retraites

Workshops & Reizen

Tijd voor jezelf!

Ik neem je graag mee op reis, niet alleen in jezelf maar ook in binnen- en buitenland! Ik organiseer regelmatig workshops, bewustzijnsweekenden en bewustzijnsreizen. Wil en gun jij jezelf ook eens tijd voor jezelf? Wil je de dagelijkse hectiek en patronen loslaten en ben je toe aan rust, plezier en weer contact met jezelf? Kijk dan eens bij onderstaand aanbod of er iets passends voor je bij zit of bel/mail me dan kijken we samen wat het beste kan passen voor jou.

Workshops

Find your Inner Touch, van hoofd naar hartbewustzijn   27 mei 2018:  Verlang jij ook zo naar rust, ontspanning en meer energie? Weer contact met jezelf en je gevoel i.p.v. altijd maar bezig zijn met anderen en de alledaagse beslommeringen? Dan is deze unieke 1-daags retraite iets voor jou! In een kleine en veilige setting van max 10 gelijkgestemden krijg je meer inzicht in jezelf en wat jou beweegt, laat je op een makkelijke manier blokkades los en komt er meer ruimte voor ontspanning en meer rust en ruimte in je hoofd. Daarbij maken we gebruik van een unieke combinatie van diverse methoden zoals meditatie, muziek, touch of matrix en schrijfoefeningen. Waar  word je blij van, waar gaat jouw hart sneller van kloppen en je ogen weer van stralen? Kom het ervaren in een mooie omgeving vlakbij de IJssel! Hoe wordt het nog leuker dan dit.. ben jij erbij?

Praktisch:
9.45 uur ontvangst
10:00 uur start
13.00 uur lunchpauze op eigen gelegenheid
14.30 uur vervolg
16.30-17.00 uur afronding

Locatie: Nader te bepalen

Investering in jezelf: € 98,=
inclusief BTW, koffie/thee/water en sweets en snacks (lunch op eigen gelegenheid)

Vind je het leuk om deze dag te ervaren en/of heb je nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar janny@innergyforlife.nl of app/bel: 06-41 17 61 05

 

Reizen

De reizen die ik organiseer zijn bedoeld voor iedereen die wil groeien, weer verbinding met zichzelf, passies en zijn/haar unieke talenten wil ervaren. Onze retraites staan vooral in het teken van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige en snelle manier loslaten van blokkades. Daarnaast zijn ontspanning, humor, plezier en tijd hebben voor jezelf uiteraard belangrijke aspecten! Hoe zou het zijn als je leert en ervaart hoe je je grootste en mooiste wensen waar kunt maken? Daarbij genieten we ook van meditaties, yoga, bewustzijnsrituelen, Touch of Matrix en heerlijk eten!

 

Reizen 2018: 

Touch of Matrix Bewustzijnsreis van 31 mei t/m 4 juni 2018, met extra verdiepings- terugkomdag!: Samen met Gunther en Ria van Touch of Matrix nemen we je graag mee tijdens deze reis in de wereld van Touch of Matrix. De reis vindt plaats van donderdag 31 mei tot en met maandag 4 juni 2018.

Zie je het al voor je…? Stralend weer, in een prachtige omgeving bijna een week lang met leuke gelijkgestemde mensen om je heen, werken aan het oplossen van blokkades en vergroten van je bewustzijn. Dit alles op een ontspannen manier in een comfortabele en veilige setting.

Dagelijks staan er yogalessen, meditaties en uiteraard Touch of Matrix op het programma. Daarnaast zijn er massages bij te boeken en er is een bezoek aan een wijngaard georganiseerd. Uiteraard is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad, je kunt naar het strand gaan of wandelen in de prachtige omgeving van de Sierra Nevada. Tijdens deze reis zul je ervaren hoe je in beweging komt om je bewustzijn te vergroten en hierdoor in staat bent weer verbinding te leggen met jezelf, je passie en je unieke talenten. Je passie is de richtingaanwijzer van je ziel maar hoe zorg je er nu voor dat je die passie kunt volgen? Hoe kun je vanuit liefde, vertrouwen en overvloed leven en niet vanuit angst… Hoe zou het zijn als je je grootste dromen waar kunt maken? Tijdens deze Touch of Matrix bewustzijnsreis verblijf je bijna een week lang in de Spaanse zon op een prachtige locatie. Deze dagen staan in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben, tijd voor jezelf, heerlijk eten en genieten belangrijke aspecten! Zoals dat gaat met een ritueel, het markeert een kantelpunt, sluiten we iedere dag af met een moment van bezinning, zo verankeren we het veranderde bewustzijn.

 

Voor wie ?

