheden met Access Bars: gratis intro

    2 juni @ 19:00 - 21:00

Homeopathie

Klassieke Homeopathie sessie

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen.

Wat is homeopathie eigenlijk?
Homeopathie is een natuurlijke geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Een homeopathische behandeling heeft als doel het evenwicht te herstellen zodat je weer in balans komt en blijft en je steeds beter gaat voelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen in elke levensfase.

Tarieven:

50-60 minuten EUR 120,-

75-90 minuten EUR 175,-

Tarieven zijn inclusief het homeopathisch middel. Homeopathische consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering.