Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis 30-daagse clearing calls Zichtbaarheid

1 september 2021 @ 20:00 - 20:30

Gratis

Worstel jij weleens met het thema zichtbaarheid?  Durf en mag jij van jezelf in het licht staan? Wil je dit eigenlijk best graag maar oh jee, die oude blokkades en overtuigingen he…

Hoe zou het zijn dat je meer gemak krijgt met ” zichtbaar” zijn? (voor anderen en jezelf 😉

Spreekt dit jou aan? Meld je dan aan voor de gratis 30-daagse clearing calls mbt dit thema. In de maand september ga ik iedere dag in mijn besloten Facebook groep live en zal ik 30 dagen lang 30x in het Nederlands de clearing mbt zichtbaarheid faciliteren, op verschillende tijden, iedere dag 15 minuten ongeveer. De opname blijft in de groep staan dus kun je er niet bij zijn dan kun je het altijd terugkijken. Ik maak hierbij gebruik van de Access Consciousness clearing statement om oude patronen te transformeren. En.. ontdek dan zelf wat er verandert.

Ik ben zelf al super enthousiast en kan niet wachten om te beginnen! Jij ook? Meld je dan snel aan dan stuur ik je een uitnodiging voor mijn Facebook groep en zie je 1 september!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
1 september 2021
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Innergy for life

Locatie

online