retraites

Trainingen, workshops & Reizen

Tijd voor jezelf!

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! Ik organiseer regelmatig trainingen, workshops, bewustzijnsweekenden en bewustzijnsreizen. Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens bij onderstaand aanbod of er iets passends voor je bij zit of bel/mail me dan kijken we samen wat het beste kan passen voor jou.

Workshops en classes

 

Access Bars Class 25 nov 2018 en 20 januari 2019  Den Haag

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Tijdens deze class geef én ontvang je 2 Bars sessies en ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven zowel privé als in je praktijk.
Locatie: Bloom House of Health, Den Haag. Duur: 1 dag
9.45 uur – 17.30 uur Deelnamekosten bij 1e deelname € 300,= Bij 2e of 3e deelname € 150,=. Bars Class voor kinderen t/m 15 jaar is gratis (met betalende volwassene) Bars Class voor jongeren van 16 en 17 jaar € 150,=

 

Access Foundation Class met Merlijn 7 – 10 december 2018
Maak je los van beperkingen en creëer het leven wat jij wilt leven.
Wil jij er bij zijn? Meld je aan!

Access Foundation Class – Den Haag


Wat is de Access Foundation Class?
Deze Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven, alsof je geen andere keuze hebt!
Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is.
De Foundation Class creëert een besef van de fundering van bewustzijn dat je nog niet in je leven gebruikt hebt en het geeft je de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen waartoe je nog niet eerder in staat was om ze te kiezen.
Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven, wordt het gemakkelijk om wat dan ook te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit een mate van on-bewustzijn of anti-bewustzijn. Dus wat zou je hiervoor anders kunnen kiezen?
Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.
Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?
Access Foundation
Data: 07 – 10 dec. 2018
Locatie: Bloom – House of Health, Den Haag
Tijd: 10.00 – 18.00 uur dagelijks
Investering in jou: €1400,- (herhaling binnen een jaar 50%)
Pre-requisites Foundation: Access Bars®
Voor meer info of aanmelden:

Access Foundation Class – Den Haag

 

Touch of Matrix Groepskracht fast forward Den Haag 1 februari 2019 Voor wie in korte tijd (halve dag) samen met de kracht vd groep zijn of haar systeem wil resetten, blokkades wil oplossen om zelf weer nieuwe of andere keuzes te maken en zo zelf weer aan het roer van het leven te staan ! Ontspanning, inzicht, plezier en je vrijer voelen zijn resultaten van deze dag.

Deze dag is geschikt voor iedereen, zowel bekend als onbekend met Touch of Matrix. Je ontvangt een Touch of Matrix behandeling en je krijgt tools om bij te dragen aan anderen.

Meer info of aanmelden kan via janny@innergyforlife.nl of tel 06-41176105

Locatie: Bloom House of Health, Koninginnegracht 28 in Den Haag
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Prijs: € 65,= inclusief BTW/koffie/thee

Vind je het leuk om deze dag te ervaren en/of heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar janny@innergyforlife.nl of app/bel: 06-41 17 61 05

 

InTouch with yourself Den Haag 15, 22 februari en 1 maart 2019 Special Class voor therapeuten en coaches: 
Sta jij als therapeut altijd klaar voor anderen? Is het nu tijd voor jezelf? Waar loop je allemaal tegenaan in je praktijk? Verbinding, energiemanagement en omgang met cliënten staan centraal in deze class. We maken tijdens deze middagen gebruik van de tools van Touch of Matrix, Access Consciousness,  meditatie en mijn eigen ervaring. Energetisch opruimen en loslaten van blokkades, meer ruimte en energie, plezier en je vrijer voelen zijn resultaten van deze dag!

