Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Touch of Matrix groepskracht

27 maart @ 10:00 - 13:30

€69,00
Heb je al weleens van Touch of Matrix gehoord maar nog niet zo helder hoe dat nou werkt? En wil je het zelf eigenlijk eens ervaren? Dat kan! Op veler verzoek organiseer ik op 27 maart weer een Touch of Matrix Groepskracht/groepsmatrix.
Wat kun je verwachten? Hieronder een ervaring van een van de deelnemers:
” De kennismaking met Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven en in je werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Ik raad het iedereen aan die een effectieve manier zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. “
Ook ervaren? Dat kan!
Investering voor deze dag is € 69,= incl btw, koffie/thee en tweets/snacks.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
10:00 - 13:30
Kosten:
€69,00
Evenement Categorie:

Organisator

Innergy for life

Locatie

Den Haag
Den Haag, Nederland + Google Maps