Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Energetic Facelift Class: durf jezelf te (laten) zien

22 augustus 2021 @ 10:30 - 17:30

€190,00 – €380,00

Hoe zou het zijn om jezelf te (laten) zien? En om blokkades die dit verhinderen op een zachte manier los te laten? En je innerlijke en uiterlijke schoonheid te omarmen?

Deze energetische facelift class is een prachtig en eenvoudig lichaamsproces van Access Consciousness waarmee vastgezette energieen welke te maken hebben met zien en gezien worden, vermoeidheid, stress, veroudering en veroordeling verdwijnen. Hierdoor ontstaat er weer ruimte in het lichaam voor balans, zachtheid en vitaliteit. Vaak tekent ons gezicht het eerste bij stress. Gelukkig is hier iets aan te doen, zonder botox, chirurgische of andere medische, niet natuurlijke ingrepen.

Iedereen kan het leren, er is geen ervaring of andere vereisten nodig om te kunnen deelnemen aan deze dag.

Tijdens deze dag geef en ontvang je 2 volledige behandelingen. Je ontvangt een handleiding en een voorbeeld kaart hoe je de Energetische Facelift kunt geven, zodat je het later altijd nog terug kunt vinden en nakijken. Je ontvangt tevens een certificaat waarmee je dit prachtige lichaamsproces ook aan anderen kunt geven, in je gezin of bijvoorbeeld in je praktijk of schoonheidssalon.

 Investering voor deze dag:

1e deelname: 380,= Euro inclusief, koffie/thee, BTW en alle materialen

50% korting bij herhaling

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
22 augustus 2021
Tijd:
10:30 - 17:30
Kosten:
€190,00 – €380,00
Evenement Categorie:

Organisator

Innergy for life

Locatie

Den Haag
Den Haag, Nederland + Google Maps