Locatie: Bloom House of Health, Koninginnegracht 28 in Den Haag.
Investering in jezelf € 195,= inclusief BTW, koffie/thee
alle dagen van 13.30 uur – 16.30 uur

 

Growing Young 27 januari, 17 februari en 17 maart in Den Haag
Find your inner youth and sparkle like never before!
(for english, scroll down!)
Ben jij iemand die altijd op zoek is naar het allernieuwste op het vlak van verjonging , maar dan wel op een natuurlijke manier? Dan is deze dag echt wat voor jou! Janny Jansen en Elenoor Meijer nemen je mee in een wereld vol innovatieve en baanbrekende mogelijkheden op het vlak van verjonging en wellness. Met hun jarenlange achtergrond als experts op het vlak van body, life en health organiseren zij nu deze Growing Young dag.
27 januari 2019 van 13.00 uur tot 16.30 uur

eerstvolgende data : 17 februari en 17 maart 2019
BLOOM House of Health- Koninginnegracht 28 Den Haag
89 euro incl. koffie, thee en growing young goodies.
Voor info en aanmelden:
janny@innergyforlife.nl
ENGLISH
Are you the one that is always looking for the newest and most innovative things when it comes to staying young? In a natural way? Then this day might just be something for you! Janny Jansen and Elenoor Meijer take you on a journey where they will share the most innovative and breathtaking methods in the area of youth, consciousness and wellness. With their long background as experts on body, life and health they are now organizing this special Growing Young Day.
Date: January 27th
BLOOM House of Health- The Hague
89 euro incl.coffee, tea and growing young goodies
To reserve your spot send and email to:
janny@innergyforlife.nl

 

Reizen

De reizen die ik organiseer zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien, weer verbinding met zichzelf, passies en zijn/haar unieke talenten wil ervaren. Onze retraites staan vooral in het teken van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades. Daarnaast zijn ontspanning, humor, plezier en tijd hebben voor jezelf uiteraard belangrijke aspecten! Hoe zou het zijn als je leert en ervaart hoe je je grootste en mooiste wensen waar kunt maken? Daarbij genieten we ook van meditaties, yoga, Touch of Matrix, Access Consciousness en heerlijk eten!

 

Reizen 2018: 

Moving from head to heart 7-daagse retraite van 8 sept t/m 14 sept 2018 in Italië

Verlang jij ook zo naar rust in je hoofd, ontspanning en de dagelijkse stress even los laten? Weer verbinding met jezelf en je gevoel en ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen en je ogen weer van stralen? Ga dan met ons mee op deze unieke reis en ontdek de kracht van het bewegen van hoofd naar hart. Een echte verwenweek op een prachtige locatie in Italië met yoga, heerlijk eten, meditatie, ademhalingsoefeningen, ontspanning door inspanning en krachtige bewustzijns- en healing tools als Touch of Matrix en Access consciousness. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om blokkades los te laten, je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer met gemak en liefdevol verbinding te leggen met je hart.

Dagelijks staan er diverse soorten yogalessen, meditaties, sportieve activiteiten, Touch of Matrix en Access Consciousness op het programma. Daarnaast zijn er massages en individuele (coaching) sessies en wandelingen bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad en de wellnessruimte, stilte te ervaren en te genieten van de prachtige omgeving. Tijdens deze retraite verblijf je een week lang in het prachtige Mandali retreat center, boven op een berg met uitzicht op Lago d’ Orta.

Mandali Retreat Center.
Mandali is een prachtig nieuw retraite centrum, gelegen hoog op de rotsen aan de rand van het Lago d’Orta, in Noord Italië. Op slechts één uur rijden van Milaan. Het is een ‘not for profit’ centrum, gebouwd door de Mandali Foundation. Mandali komt van het Sanskriet Mandala, wat cirkel, verbinding en gemeenschap betekent. De architectuur is geïnspireerd op nabijgelegen middeleeuwse Italiaanse dorpjes. Door de hoge ligging en het gebruik van natuurlijke en plaatselijke materialen, zoals marmer en oud hout, ademt het centrum een serene en magische sfeer.
Het centrum biedt ruimte aan 60 gasten in prachtige kamers met uitzicht op het meer of de tuin. De bijgebouwen bestaan uit smaakvol ingerichte kamers en appartementen met pure materialen en aardse kleuren. In het hoofdgebouw is het restaurant met terras, waar drie keer per dag een heerlijke vegetarische maaltijd wordt bereid. De ‘tea corner’ heeft een selectie van diverse Yogi theeën, verse gember/citroen thee, fruit, noten, dadels, gember, citroen en verse munt. Naast de yoga- en meditatieruimte is er ook een stiltekamer en een. Op het stilteterras zijn knusse hoekjes met lounge bedden en zitzakken ingericht om je terug te trekken en in stilte te genieten van het adembenemende uitzicht.
Om de ontspanning en activatie van lichaam en geest te steunen is er veel aandacht besteed en het ontwerp en de inrichting van de spa, met een sauna, stoombad, een zwembad met uitzicht over de bergen en een buiten jacuzzi die uitkijkt over het meer. In de spa zijn tegen betaling diverse massages en behandelingen te boeken.
Het juweel van Mandali is de tempel in hart van het landgoed. Met de grote tempelruimte beneden en de prachtige Maria Dome boven, die wordt verlicht door een handgemaakte glazen kroonluchter uit Venetië.

