Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis 3-daagse challenge: Ruimte! van hectisch en druk naar rust en harmonie

7 januari @ 19:30 - 20:30

Gratis

Gratis 3-daagse online challenge waarin we op verschillende levensgebieden ruimte gaan creëren…ruimte in je omgeving, je spullen, denk aan kleding, boeken bijvoorbeeld maar ook ruimte in je hoofd, je lijf, werk, in relaties/sociale contacten en wat denk je van digitale ruimte zoals gebruik van internet en social media?

Want dat wat nu ruimte inneemt in je leven, past dat nog bij wie je NU bent?

Hoe zou het zijn om ruimte te maken voor dat wat nu wel of beter bij je past? En hoe pak je dit aan?

Tijdens deze challenge ontvang je iedere dag een mail met tips, inspiratie, inzichten middels video en huiswerk om zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast ben ik deze keer iedere dag live in een besloten fb groep voor vragen die je vantevoren kunt indienen en verder al wat zich op dat moment aandient.

Het resultaat is heel aangenaam: meer tijd om leuke dingen te doen, tijd voor ontspanning, meer productiviteit en harmonie.

Wil je ook weer lekker meer tijd en energie te hebben voor spelen met je kinderen of kleinkinderen? Of heerlijk naar de sauna, schilderen, dansen of een boek lezen? Dat kan! Kies voor mijn cadeau aan jou en heb straks weer meer energie en tijd over voor dat wat jou ontspanning en energie geeft! Doe mee!

We starten 7 januari, ruimte maken voor een nieuw jaar, hoe leuk is dat! Ben jij erbij?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
7 januari
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

online