Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Energetic Facelift Class

30 oktober 2022 @ 10:00 - 17:00

€190,00 – €380,00

Wat zou liefde voor jezelf doen? Hoe zou het zijn om je innerlijke en uiterlijke schoonheid te omarmen? Jezelf weer te (laten) zien? En om blokkades die dit verhinderen op een zachte manier los te laten? Voel je ja, dat wil ik wel? Dan is de energetic facelift class wat voor jou!

Deze energetische facelift class is een ontspannend en eenvoudig lichaamsproces van Access Consciousness waarmee vastgezette energieeen welke te maken hebben met vermoeidheid, stress, veroudering en veroordeling verdwijnen. Hierdoor ontstaat weer ruimte in het gezicht en lichaam voor balans, zachtheid en vitaliteit. Vaak tekent ons gezicht als eerste bij stress. Gelukkig is hier iets aan te doen zonder botox, chirurgische of andere medische, niet natuurlijke ingrepen.

Iedereen kan het leren, er is geen ervaring of andere vereisten nodig om te kunnen deelnemen aan deze dag.

Lees hier meer over de energetic facelift: https://www.innergyforlife.nl/sessies-live-en-online/

Tijdens deze dag geef en ontvang je 2 volledige behandelingen. Je ontvangt een handleiding en een voorbeeld kaart hoe je deze facelift kunt geven zodat je het later altijd kunt nakijken. Tevens ontvang je een certificaat waarmee je dit prachtige lichaamsproces ook aan anderen kunt geven in je gezin of in je praktijk of schoonheidssalon. Investering voor deze dag: 380,= euro inclusief BTW, koffie/thee/water en alle materialen. Als je deze class herhaalt krijg je 50% korting.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€190,00 – €380,00
Evenement Categorie:

Organisator

Innergy for life

Locatie

Den Haag eo