Deze reis is voor iedereen geschikt; voor mensen die al gevorderd zijn in deze methodiek alsmede voor mensen die er nog helemaal niet bekend mee zijn. Je hoeft geen kennis te hebben van Touch of Matrix, rituelen, meditatie of yoga. Voor met name mensen die nog helemaal geen ervaring hebben is deze reis dé manier om het in optima forma te beleven. Vanwege de gezellige setting leent deze reis zich voor zowel stellen als individuen. Gun jij jezelf nu eens echt tijd voor jezelf? Snak je ernaar om de dagelijkse patronen los te kunnen laten en ben je toe aan verdieping? Dan is deze reis zeker iets voor jou!

 

Locatie en programma

We verblijven dit jaar in Castillo de Monda dat op ongeveer een uur afstand van Malaga en 15 minuten van Marbella ligt, het zuiden van Spanje dus. De locatie is gebouwd op de fundamenten van “Al-Mundat”, een Arabisch fort uit de 9e eeuw. Het uitzicht vanaf deze locatie op de top van de heuvel is adembenemend mooi met uitzicht op het Andalusische dorp Monda, helemaal naar Malaga en de Middellandse Zee. Wil je meer over de locatie weten? Kijk dan op www.castillodemonda.com

Tijdens het programma staan er net als vorig jaar weer enkele thema’s centraal zoals verbinding, (zelf)vertrouwen, loslaten en generaties om er maar een paar te noemen. Het maximaal aantal deelnemers is 20.

 

Kenmerken van Touch of Matrix

Het is een allesomvattende baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther en wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Deze reis staat dan ook in het teken van verbinding, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en het op een eenvoudige manier loslaten van blokkades op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Daarnaast zijn humor, plezier hebben, tijd voor jezelf, heerlijk eten en genieten belangrijke aspecten! Dit alles in een ontspannen sfeer waar vertrouwen en vrijheid kenmerkend zijn en veel ruimte is voor je eigen proces.

 

Inbegrepen:

 • 5 dagen ontbijt, donderdag t/m maandag;
 • 5 dagen vegetarische 2 gangen lunch donderdag t/m maandag;
 • 4 dagen vegetarische 3 gangen diner inclusief wijn, donderdag t/m zondag;
 • Onbeperkt water/thee gedurende de gehele retraite;
 • Iedere dag yogales;
 • Iedere dag meditatie;
 • Iedere dag Touch of Matrix groepssessies;
 • dagelijks bewustzijns-ritueel;
 • 4x overnachting op basis van een bezetting van 2 of 3 personen per kamer (1 persoonskamer is helaas niet mogelijk);
 • Transfer van Malaga Airport naar Castillo de Monda en vice versa bij aankomst op donderdag 31 mei en vertrek op maandag 04 juni op de hieronder genoemde tijden.
 • Extra verdiepings-/terugkomdag datum nader te bepalen

 

Kosten & Boeken

De kosten van deze bewustzijnsreis bedragen € 1.095,00 inclusief BTW en inclusief alle hierboven genoemde activiteiten.

Bijkomende kosten zijn de vluchten van Amsterdam naar Malaga en v.v., deze dien je zelf te boeken. Reken op ongeveer €175,00 voor de retourvlucht ( prijsniveau november 2017). Wij adviseren je om vlucht HV6115  (31 mei om 6.55 uur) en vlucht HV6224 (04 juni om 20.25 uur) (Transavia) te boeken om gebruik te maken van de door ons aangeboden transfers. Ten slotte adviseren we je om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Gun jij eindelijk die tijd voor jezelf en ga je met ons mee op reis? Meld je dan aan via onderstaand formulier of via de site van Touch of Matrix: http://www.touchofmatrix.nl/specials/bewustzijnsreis-2018.html. Op deze reis zijn de inschrijf- en annuleringsvoorwaarden Bewustzijnsreis 2018  Touch of Matrix van toepassing.

Inschrijven


Transfer heenTransfer retour


MassagesPersonal coachingGolfenBezoek aan wijngaardGeen interesse in genoemde activiteiten

Ervaring van Conny – mei 2016

“Dit was voor mij de eerste keer dat ik een retraite deed en ook de eerste keer dat ik alleen met een groep op reis zou gaan. Ik had al wel 3 Touch of Matrix behandelingen gehad van Janny. Dit heeft mij veel opgeleverd in positieve zin. Ik ben echter blanco de retraite ingegaan.

 

Op de eerste dag na het ontbijt hebben we na de geleide meditatie in de groep verbinding met elkaar gemaakt. Dit vond ik heel bijzonder, omdat je op deze manier heel snel in contact komt met de andere leden van de groep. Hierdoor voelde ik mij veilig en gezien. De sfeer ademde vertrouwen uit en ik voelde me  gesteund door de groep en kon hierdoor mee in het proces. Gaandeweg durfde ik ook meer ondersteuning te geven en op een gegeven moment voelde het ook heel normaal en vertrouwd om echt mee te doen.

