Over mij

De energie achter Innergy for life ben ik, Janny Jansen, geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording te maken heeft en ook dol op dansen, reizen, sushi, meditatie en yoga en natuurlijk op Dennis, mijn lieve man waarmee ik al ruim 20 jaar lief en leed samen deel.

– MIJN VERHAAL –

Al mijn hele leven ben ik bezig met gezondheid, voeding en bewustzijn. Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam. Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een zoektocht naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Mijn zoektocht naar kennis over heling door voeding, homeopathie en bewustzijn is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Ondertussen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Deze zoektocht is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

 

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Jij bent je eigen creator en ik wil je graag begeleiden om dit proces te verwezenlijken.

 

Wat heb ik zoal gedaan aan opleidingen etc.?

 • Opleiding Register Homeopaat aan de School voor Homeopathie (2007)
 • Masterclass homeopathie aan het Hahnemann Instituut (2008);
 • Inleiding in de psychologie bij Open Universiteit (2009)
 • Seduction of Spirit bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Journey into healing bij The Chopra Center in de VS (2010);
 • Opleiding Primordial Sound Meditation Instructor bij The Chopra Center in de VS (2011);
 • Opleiding Cease therapeut van Tinus Smits (2012);
 • Seduction of Silence bij The Chopra Center in de VS (2013);
 • Kinderen en homeopathie, Didier Grandgeorge (2014);
 • Hart- en Vaatziekten Nutriphyt Gabriel de Vriendt (2014);
 • Masterclass Summoning the Sacred olv Jean Houston bij The Chopra Center in de VS (2014);
 • Opleiding Arbeids- en organisatiepsychologie bij NCOI (2014)
 • Opleiding Detoxcoach bij Jacqueline van Lieshout (2015);
 • Opleiding Medische Basiskennis II aan de School voor Homeopathie (2016)
 • Opleiding Touch of Matrix therapeut bij Touch of Matrix (2016).

Om mijn kennis continue op peil te houden volg ik met grote regelmaat seminars, trainingen en masterclasses van nationaal en internationaal bekende leraren zoals Deepak Chopra, David Simon, Eckhart Tolle, Davidji, Wayne Dyer, Benthino Massaro, Günther de Jong, Alize Timmerman en Jonathan Shore.