 

Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We gaan in beweging brengen wat vast zit, zodat je weer flow in je leven én verbinding met jezelf zal ervaren.

Het hele programma is geschikt voor alle niveaus (ook als je nog geen ervaring hebt met yoga, meditatie, touch of matrix en access consciousness).

Dit is een Nederlandstalig retreat. Kamers en volpension worden via de mandali website geboekt www.mandali.org en aanmelding voor het programma gaat via:  wendy@feel-goodcompany.nl   

 

Totaal prijs 7-daags retreat: € 1.110,= – € 1.620,= inclusief alle genoemde activiteiten, maaltijden en wellness

(Deze totaalprijs bestaat uit twee delen nl: kamers /verblijf en het programma. Er zijn div kamertypes van € 510,= tot €1.020,= al naargelang je voorkeur, boek je kamer via www.mandali.org en als je dat gedaan hebt kun je je aanmelden bij wendy@feel-goodcompany.nl voor meer informatie en een hartelijk welkom!)

 

Inclusief:

  • 6 nachten accomodatie in Shared, Single, Double, Premium Rooms or Hermitages
  • Volpension: ontbijt, lunch, diner, onbeperkt fruit, water en thee
  • Vrij gebruik van wellness faciliteiten: sauna, stoombad, jacuzzi, verwarmd zwembad
  • het gehele programma/genoemde activiteiten en begeleiding

 

Niet inbegrepen:

  • Reis naar Mandali Retreat Centre (vlucht naar Malpensa International Airport)
  • Transfers naar en van Mandali Retreat Centre
  • optioneel wijngaardbezoek
  • Individuele sessies (AccesBars, Touch of Matrix, Lifestyle coaching, coachingswandelingen, personal training)
  • Massages en wellnessbehandelingen in het Body Care Center zijn op afspraak bij te boeken)

 

Reizen van en naar Mandali
Vanuit Nederland kun je zeer voordelig (EasyJet plm. €100 retour) naar Milaan Malpensa vliegen wat op ongeveer een uur rijden ligt van Mandali. Mandali heeft een overeenkomst met een lokaal taxibedrijf waarbij je met een groepje medereizigers een taxi of mini-van kunt delen. De kosten bedragen €120* voor een taxi die met drie personen gedeeld kan worden of €150* voor een mini-van die met 8 personen gedeeld kan worden (* enkele reis). Let op dat deze service alleen geldt voor Milaan Malpensa en niet voor de andere vliegvelden van Milaan!

Inschrijven


Transfer heenTransfer retour


MassagesPersonal coachingGolfenBezoek aan wijngaardGeen interesse in genoemde activiteiten

Ervaring van deelnemer moving from head to heart retreat – september 2018

Geweldige ervaring! Veel gedaan en geleerd, wat een fijne week met lieve mensen! wat een prachtige plek om tot rust te komen#❤ Mandali

Ervaring van Martine – juni 2018

De meest boeiende en mooiste reis, de reis naar binnen. Vijf dagen in hoogste contact met jezelf, werken aan jouw eigen Ik. Lachen, huilen, emoties laten vloeien. Loslaten en groeien, inderdaad de mooiste reis van mijn leven. Een heleboel nieuwe vrienden, heel veel warmte, liefde, knuffels, steun geborgenheid, gedragen worden en nog zoveel meer mogen ontvangen en voelen. Letterlijk en figuurlijk lichter worden, een reis die je vele mensen toewenst. Dit alles met een super fantastische groep en Touch of Matrix team. Ik draag jullie allemaal in mijn hart. <3

 

Ervaring van Conny – mei 2016

“Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite deed en ook de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis zou gaan. Ik had al wel 3 Touch of Matrix behandelingen gehad van Janny. Dit heeft mij veel opgeleverd in positieve zin. Ik ben echter blanco de retraite ingegaan.

