Access Consciousness

Access Consciousness™

Access Consciousness™ is een grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.
Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen snel te veranderen en onder andere het stellen van vragen te gebruiken als kracht om te creëren. Wat als je nooit tot een oordeel of conclusie hoeft te komen?

Wat zijn de oneindige mogelijkheden met deze tools?
De energetische processen en technieken zijn verbaal en manueel, het zogenaamde Verbal Processing en de “hands-on” BARS™  en maken gebruik van de energie die wij zijn en waar iedereen toegang tot heeft.
Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt  los te laten.
Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn vaak op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

 

Access Bars™ de eerste class van Access Consciousness™ : Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Hoe zou het zijn om dat weer te ervaren? Naast de diepe ontspanning die dit biedt, kan een Bars® sessie ook verandering op alle vlakken van het leven tot stand brengen.
Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Deze punten worden ook wel Access Bars™ genoemd. 

Iedere Bars-sessie kan heel veel aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

eerstvolgende Bars classes 2019:

20 januari 2019 Den Haag

10 februari 2019 Zutphen

 

Access Foundation Class met Merlijn 28 februari – 3 maart 2019
Maak je los van beperkingen en creëer het leven wat jij wilt leven.
Wil jij er bij zijn? Meld je onderaan de info aan!
Wat is de Access Foundation Class?
Deze Class ontdoet het fundament van beperkingen waar vanuit je dacht te moeten functioneren en leven, alsof je geen andere keuze hebt!
Deze class is een intensieve 4-daagse verkenning van wat er nog meer mogelijk is.
De Foundation Class creëert een besef van de fundering van bewustzijn dat je nog niet in je leven gebruikt hebt en het geeft je de capaciteit om totaal andere dingen te kiezen waartoe je nog niet eerder in staat was om ze te kiezen.
Door vanuit een totaal ander gezichtspunt te kijken naar de uitdagingen van het leven, wordt het gemakkelijk om wat dan ook te veranderen. Om je door iets te laten belemmeren moet je functioneren vanuit een mate van on-bewustzijn of anti-bewustzijn. Dus wat zou je hiervoor anders kunnen kiezen?
Je maakt uitgebreid kennis met de elementen van intimiteit, relaties, seks, geld, jouw verbondenheid met de aarde en jouw eigen vermogen om te helen.
De grootste potentie is de mogelijkheid om alles te kunnen veranderen en transformeren.
Ook zal je je gewaar worden van hoe het is om werkelijk het leven te creëren zoals jij dat wenst. Wat als je alles waar je naar verlangt met gemak kan genereren en in bestaan kan brengen?
Access Foundation
Data: 28 februari – 3 maart 2019
Locatie: Bloom – House of Health, Den Haag
Tijd: 10.00 – 18.00 uur dagelijks
Investering in jou: €1400,- (herhaling binnen een jaar 50%)
Pre-requisites Foundation: Access Bars®
Voor meer info of aanmelden:
https://www.handsonacces.nl/event/foundation-denhaag/