Voedingsadvies

Iedereen is uniek en wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Dit geldt zeker ook voor voeding! Door middel van persoonlijke aandacht en individuele begeleiding krijg je een voedingsadvies dat aansluit bij jouw huidige / gewenste leefsituatie, eventuele lichamelijke en/of emotionele klachten die je hebt en natuurlijk je specifieke doelen.

Gezondheid 

Word je weer bewust welke voedingsmiddelen jouw gezondheid ondersteunen en welke belastend zijn voor je. Voorbeelden van belastende voedingsmiddelen kunnen zijn: gluten, suiker, of melkproducten. We kijken naar een totaalaanpak die voor jou het beste werkt eventueel in combinatie met Touch of matrix, meditatie en homeopathie.

Gezond eten
Iedereen kan gezonder eten! Voeding heeft een grote invloed op je gezondheid en welzijn. Probeer maar eens de verkeerde brandstof in een auto te doen met de verwachting dat hij je overal gaat brengen. Dat is eigenlijk wat we met ons lichaam doen. We zijn verbaasd dat het lichaam gaat protesteren.

Voedingsadvies

Als detoxcoach en voedingsadviseur begeleid ik je graag om je eetpatroon zo aan te passen dat je welzijn verhoogd wordt en je blijvend goed in je vel zit. Het gaat niet om dieetvoorschriften, maar om adviezen die aansluiten bij wat jouw lichaam nodig heeft en die voor jou werken. Want waarom voed je je met de verkeerde brandstof of is het tot nu toe niet gelukt om gezonder te eten? Leidraad is onder andere het boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ van Jacqueline van Lieshout en combinatie met Touch of Matrix en homeopathie.