Op de eerste dag na het ontbijt hebben we na de geleide meditatie in de groep verbinding met elkaar gemaakt. Dit vond ik heel bijzonder, omdat je op deze manier heel snel in contact komt met de andere leden van de groep. Hierdoor voelde ik mij veilig en gezien. De sfeer ademde vertrouwen uit en ik voelde me  gesteund door de groep en kon hierdoor mee in het proces. Gaandeweg durfde ik ook meer ondersteuning te geven en op een gegeven moment voelde het ook heel normaal en vertrouwd om echt mee te doen.

De yoga was ondanks het vroege tijdstip heerlijk om te doen. De yoga staat ook in het teken van het thema van de dag, net als de meditatie. Op deze manier zit je al vrij diep in het thema wanneer Touch of Matrix begint en kunnen er aardig wat processen op gang komen.

De vrije middagen waren heerlijk, er waren workshops en uitjes georganiseerd, waaronder een wijnproeverij en middagje strand, maar je kan ook heerlijk wandelen in de omgeving. 

De locatie en de verzorging door de Bed & Breakfast was grandioos! Het eten heerlijk en de eigenaresse en de medewerkers gezellig en goedlachs.

Ik ben heel erg blij dat ik deze retraite heb mogen meemaken en ik ben Günther en Ria, Janny, Dennis en Elske (yogadocent) dankbaar voor de ervaring. De retraite heeft veel in mij losgemaakt en ik durf te stellen dat ik meer mezelf ben geworden.

 

Ervaring van Bianca – september 2016

De Touch of Matrix najaarsretraite was mijn allereerste retraite, die ik vrij last minute geboekt heb.

Na een periode van twijfel kwam er een signaal, waardoor het duidelijk werd dat het echt de bedoeling is om te gaan en wat ben ik blij dat ik naar dat signaal heb geluisterd!

 

Ik heb voor de retraite 2 Touch of Matrix behandelingen mogen ontvangen, dus was vrij nieuw op dit gebied. Ik rolde van de ene verbazing in de andere verbazing en ben echt heel enthousiast geraakt over deze techniek. Ik heb mooie processen beleefd en mogen bijdragen aan mooie processen van anderen, in een hele liefdevolle veilige setting.

 

Vooral dat laatste is voor mij belangrijk en ik vind dan ook zo dankbaar dat ik tijdens deze retraite heb geleerd en ervaren dat loslaten ook heel licht kan zijn. Kan me nog goed herinneren dat ik keek naar de vlonder waar de anderen nog in proces waren en ik de schoonheid zag van het loslaten en de liefde die daar de stuwende kracht achter was.

 

Ik heb mijn zachte kant hier mogen omarmen en me bewust geworden dat dit mijn kracht is. Dat ik ook nog antwoord kreeg op mijn prangende vraag en zeker hoe, was een prachtig cadeau <3.  Dit allemaal in een prachtige omlijsting met yoga in de ochtend, mooie meditaties en prachtige teksten en muziek bij het avondeten. En natuurlijk niet te vergeten de waanzinnig lekkere maaltijden en de prachtige locatie en liefdevolle verzorging door de mensen van 123ole

 

Wil je jezelf een geweldig mooi cadeau geven, ga dan mee op één van de volgende retraites!!

 

Günther, Ria, Janny en Dennis ik draag jullie een warm  <3 toe en hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwennen met deze geweldige retraites. Dank dank dank…..veel liefs Bianca

 

Ervaring van Sandra – september 2016

Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke TOM retraite in Spanje!

Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de TOM bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken, van het lachen!  Het was zo fijn!

Bedankt lieve mensen! X Sandra van Seters

 

Ervaring van Olga – september 2016

Ik wilde graag eens een retraite meemaken. Mijn wens was: alle ballast (waar ik last van had, ook in mijn werk) die ik gedurende mijn leven heb opgelopen kwijt te raken. Verder had ik geen enkele verwachting. De kennismaking met de Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, ook met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven. En ik ook in mijn werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Tel daarbij op het geweldige onderkomen met het meest fantastische eten ooit. Ik raad het iedereen aan die een effectieve methode zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. De mensen van Touch of Matrix zijn stuk voor stuk kanjers 🙂

Hartelijke groet, Olga