 

De yoga was ondanks het vroege tijdstip heerlijk om te doen. De yoga staat ook in het teken van het thema van de dag, net als de meditatie. Op deze manier zit je al vrij diep in het thema wanneer Touch of Matrix begint en kunnen er aardig wat processen op gang komen.

De vrije middagen waren heerlijk, er waren workshops en uitjes georganiseerd, waaronder een wijnproeverij en middagje strand, maar je kan ook heerlijk wandelen in de omgeving. 

De locatie en de verzorging door de Bed & Breakfast was grandioos! Het eten heerlijk en de eigenaresse en de medewerkers gezellig en goedlachs.

 

Ik ben heel erg blij dat ik deze retraite heb mogen meemaken en ik ben Günther en Ria, Janny, Dennis en Elske (yogadocent) dankbaar voor de ervaring. De retraite heeft veel in mij losgemaakt en ik durf te stellen dat ik meer mezelf ben geworden.

 

Ervaring van Bianca – september 2016

De Touch of Matrix najaarsretraite was mijn allereerste retraite, die ik vrij last minute geboekt heb.

Na een periode van twijfel kwam er een signaal, waardoor het duidelijk werd dat het echt de bedoeling is om te gaan en wat ben ik blij dat ik naar dat signaal heb geluisterd!

 

Ik heb voor de retraite 2 Touch of Matrix behandelingen mogen ontvangen, dus was vrij nieuw op dit gebied. Ik rolde van de ene verbazing in de andere verbazing en ben echt heel enthousiast geraakt over deze techniek. Ik heb mooie processen beleefd en mogen bijdragen aan mooie processen van anderen, in een hele liefdevolle veilige setting.

 

Vooral dat laatste is voor mij belangrijk en ik vind dan ook zo dankbaar dat ik tijdens deze retraite heb geleerd en ervaren dat loslaten ook heel licht kan zijn. Kan me nog goed herinneren dat ik keek naar de vlonder waar de anderen nog in proces waren en ik de schoonheid zag van het loslaten en de liefde die daar de stuwende kracht achter was.

 

Ik heb mijn zachte kant hier mogen omarmen en me bewust geworden dat dit mijn kracht is. Dat ik ook nog antwoord kreeg op mijn prangende vraag en zeker hoe, was een prachtig cadeau <3.  Dit allemaal in een prachtige omlijsting met yoga in de ochtend, mooie meditaties en prachtige teksten en muziek bij het avondeten. En natuurlijk niet te vergeten de waanzinnig lekkere maaltijden en de prachtige locatie en liefdevolle verzorging door de mensen van 123ole

 

Wil je jezelf een geweldig mooi cadeau geven, ga dan mee op één van de volgende retraites!!

 

Günther, Ria, Janny en Dennis ik draag jullie een warm  <3 toe en hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwennen met deze geweldige retraites. Dank dank dank…..veel liefs Bianca

 

Ervaring van Sandra – september 2016

Wat heb ik mijzelf een mooi cadeau gegeven met 5 dagen heerlijke TOM retraite in Spanje!

Iedere dag was gevuld met een combinatie van yoga, meditatie en Touch of Matrix sessies in groepsverband. En niet te vergeten heel lekkere en goed verzorgde maaltijden. Ik heb genoten van de liefdevolle aandacht en verzorging van het gehele team en hoewel we als deelnemersgroep soms behoorlijk de diepte opzochten in de TOM bijeenkomsten, ben ik ook vooral met spierpijn in mijn buik naar huis vertrokken, van het lachen!  Het was zo fijn!

Bedankt lieve mensen! X Sandra van Seters

 

Ervaring van Olga – september 2016

Ik wilde graag eens een retraite meemaken. Mijn wens was: alle ballast (waar ik last van had, ook in mijn werk) die ik gedurende mijn leven heb opgelopen kwijt te raken. Verder had ik geen enkele verwachting. De kennismaking met de Touch of Matrix was voor mij een openbaring van effectiviteit, eenvoud, liefdevol samenzijn, ook met lol en plezier. Echt iets voor een doener als ik ben. Niet te moeilijk doen en vooral naar de toekomst kijken. Het heeft mijn leven veranderd op een heel positieve manier. Hetgeen je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijkse leven. En ik ook in mijn werk. Het bijzondere om dit mee te maken in een groep is dat je enorm kunt profiteren van de energie die er heerst op dat moment. Daardoor gaan processen, waar je in je eentje lastig doorheen komt, veel sneller. Tel daarbij op het geweldige onderkomen met het meest fantastische eten ooit. Ik raad het iedereen aan die een effectieve methode zoekt om oude ballast kwijt te raken en je toekomst op een simpele en doeltreffende manier vorm te geven. De mensen van Touch of Matrix zijn stuk voor stuk kanjers 🙂

Hartelijke groet, Olga